ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ομαδα μοντελο την εκανες ....καφενειο κυριε Τρινκιερι....

Ομαδα μοντελο την εκανες ....καφενειο κυριε Τρινκιερι....
17/09/2013
 Εγω αυτο που εχω να πω ειναι το εξης ...Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΞΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ....
Ο Βασιλακοπουλος ο παραγοντας ολων των Κυβερνησεων και εξωτερικος συνεργατης του βαζελα ειναι ο πρωτος υπαιτιος για το χαλι που ειδαμε στην Σλοβενια...και μετα εσυ Εθνικε μας Σταρ....
Παικτες που τους εβλεπαν οι μεγαλυτεροι αντιπαλοι στην Ευρωπη και ετρεμαν τους εκανες ...γατακια γιατι εχασες την μπαλλα στα αποδυτηρια και δεν μπορουσες προπονητικα να αντεξεις την πιεση στους δυσκολους αγωνες...στην τελικη τοσο μπασκετ ηξερες τοσα εκανες...
Ξεχναγες παικτες στον παγκο και τους εβαζες ξαφνικα 4-5 λεπτα πριν το τελος και οταν πια ειχαν ερθει τα δυσκολα...γιαυτο λοιπον παρε τον πουλο απο την Ελλαδα και να ερχεσαι μονο σαν αντιπαλος για να σε κραζουμε...η για...δικοπες στην Μυκονο !!!
Ιδου τι δηλωσε η..Εθνικος μας ...κοουτς

Τρινκέρι: "Σηκώνω και εγώ το χέρι για τα λάθη"(video)

Δείτε τι είπε ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής. Όλες οι απαντήσεις του σε όλες τις ερωτήσεις των Ελλήνων δημοσιογράφων, μετά τη συνέντευξη Τύπου σε μια ειλικρινή εξομολόγηση

Μισή ώρα και πλέον τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου ο Αντρέα Τρινκέρι μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Κροατία.

Δεν ήταν και τόσο ευχάριστο γι αυτόν να μιλάει. Φαινόταν στο πρόσωπό του και ο προβληματισμός, πολύ περισσότερο η απογοήτευσή του.
Δείτε το βίντεο των 11 λεπτών, με τις απαντήσεις του Ιταλού κόουτς σε όλες τις ερωτήσεις που του έκαναν μετά την συνέντευξη οι Έλληνες δημοσιογράφοι

Η εξομολόγηση του Αντρέα Τρινκιέρι από sport24tv
 Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Ελλάδας, τις επιλογές του που δεν θα άλλαζε και την άμυνα που στο τέλος στοίχισε:
"Ήταν δύσκολο να ετοιμάσουμε το ματς ψυχολογικά και σωματικά. Είχαμε δύο ευκαιρίες να κερδίσουμε. Θέλαμε πολύ τη νίκη, παλέψαμε σκληρά, κάναμε μεγάλες επιστροφές, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κλειδί ήταν το τρίποντο του Μπογκντάνοβιτς. Αν είχαμε παίξει καλή άμυνα θα είχαμε κερδίσει τον αγώνα".
Παράλληλα αναφέρθηκε στην απογοήτευση που υπάρχει: "Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τη γενικότερη εικόνα. Είμαστε απογοητευμένοι κι ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο. Είχαμε κάποιες δυσκολίες. Είχαμε τον τραυματισμό του Σπανούλη. Όλες οι άλλες ομάδες έχασαν ματς, αλλά εμείς τις κουβαλήσαμε. Η ήττα από τη Φινλανδία μάς πλήγωσε. Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, απέναντι στη Σλοβενία δεν ήμασταν καλοί, σήμερα κάναμε το καλύτερο δυνατό. Ήρθαμε με απουσίες και σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση είναι δύσκολο να αντεπεξέλθεις. Όλοι κάνουμε λάθη και εγώ πρώτος σηκώνω το χέρι μου".
Σε ερώτηση για τις επιλογές και αν θα άλλαζε κάτι: "Με τις επιλογές που είχα, όχι, δεν θα άλλαζα κάτι. Σίγουρα θα μας βοηθούσαν πολύ αν τους είχαμε μαζί μας ο Καλάθης, ο Κουφός και ο Μάντζαρης".

Αντρέα Τρινκέρι (1) από sport24tv
 Όσον αφορά την άμυνα υπογράμμισε: "Ήθελα να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Δυστυχώς δεν το κάναμε στη διοργάνωση. Όμως δεν κατηγορώ τους παίκτες μου. Το μπάσκετ πηγαίνει όλο και περισσότερο στο κομμάτι της ενέργειας. Βλέπετε την Ουκρανία που προχωρά επειδή έχει δώδεκα αθλητές, που τρέχουν και πηδούν κάνοντας το γήπεδο να μοιάζει μικρότερο για τους αντιπάλους. Εμείς δεν το κάναμε αυτό στο βαθμό που θέλαμε.
Οι ομάδες που προσπαθούν να παίξουν μπάσκετ αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αυτή τη διοργάνωση. Ίσως και να βγει σε καλό. Ίσως είναι μία ευκαιρία να χτιστεί κάτι καινούριο".
Όσον αφορά τη δυνατότητα συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μέσω wild card υπογράμμισε: "Κάνετε την ερώτηση στον λάθος άνθρωπο. Αυτή τη στιγμή το να σκέφτεσαι τη wild card είναι λάθος. Σίγουρα όλοι ελπίζουμε, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Πρέπει να αναλύσουμε τι έγινε".
Αναφορικά με το μέλλον του είπε: "Είναι λάθος στιγμή να μιλήσουμε γι’ αυτό. Ίσως μετά από μια-δυο μέρες. Τώρα πρέπει να αναλύσουμε την κατάσταση, να καθίσουμε κάτω και με καθαρό μυαλό να αποφασίσουμε. Αυτή η χώρα αξίζει να έχει μία καλύτερη παρουσία από την Εθνική της ομάδα".
Σε ερώτηση για το αν έκανε ελεύθερες επιλογές, απάντησε: "Πόσους ελεύθερους ανθρώπους ξέρετε; Κανέναν. Όμως δεν ήταν αυτό το πρόβλημα".
Τέλος, σε ερώτηση του Sport24.gr για το αν θα άρχιζε το Σπανούλη στο ματς με την Φινλανδία, αφού αποδείχτηκε ότι ήταν "κλειδί" για τη συνέχεια της ομάδας στο Ευρωμπάσκετ είπε: "Την απάντηση την ξέρω, αλλά δεν θα σας την πω". Προφανώς εννοούσε ότι δεν θα τον έβαζε τον Σπανούλη, απέναντι σε μια ομάδα που πόνταρε στην ενέργεια και τα καλά πατήματα, εκείνη την ημέρα.



Αντρέα Τρινκέρι (2) από sport24tv


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου