ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκινάει το Ευρωπαικο του ταξίδι ο Θρυλος (videos)

Ξεκινάει το Ευρωπαικο του ταξίδι ο Θρυλος (videos)

17/09/2013

H αυλαία του φετινού Champions League ανοίγει το βράδυ της Τρίτης με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (21.45, NS2). Μπείτε στο κλίμα του αγώνα λίγες ώρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση.
Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει και το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Το 15ο ταξίδι του Ολυμπιακού στο Champions League ξεκινάει κόντρα σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δαπανήσει υπέρογκα ποσά και συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες της Ευρώπης.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα κληθούν να κάμψουν την αντίσταση των Παριζιάνων σε ένα "παιχνίδι δόξας" όπως το χαρακτήρισε ο Μίτσελ. Είναι, μάλιστα, ξεκάθαρο, αν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν των ελληνικών ομάδων, πως η πρεμιέρα κρίνει πολλά.
Σε αυτό το παιχνίδι ο Μίτσελ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λεάντρο Σαλίνο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γκαετάν Μπονγκ. Ο Καμερουνέζος μπορεί να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όμως, απουσίαζε από την προπόνηση της Δευτέρας λόγω των ενοχλήσεων που έχει.
Η αποστολή για το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν
Από εκεί και πέρα, το μεγάλο δίλημμα για τον Μίτσελ είναι αν θα παρατάξει την ομάδα του με δύο επιθετικούς. Οι περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας έχουν "κλείσει" όπως όλα δείχνουν και το επικρατέστερο σενάριο είναι να ξεκινήσει ο Κώστας Μήτρογλου μαζί με τον Χαβιέρ Σαβιόλα, αφού οι δυο τους έχουν δείξει πως μπορούν να συνεργάζονται εξαιρετικά. Ο Αργεντινός, άλλωστε, δεν έχει κρύψει πως του αρέσει να παίζει δίπλα στον Έλληνα επιθετικό, τον οποίο εκτιμά πολύ.

Από την άλλη πλευρά, ο Λοράν Μπλαν δε θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν απάντησε όταν του έγινε ερώτηση για το αν θα κρατήσει το 4-3-3 με το οποίο παρατάχθηκε η Παρί και κόντρα στην Μπορντό.
Μπλαν: "Σημαντικό πάντα το πρώτο παιχνίδι"
Τέλος, οι Παριζιάνοι θεωρούν πολύ σημαντικό τον συγκεκριμένο αγώνα γεγονός που αποτυπώνεται τόσο από τις δηλώσεις που έκαναν όσο και από το ότι στο Φάληρο θα βρίσκεται και ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί, ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας. Παράλληλα, στο "Καραϊσκάκης" είναι και άνθρωπος της Άρσεναλ λόγω Τζοέλ Κάμπελ, της Άντερλεντ, επόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού και της Εθνικής Σλοβακίας, ενώ αναμένεται να δώσουν το παρών και πολύ σκάουτερς.


Δηλωσεις πριν την αναμετρηση στην κοινη συνεντευξη Τυπου

Μπλαν: "Θα κάνουμε το παιχνίδι μας"


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, στην συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα (16/9) ενόψει της αναμέτρησης (17/9) με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League:


Για το αν θέλει να υπάρξει συνέχεια μετά την νικη με την Μπορντο 




"Βασιζόμαστε στο αποτέλεσμα και θέλουμε να το πάρουμε. Κάθε ματς όμως είναι διαφορετικό. Δεν ξέρουμε αν ο αντίπαλος θα είναι ο επιθετικός ή θα διαφέρει σε σχέση με την Μπορντό. Εμείς θέλουμε τη νίκη και θα το δούμε αύριο".

Για τις αναμνήσεις από το παλιό ματς με τον Ολυμπιακό όταν ήταν στην Μπορντό:

"Καμία σχέση δεν έχει το τότε με το τώρα. Κρατάω μια ζεστή ατμόσφαιρα με καυτούς οπαδούς, όμως δεν παίζουν οι οπαδοί. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και δεν μας απασχολεί αν παίξει επιθετικά ή όχι ο Ολυμπιακός.

Θέλουμε να έχουμε κατοχή μπάλας, γιατί αν έχεις κατοχή μπάλας τόσο πιο δύσκολο είναι να δεχτείς κάποιο γκολ. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας στα τελευταία ματς και έτσι θα συνεχίσουμε".

Για την απουσία του Άλεξ:

"Έχω κάποιον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει. Δεν θα σας πω σήμερα ποιον θα βάλω στη θέση του. Έχουμε μια προπόνηση μετά τη συνέντευξη, που μέσα απ' αυτή θα καταλήξω. Έχω στο μυαλό μου ποιος θα παίξει, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στην προπόνηση. Και ο Άλεξ στην προπόνηση τραυματίστηκε".


 
Για τους στόχους της Παρί στο Τσάμπιονς Λιγκ:

"Σίγουρα να πάμε καλύτερα από πέρσι. Φτάσαμε μέχρι τους "8" άρα φέτος θέλουμε να πάμε μέχρι του "4". Πρέπει να δούμε όμως βήμα βήμα τη διοργάνωση. Οι αγώνες ξεκινούν από αύριο και θα πρέπει να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς . Το πρώτο ματς είναι πάντα σημαντικό και σίγουρα αυτό δεν θα αρέσει στον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να παλέψουμε".

Για την ανετοιμότητα του Μαρκίνιος, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, κι αν έχει αλλάξει κάτι για το δεξί άκρο:

"Όχι δεν έχει αλλάξει. Δεν υπάρχει κάποια ιεραρχία, από τους παίκτες εξαρτάται ποιον θα βάλω. Υπάρχει ένα ροτέισον που δεν ευνοεί την ομάδα για το δεξί άκρο".

Για το αν έχει σχηματίσει κάποια άποψη για τον Ολυμπιακό και τη δυναμική του κι αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη:

"Δεν βλέπω και τόσο νεανική ομάδα. Βλέπω μια επιθετική ομάδα. Έχω δει τα τελευταία 2 ματς και τον Μήτρογλου που έχει σκοράρει έξι φορές. Παρόλα αυτά δεν ξέρω αν θα συνεχίσει έτσι κι αν θα έχει το ίδιο επιθετικό πλάνο. Επίσης ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στα στημένα".

Για το αν θα έχει το ίδιο σύστημα όπως με την Μπορντό, επειδή το αναφέρει συνέχεια:

"Εσείς με ρωτάτε για την Μπορντό συνέχεια. Είναι λογικό να σας απαντώ και εγώ γιατί το ματς έγινε πριν 2-3 μέρες. Με την Μπορντό μπορεί να παίζαμε άλλο σύστημα. Το λογικό είναι να μην αλλάξει κατά πολύ το σύστημα. Ίσως γίνουν 1-2 αλλαγές αλλά κατά βάση θα είναι ίδιο".

Για τους παίκτες στον άξονα:

"Δεν θέλω να σχολιάσω, κάτι που είναι γενικό. Αύριο έχουμε ένα ματς και δεν μπορώ να πω πως θα παίξουμε".



Σίριγκου:Σέβομαι τον Ολυμπιακό
 

Ο Σαλβατόρε Σίριγκου τόνισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν σέβεται τον Ολυμπιακό και υποστήριξε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να προσέξουν τον κίνδυνο που παραμονεύει στο όνομα του Κώστα Μήτρογλου.


Μίτσελ: "Πάμε για τη νίκη με Παρι"

Ο Μίτσελ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τα ματς του Champions League, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν θα αλλάξει την τακτική του και θα παίξει για τη νίκη και όχι την ισοπαλία κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ο Μίτσελ Γκονθάλεθ και ο Κώστας Μήτρογλου έδωσαν το "παρών" στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τα ματς του Champions League, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/9) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν θα αλλάξει την τακτική του και θα παίξει για τη νίκη και όχι την ισοπαλία κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν.







Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους Πρωταθλητές Γαλλίας το βράδυ της Τρίτης (17/9, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

 Kαρεμπε: Σε 90 λεπτα ολα μπορουν να συμβουν

Ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, αναφέρθηκε στην σπουδαία αυτή αναμέτρηση και μπορεί να αναγνώρισε την ανωτερότητα των Γάλλων αλλά παράλληλα υποστήριξε ότι σε ένα 90λεπτο όλα μπορούν να συμβούν.

Μετζανί : Βασιζομαστε στο επιθετικο μας παιχνιδι
 http://www.redplanet.gr/podosfairo/super_league/article2376315.ece/BINARY/original/medjani.jpg
Ο Καρλ Μετζανί μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε πως αν οι ερυθρόλευκοι παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, τότε μπορούν να "ταρακουνήσουν" την γαλλική ομάδα.
Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Τρίτης: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

 Η ερυθρολευκη αποστολη 

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Την τελευταία τους προπόνηση, πριν πέσουν στη "μάχη" του εφετινού UEFA Champions League, πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας οι παίκτες του Ολυμπιακού. Έκαναν δουλειά επάνω στην τακτική, παίζοντας δίτερμα και κάνοντας πολλές ασκήσεις με μπάλα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες.
 
Έντονο ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γκαετάν Μπονγκ και η συμμετοχή του ή μη στο αυριανό παιχνίδι, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, θα κριθεί την "τελευταία στιγμή". Εκτός είναι ο Σαλίνο, ο οποίος έκανε θεραπεία. Το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Μιγκέλ Τόρες.

Αναλυτικά η αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ".

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ !!!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου