ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο καλούν συγκέντρωση για τον Παύλο Φύσσα

Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο καλούν συγκέντρωση για τον Παύλο Φύσσα

20/09/2013

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη από μέλος της Χρυσής Αυγής έχει γίνει θέμα όχι μόνο στην Ελλάδα. Στην Ισπανία θα γίνει συγκέντρωση στις 20 Σεπτέμβρη και οι φίλοι της Ράγιο Βαγιεκάνο καλούν το κόσμο τους να συμμετέχει. Δείτε τις αφίσες και τα μηνύματα...
Εδώ και δύο 24ώρα πρώτο θέμα στην Ελλάδα είναι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη από μαχαιριές που δέχτηκε από μέλος της Χρυσής Αυγής.
Ο άδικος χαμός του 34χρονου τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/9), έχει συγκλονίσει όχι μόνο τα ΜΜΕ της πατρίδας μας, αλλά και τον ξένο Τύπο. 
Στην Ελλάδα ήδη υπήρξε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κερατσίνι, στην οποία σημειώθηκαν επεισόδια και έγιναν κάποιες συλλήψεις, ενώ αυτή τη στιγμή γίνεται πορεία στη Νίκαια. Συγκέντρωση για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αναμένεται πάντως να γίνει την Παρασκευή (20/9) και στην Ισπανία.
Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο μάλιστα, καλούν μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook τον κόσμο να δώσει το παρών στην συγκέντρωση στέλνοντας μηνύματα κατά του φασισμού. "Όλοι στον δρόμο για να μην μας πατήσουν ξανά", αναφέρει το μήνυμα, ενώ στην αφίσα γράφει: "Παύλος Φύσσας, ένας αντιφασίστας και καλλιτέχνης χιπ-χοπ "Killah P", δολοφονήθηκε από ναζί της Χρυσής Αυγής. Καμία επίθεση, χωρίς απάντηση".
 Οι οπαδοί της ομάδας από την Μαδρίτη που ονομάζονται "Bukaneros" είχαν ανεβάσει post και την Τετάρτη (18/9) με την αφίσα να γράφει "Killah P Παύλος Φύσσας, εις το επανιδείν σύντροφε. Δεν υποχωρούμε".
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ράγιο Βαγιεκάνο βρίσκεται σε μια εργατική συνοικία της Μαδρίτης, το Βαγιέκας και επί δικτατορίας του Φράνκο οι κάτοικοι φημίζονταν για την αντιστασιακή τους δράση. Γενικότερα, οι φίλαθλοι της ομάδας ασχολούνται με τα κοινά και αρκετά πολιτικοποιημένοι.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου