ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Preview: Champions League μερος δευτερον

Preview: Champions League μερος δευτερον

18/09/2013

Η Μίλαν με μόλις 13 παίκτες υποδέχεται την Σέλτικ και η Μπαρτσελόνα τον Άγιαξ στο 1ο μεταξύ τους ματς στην ιστορία(!), ενώ ξεχωρίζουν στην 2η μέρα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων τα Νάπολι - Ντόρτμουντ και Ατλέτικο - Ζενίτ.
Το ματς που ξεχωρίζει στην 2η μέρα της 1ης αγωνιστικής του Champions League είναι το Νάπολι - Ντόρτμουντ.
Πρόκειται φυσικά για τον πιο "δυνατό" όμιλο (6ο), με την άλλη αναμέτρησή του να είναι το Μαρσέιγ - Άρσεναλ.
Για το ματς του "Σαν Πάολο" ο τεχνικός της Νάπολι, Ράφα Μπενίτεθ, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ από την άλλη δεν έχει στην διάθεσή του τους Ιλκάι Γκιουντογάν και Λούκας Πίστσεκ, πιθανότατα και τον Σεμπάστιαν Κελ.




 Στην Μαρσέιγ ο Σουλεϊμάν Ντιαβαρά έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά είναι ανέτοιμος και από την άλλη ο Αρσέν Βενγκέρ ανέφερε πως ο Ζιρού ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Μεσούτ Εζίλ την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ νοκ-άουτ είναι οι Αρτέτα, Ντιαμπί και Ποντόλσκι.




 Απόλυτα φαβορί Τσέλσι και Σάλκε
Τσέλσι και Σάλκε υποδέχονται τις Βασιλεία και Στεάουα, αντίστοιχα, για τον 1ο όμιλο, με τους γηπεδούχους να είναι τα απόλυτα φαβορί.
Ο τεχνικός των "μπλε", Ζοζέ Μοουρίνιο, όπως τόνισε στην συνέντευξη τύπου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ ο Χακάν Γιακίν δεν υπολογίζει στους Ντιέ και Ελνενί.



 Στην Σάλκε επιστρέφουν οι Φουχς και Φελίπε Σαντάνα, τιμωρημένος είναι ο Τζερμέιν Τζόουνς και ο Τιμ Χούγκλαντ δεν υπολογίζεται λόγω προβλήματος στο πάγκρεας, ενώ στην Στεάουα λείπει μόνο ο Κιπτσίου.
Η Ζενίτ στο "Καλντερόν"
Το σπουδαιότερο ματς της Τετάρτης, μαζί με το Νάπολι - Ντόρτμουντ, διεξάγεται στο "Βιθέντε Καλντερόν", όπου για τον 7ο όμιλο η Ατλέτικο υποδέχεται την Ζενίτ.
Ο Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε έχει στην διάθεσή του τον Μιράντα, καθώς ο πυρετός του Βραζιλιάνου υποχώρησε, ενώ ο συμπατριώτης του, Ντιέγκο Κόστα είναι τιμωρημένος, έτσι ίσως ξεκινήσει ο Αντριάν.
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είδε με ευχαρίστηση την Τρίτη τον Χουλκ να προπονείται ξανά, ενώ ο Αλεκσάντρ Ανιουκόβ δεν ταξίδεψε στην Μαδρίτη λόγω τραυματισμού.
 Στο άλλο ματς του ομίλου η Αούστρια Βιέννης υποδέχεται την Πόρτο στο πρώτο της ματς της ιστορίας στο Champions League.
Ο Νέναντ Μπιέλιτσα δήλωσε πως ένας παίκτης της Πόρτο κοστίζει όσο όλη η Αούστρια, ενώ δεν υπολογίζει στους Ντάρε Βρσιτς, Αλεξάντερ Γκρούνβαλντ και Αλεξάντερ Γκόρντον.
Ο τεχνικός της Πόρτο, Πάουλο Φονσέκα, έχασε λόγω τραυματισμού στο τελευταίο ματς με την Ζιλ-Βισέντε τον Μάικον, ενώ οι Ντιέγκο Ρέγιες και Μάρατ Ιζμάιλοβ που δεν έχουν παίξει λεπτό φέτος, είναι στην 19άδα.
Μόνο με 13 παίκτες η Μίλαν
Για τον 8ο όμιλο η Μίλαν υποδέχεται την Σέλτικ στο "Σαν Σίρο" και η Μπαρτσελόνα τον Άγιαξ στο "Καμπ Νόου", στην πρώτη μεταξύ τους "μάχη" στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων!
Ο Μάσιμο Αλέγκρι στην συνέντευξη τύπου τόνισε πως έχει μόνο 13 διαθέσιμους παίκτες και τον Αντρέα Πόλι που είναι αμφίβολος.
Για την 11άδα λοιπόν το μόνα ερωτηματικά είναι αν θα βάλει αριστερό μπακ Εμάνιουελσον ή Κονστάν και πίσω από τους Μπαλοτέλι και Μάτρι αν βάλει Ρομπίνιο ή Μπίρσα, όπως ο ίδιος ο Αλέγκρι δήλωσε.
Τέρμα λοιπόν ο Αμπιάτι, οι υπόλοιποι τρεις στην άμυνα οι Τζακάρντο, Μεξές και Σαπάτα, ενώ στο κέντρο οι Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Νοτσερίνο και Μουντάρι.



 Ο Χεράρδο Μαρτίνο δεν υπολογίζει στους Τζόρντι Άλμπα, Κουένκα και Αφελάι, ενώ ο Πουγιόλ επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά είναι ανέτοιμος.
Ο Φρανκ ντε Μπουρ από την άλλη πήρε στην αποστολή τον Σιμ ντε Γιόνγκ και δήλωσε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί, απλά δεν ξέρει πόσο θα αντέξει!

Όλα τα ματς στην 2η μέρα της 1ης αγωνιστικής του Champions League ξεκινούν στις 21:45.





Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:


Group E
Σάλκε - Στεάουα
Τσέλσι - Βασιλεία (Novasports 7)

Group F
Μαρσέιγ - Άρσεναλ (Novasports 3)
Νάπολι - Ντόρτμουντ (ΔΤ)

Group G
Αούστρια Βιέννης - Πόρτο
Ατλέτικο - Ζενίτ

Group H
Μίλαν - Σέλτικ (Novasports 1)
Μπαρτσελόνα - Άγιαξ (Novasports 2)


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου