ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Απαλλάχθηκε ο Θρασύβουλος

Απαλλάχθηκε ο Θρασύβουλος

29/9/2011
Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ απάλλαξε σήμερα την ΠΑΕ Θρασύβουλος και τον πρώην πρόεδρό της, Ιωάννη Ρόδη, από τις κατηγορίες που τους είχαν αποδοθεί βάσει της πειθαρχικής δίωξης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, για συμμετοχή στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων.

Η ομάδα της Φυλής κατηγορείτο για χειραγώγηση του εντός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη, στο περσινό πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής (27/3/11), ενώ παράλληλα απαλλάχθηκε των κατηγοριών και το διαιτητικό τρίο του συγκεκριμένου αγώνα (ο διαιτητής Αλέξανδρος Δημητρόπουλος και οι βοηθοί διαιτητές Δημήτριος Βερρής, Παναγιώτα Κουτσουμπού).

    Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας στην υπόθεση, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Θρασύβουλος δεν είχε καμία ανάμειξη στη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα, την οποία απέδωσε στον προφυλακισμένο Γιώργο Τσακογιάννη.

    Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες διώξεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, που αφορούν ομάδες της Β΄ και Γ΄ εθνικής, αναβλήθηκε για την προσεχή Δευτέρα (3/10, 11:00) η εκδίκαση των υποθέσεων για τον Λεβαδειακό, τον Αγροτικό Αστέρα, τον Ιωνικό (η μία εκ των δύο), τη Ρόδο, τον Αετό Σκύδρας και τη Δόξα Κρανούλας, καθώς και για τους ποδοσφαιριστές της Ηλιούπολης Τάσο Θάνο και Κώστα Ηλιόπουλο. Οι υπόλοιπες ΠΑΕ (Διαγόρας, Πανθρακικός και Δόξα Δράμας) απολογήθηκαν και έλαβαν προθεσμία ως τη Δευτέρα για να καταθέσουν υπομνήματα.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου