ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

H αλητεια σας δεν εχει οριο....

H αλητεια σας δεν εχει οριο....

01/09/2013

Τι να πει κανεις σε περιπτωσεις σαν και αυτες?

Ο Θεος σηκωνει τα χερια ψηλα στην περιπτωση σας ...την πεσατε στον Νταμπιζα γιατι? αυτος σας φταιει για τα χαλια σας που τα κουβαλατε μαζι με την βρωμικη ιστορια σας εδω και 10ετιες? Αυτη ειναι ιδια περιπτωση με τα χανουμια που την επεσαν και χτυπησαν τον Ντουσαν Μπαγιεβιτς στον φιλικο αγωνα με την Καλλιθεα και που τωρα το εχουν και τον σεβονται...και τους ειχε δωσει και 500.000 για να βγουν απο το οικονομικο αδιεξοδο...ιδιοι εισαστε δηλαδη...και εισαστε περιγελος...

Εγω ενα θα ηθελα να ξερωρε λαγοκοτες...γιατι δεν πατε να δειρετε τον Καπετανιο που σας ζηταει και νοικι για την Παιανια? γιατι δεν πατε να δειρετε τον Τζιγκερ εδω και τοσα χρονια που σας δουλευε?Γιατι δεν δερνετε τον ρεζιλι τον Αλαφουζο που μονο δηλωσεις απο το twitter  κανει και παντα κουκουλνει τα χαλια σας με παραγκες , βρωμικα κατεστημενα και διαφορες παπαρολογιες?

Γιατι εισαστε κοτοπουλα ρε...γιατι ουτε εσεις δεν ξερετε τι και ποιος σας φταιει...αλλα ειπαμε ο Νταμπιζας ειναι γαυρος μεχρι κοκαλο και σας εχει κανει κλισματα πολλα...παλι καλα που δεν δειρατε και τον συγχωρεμενο τον Κυραστα...

Τι να σας πω ρε λαγοκοτες...η επιστημη εχει σηκωσει τα χερια ψηλα στην περιπτωση σας ακομη και ο Θεος κοιταει αλλου γιατι εισαστε σιχαμεροι και ελεεινοι μια ζωη τα ιδια...σας αξιζει σε εσας και στην μπουρδελοομαδα σας τα χειροτερα...να πατε πιο χαμηλα και απο το αεκακι...

Ιδου τι συνεβη...

Ξυλοκόπησαν τον Νταμπίζα στη Λεωφόρο!


151133
Οπαδοί εξύβρισαν και χειροδίκησαν εναντίον του Νίκου Νταμπίζα, το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας!
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας Νέων του «τριφυλλιού» κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας.
Λίγο μετά τη νίκη (1-0) των «πράσινων» και εξερχόμενος από το «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Νίκος Νταμπίζας δέχθηκε φραστική επίθεση από μερίδα οπαδών που μάλιστα, χειροδίκησαν εναντίον του.
Ο Νταμπίζας παρέμεινε ψύχραιμος, κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε χωρίς να δοθεί συνέχεια… Μάλιστα, στο συμβάν έφτασε και η αστυνομία, όμως ο παλαίμαχος άσος δεν θέλησε να κάνει μήνυση.

Καταδικάζει η ΠΑΕ το συμβάν με τον Νταμπίζα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για το συμβάν με το Νίκο Νταμπίζα και τους οπαδούς που έγινε το μεσημέρι στην Λεωφόρο, καταδικάζοντας την συμπεριφορά των μεμονωμένων οπαδών, ενώ μιλάει με θέρμη για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας που εργάζεται σκληρά για το καλό του Τριφυλλιού, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταδικάζει συμπεριφορές όπως αυτή μεμονωμένων οπαδών εις βάρος του τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, Νίκου Νταμπίζα.

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ένα ικανότατο και άξιο στέλεχος και εργάζεται σκληρά για το καλό του Παναθηναϊκού που αγωνίζεται να ανταποκριθεί και να αναγεννηθεί σαν ομάδα μέσα σε ένα δεδομένα εχθρικό περιβάλλον".

Καταδικαζει η ΠΑΕ ΠΑΟ το συμβαν και παπαριες Μαριτσα μου...

Σηκω και φυγε ρε Νικολα...ουτε τα κορδονια σου δεν αξιζουν να εχουν στα αποδυτηρια τους τα ρεζιλια...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου