ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Με κόσμο στο "Κονστάν Βάντεν Στοκ"

Με κόσμο στο "Κονστάν Βάντεν Στοκ"

Με λίγο παραπάνω από 1.000 οπαδούς στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον "Κονστάν Βάντεν Στοκ" εναντίον της Άντερλεχτ, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ολυμπιακός και Άντερλεχτ ηττήθηκαν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League από Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα αντίστοιχα. Πλέον το μεταξύ τους ματς για την 2η αγωνιστική στην πρώτη φάση της διοργάνωσης είναι καθοριστικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.

Στις 2 Οκτώβρη, η Άντερλεχτ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο "Κονστάν Βάντεν Στοκ" με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν την συμπαράσταση 1000 και πλέον φίλους τους στις κερκίδες του γηπέδου.

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες δικαιούνται 1.300 εισιτήρια (τα 1100 στο πέταλο), με την ζήτηση να είναι πολύ μεγαλύτερη.

Ωστόσο το "Κονστάν Βάντεν Στοκ" μπορεί να φιλοξενήσει λίγο πάνω από 20.000 θεατές στο Champions League, οπότε με το 5% των εισιτηρίων που παίρνει δικαιωματικά ο Ολυμπιακός μπορεί να εξυπηρετήσει ανάγκες για 1300 φίλους της ομάδας.

Ο αριθμός φαντάζει μικρός αλλά το θετικό της υπόθεσης είναι πως οι ερυθρόλευκοι θα πάνε σε ένα κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι έχοντας την συμπαράσταση των οπαδών τους.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου