ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Εθνική Ελλάδας:το γούρικο «Rheinpark Stadion»

Εθνική Ελλάδας:το γούρικο «Rheinpark Stadion»

06/09/2013
 
 Τη νίκη με την οποία θα παραμείνει σε… τροχιά Μουντιάλ θα κυνηγήσει απόψε η Εθνική Ελλάδας στην έδρα του Λιχτενστάιν, στην οποία είχε ξεκινήσει η πορεία για τον θρίαμβο της Πορτογαλίας.

Εκεί που ξεκίνησε το «έπος»
Ήταν 3 Ιουνίου 2004, όταν η Εθνική Ελλάδας αντιμετώπισε το Λιχτενστάιν, στο τελευταίο φιλικό πριν από το έπος της Πορτογαλίας και επικράτησε με σκορ 2-0.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ελπίζουν το «Rheinpark Stadion» να αποδειχθεί ξανά γούρικο και να μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Εννέα χρόνια μετά από εκείνη την αναμέτρηση στη «γαλανόλευκη» υπάρχουν μόνο ο Τάκης Φύσσας (ως τεχνικός διευθυντής), ο Κώστας Κατσουράνης και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από την μετέπειτα Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μπορεί ο αποψινός αντίπαλος της Εθνικής να μην αποτελεί φόβητρο, όμως πρόκειται για ένα επίσημο παιχνίδι και, όπως είπε ο Φερνάντο Σάντος, οι διεθνείς πρέπει να το αντιμετωπίσουν επαγγελματικά για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο πέρα από τη νίκη (21:45, Mega, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Από εκεί και πέρα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός και οι παίκτες του θα περιμένουν κάποιο «δώρο» από το Βοσνία-Σλοβακία, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες για απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος έδειξε πως προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει το σύστημα που παρέταξε στο πρόσφατο – νικηφόρο φιλικό με την Αυστρία.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Σιόβα, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας.

Ως αμυντικός μέσος θα αγωνιστεί ο Κατσουράνης, έχοντας ως εσωτερικούς μέσους τους Μανιάτη και Ταχτσίδη. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Χριστοδουλόπουλος, Κονέ και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Βύντρα, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Καραγκούνης, Φορτούνης, Νίνης και Παπαδόπουλος. Σήμερα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο Σαλπιγγίδης και ο Σαμαράς, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Ρενέ Πάουριτς θα χρησιμοποιήσει τους Γέλε (τερματοφύλακας), Κάουφμαν, Οέρι, Στοκλάσα, Κούντανς (άμυνα), Ντ. Χάσλερ, Μπούργκμαϊερ (αμυντικά χαφ), Μ. Κρίστεν, Πολβερίνο, Βίζερ (πιο μπροστά) και Φρικ.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Ομάδα Γκολ Βαθμοί

Βοσνία 23-3 16
Ελλάδα 7-4 13
Σλοβακία 7-5 9
Λιθουανία 4-8 5
Λετονία 6-14 4
Λιχτενστάιν 3-16 2

Το πρόγραμμα

Σήμερα (06/09)

Λιχτενστάιν-Ελλάδα
Βοσνία-Σλοβακία
Λετονία-Λιθουανία

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου

Ελλάδα-Λετονία
Λιθουανία-Λιχτενστάιν
Σλοβακία-Βοσνία

11 Οκτωβρίου

Ελλάδα-Σλοβακία
Λιθουανία-Λετονία
Βοσνία-Λιχτενστάιν

15 Οκτωβρίου

Ελλάδα-Λιχτενστάιν
Λιθουανία-Βοσνία
Λετονία-Σλοβακία

KΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου