ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεντευξη τυπου Τρινκέρι: "Το μετάλλιο δεν είναι στόχος"

Συνεντευξη τυπου Τρινκέρι: "Το μετάλλιο δεν είναι στόχος"

05/09/2013

Ο Αντρέα Τρινκέρι μίλησε για το παιχνίδι με τη Ρωσία που ακολουθεί, τα λάθη που έγιναν κόντρα στη Σουηδία αλλά και τους διεκδικητές ενός μεταλλίου, συμπεριλαμβάνοντας και τη Φινλανδία που έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα της Ελλάδας με τη Σουηδία, ο προπονητής της Ελλάδας δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της εθνικής και αναφέρθηκε στα λάθη τονίζοντας πως όσα έγιναν, έγιναν από αλτρουϊσμό.
Oι δηλωσεις του
"Το ξεκίνημα ήταν κάκιστο. Η μπάλα έμοιαζε μεγάλη, το καλάθι μικρό και το παρκέ γλιστερό. Όμως αντιμετωπίσαμε σοβαρά το παιχνίδι, παίξαμε άμυνα για 30 λεπτά, δεν παίξαμε άριστα στην επίθεση, αλλά είχαμε μία συμπαγή άμυνα. Κάναμε τη δουλειά μας. Η Σουηδία ήταν αουτσάιντερ, εμείς φαβορί και φέραμε σε πέρας την αποστολή μας", σχολίασε ο Ιταλός κόουτς και συνέχισε:
"Το κάναμε σεβόμενοι τον αντίπαλο, με σοβαρότητα. Έχω 9-10 παίκτες που μπορούν να αρχίζουν στην πεντάδα. Το κάνουν και στις ομάδες τους. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι πως όποιος ερχόταν από τον πάγκο μπορούσε να προσφέρει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Έτσι μπορείς να παίξεις χωρίς σκαμπανεβάσματα. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε. Το ματς της Φινλανδίας με την Τουρκία ήταν ένα καλό μάθημα για μας. Στην αρχή ο Τέιλορ σκόραρε από τα αποδυτήρια, αλλά δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας και στο τέλος πήραμε τη νίκη, σιγά-σιγά, άμυνα με άμυνα, επίθεση με επίθεση".
Όσον αφορά τα λάθη και τις χαμένες βολές της εθνικής Ανδρών επισήμανε: "Τα λάθη που ήρθαν έγιναν από αλτρουισμό. Κάποιες στιγμές πρέπει να πάρεις κάποια σουτ. Όσο για τις βολές και την αστοχία ήταν κάτι που περίμενα. Το είδαμε και στο προηγούμενο ματς. Το καλό ήταν ότι είχαμε 33 βολές κι όταν πηγαίνεις πολύ στη γραμμή, ελέγχεις το ρυθμό του αγώνα".

 Σε ερώτηση για το παιχνίδι της Πέμπτης (5/9) με αντίπαλο Ρωσία σχολίασε: "Η Ρωσία παίζει γρήγορα, με πολύ ένας-ένας, με φρεσκάδα… Εμείς παίζουμε λίγο διαφορετικά, λίγο πιο αργά. Το κλειδί για μας είναι να κρατήσουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να κάνουμε το παρκέ πιο μικρό".
Μιλώντας για τους διεκδικητές ενός μεταλλίου συμπεριέλαβε ανάμεσα στους υποψήφιους και τη Φινλανδία που έκανε την έκπληξη της ημέρας, νικώντας την Τουρκία: "Το μετάλλιο δεν είναι στόχος. Ποτέ δεν το είπα. Είπα ότι είναι φιλοδοξία. Οι πιο δυνατοί αντίπαλοι είναι η Ισπανία, η Σερβία, η Λιθουανία, η Σλοβενία, η Γαλλία, η Ρωσία… ακόμη και η Φινλανδία που είδαμε σήμερα".
Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας επισήμανε: "Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση το ματς της πρεμιέρας είναι επικίνδυνο. Η Σουηδία είναι μια ομάδα με δύο ΝΒΑερ, τους σεβαστήκαμε, παίξαμε έξυπνα και κερδίσαμε. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι".

Δειτε σε βιντεο την συνεντευξη τυπου 
 




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου