ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

SUPER LEAGUE-ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣ ....


SUPER LEAGUE-ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣ ....

 

Σάββατο, 1/10

Ατρόμητος-Παναιτωλικός (17:15, NovaSports 2)

Μυρίζει… μπαλίτσα! Η «ξενέρωτη» ισοπαλία του Ατρομήτου στην Τρίπολη (0-0) κλόνισε κάπως το θαυμασμό των πρώτων αγωνιστικών. Η χορταστική ισοπαλία του (2-2) με τον ΠΑΣ κλόνισε το σερί που πήγαινε να φτιάξει ο Παναιτωλικός. Αμφότεροι, όμως (αλήθεια είναι ότι) πληρούν τις προδιαγραφές να μας «φτιάξουν» με στρωμένο… τόπι στο Περιστέρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μαγιάννης (Άρτας), Αργυρός (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου


ΟΦΗ-Εργοτέλης (19:30, NovaSports 2)

Ήντα ‘χει να γίνει, μωρέ κοπέλια! -Πιο δίπλα απ’ το Παγκρήτιο θα σε φιλοξενήσω, σεφτέ να κάμω κουζουλό, αφού εσέ νικήσω! -Πιο δίπλα απ’ το Παγκρήτιο θα έρθω για διπλό, το πρώτο στο πρωτάθλημα σε γλέντι κρητικό! ΟΦΗ και Εργοτέλης αφήνουν τις μαντινάδες, πιάνουν τα (αγωνιστικά και μόνο) «όπλα» και υπενθυμίζουν πως ντέρμπι δεν έχει μόνο στο «Καραϊσκάκη».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»


Κυριακή, 2/10

Άρης-SKODA Ξάνθη (16:00, NovaSports 2)

«Ώρα ήτανε»! Το αναφώνησε η Ξάνθη -για το σεφτέ με τον ΟΦΗ, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Τώρα θα το αναφωνήσει ο Άρης. Πρώτα για την επιστροφή στη δράση μετά από δυο βδομάδες ξάπλας. Κι έπειτα επειδή (ελπίζει πως) θα έχει… ξαπλώσει και ο ίδιος μια ομάδα που αποδεδειγμένα (Τούμπα, Καραϊσκάκη) πέφτει δύσκολα μακριά απ’ το σπίτι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα (16:00, NovaSports 3)

Είναι βαθιά η λίμνη! Αφού το έκανε σαφές στον Αστέρα (μοναδική νίκη μέχρι τώρα) και αφότου μπέρδεψε τα συναισθήματά του στο Αγρίνιο (πόντος μεν, με παίκτη παραπάνω δε), ο ΠΑΣ θέλει να το αποδείξει και στην Κέρκυρα. Από τη στιγμή που… δεν παίζουν στην έδρα τους (τρία στα τρία απ’ την ανάποδη), οι «Φαίακες» μπορούν να ελπίζουν πώς θα επιπλεύσουν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ζωσιμάδες»


Πανιώνιος-ΑΕΚ (18:15, NovaSports 2)

Φωτιά στην πλατεία! Ώπα, μην άγχεστε, Νεοσμυρνιώτες- για μπάλα λέμε! Και τι μπάλα. Σαν την εξαιρετική στην Κέρκυρα που (με δράστη Κούτσι και ηθικό αυτουργό Εστογιανόφ) έδωσε ένα ακόμα διπλό στον Πανιώνιο. Και σαν αυτή που έχει… χαθεί γενικώς στην ΑΕΚ -με την ψυχολογία ρημαγμένη, τον Χιμένεθ «στον αέρα», αλλά και πιθανό διπλό (παρόλα αυτά) να τη φέρνει υπό προϋποθέσεις στην κορυφή!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20:30, NovaSports 1)

Και τώρα (ξανά) οι δυό τους! Με ανοιχτούς λογαριασμούς από πέρυσι (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν πάνε μόνο φορτσάτοι -απ’ τις ηρωικές ευρωπαϊκές εξόδους- να τις λύσουν. Ετοιμάζονται να κόψουν και απόδειξη: Οι μεν πως η κορυφή τους ανήκει, με εγκατάσταση πρώτη φορά φέτος εκεί. Και οι δε πως η κορυφή ΜΠΟΡΕΙ να τους ανήκει, μ’ ένα διπλό που θα κόψει τα γελάκια σε όσους τους αμφισβητούν ως διεκδικητές.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Πάνου (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»


*Ο Αστέρας Τρίπολης (στον οποίο επιβλήθηκε ποινή υποβιβασμού) και ο Παναθηναϊκός ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσουν τις ομάδες Α και Β.


Η επόμενη αγωνιστική (6η)

Σάββατο, 15/10

Κέρκυρα-Ατρόμητος (17:15)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (20:30)


Κυριακή, 16/10

SKODA Ξάνθη-Παναθηναϊκός (16:00)
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (16:00)
Εργοτέλης-Άρης (18:15)
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (20:30)

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου