ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

«Δεν βγαίνει» να… χωρίσει!

«Δεν βγαίνει» να… χωρίσει!

30/9/2011
«Δεν βγαίνει» να… χωρίσει! 
Πολύ ακριβό για την τσέπη της συνειδητοποιεί πως είναι το «διαζύγιο» με τον Μανόλο Χιμένεθ η ΑΕΚ.

Παρόλο που η διοίκηση είχε σχεδόν αποφασίσει (και πιθανότατα θα το αποφάσιζε και… αύριο αν δεν ήταν στη μέση η μεγάλη αποζημίωση) την αποδέσμευση του Ανδαλουσιανού, τελικά έκανε πίσω και -επικαλούμενη την αμεσότητα του αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο- αποφάσισε να συνεχίσει μέχρι νεωτέρας μαζί του.

Πριν προλάβει να συμπληρώσει ένα χρόνο στο τιμόνι της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ (αλήθεια είναι ότι) βρέθηκε πιο κοντά από ποτέ στο να την αποχαιρετήσει μετά τη νέα ήττα από τη Στουρμ (1-2).

Βάσει των όσων διέρρεε, εξάλλου, η ΠΑΕ μετά τη λήξη του αγώνα και των όσων συζητήθηκαν στο μεταμεσονύκτιο Δ.Σ. που ακολούθησε (με τη συμμετοχή των Αδαμίδη, Καψή, Καπετανάκη, Κοσμάτου, Γκρέταρσον και Κασνακίδη) η απόφαση της αποδέσμευσής του θα είχε ήδη ληφθεί, αν δεν υπήρχε στη μέση το θέμα της αποζημίωσης που πρέπει να του καταβληθεί (εισπράττει 750.000 ευρώ χωρίς μπόνους, ενώ υπάρχουν ήδη οφειλόμενα της ΠΑΕ σ’ αυτόν).

Όταν, λοιπόν, η… λεπτομέρεια αυτή «διασταυρώθηκε» με την απροθυμία του Ανδαλουσιανού να αποχωρήσει χωρίς απαιτήσεις (αυτό προσπάθησαν να τον πείσουν, βασισμένοι στην εικόνα της ομάδας και τις αποδοκιμασίες του κόσμου, στη συνάντηση που είχαν μετέπειτα μαζί του στο Holiday Inn), γεννήθηκε η αιτιολόγηση της μέχρι νεωτέρας (;) παραμονής του με το «έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή» που αρκέστηκαν να δηλώσουν μετά το τέλος της οι διοικούντες.

Απομένει να φανεί τώρα (αν και) με ποια αιτιολόγηση θα στηριχθεί ο προπονητής και μετά την Κυριακή (εφόσον η εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αναζωπυρώσει τις αντιδράσεις για αποχώρησή του), όταν νωρίτερα την Πέμπτη δεν κρυβόταν πως ήδη είχε ξεκινήσει η αναζήτηση υποψήφιων αντικαταστατών του.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου