ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για Τοροσίδη

Ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για Τοροσίδη

Οι κατάσκοποι της Νιούκαστλ που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Emirates" για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, κράτησαν στις σημειώσεις τους το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη, καθώς εντυπωσιάστηκαν από την απόδοση του Έλληνα αμυντικού.
Ενδιαφέρον από Αγγλία μεριά, ίσως προκύψει από τον Ιανουάριο για τον Βασίλη Τοροσίδη. Κατάσκοποι, για λογαριασμό της Νιούκαστλ, βρέθηκαν στις εξέδρες του "Emirates" για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό και κράτησαν στις σημειώσεις τους το όνομα του διεθνή Έλληνα αμυντικού, καθώς εντυπωσιάστηκαν με την απόδοση του.
Οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου θα συνεχίσουν να τσεκάρουν τον Τοροσίδη, τόσο στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο και σε αυτά της Ευρώπης (είτε με τον Ολυμπιακό, είτε με την Εθνική ομάδα) με σκοπό να σχηματίσουν μια πλήρη εικόνα για τις ικανότητες του. Οι "ανθρακωρύχοι" ψάχνουν για έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του "Τόρο" και αν πειστούν για την αξία του παίκτη τότε θα κινηθούν για την απόκτηση του, πιθανότατα από τον Ιανουάριο.

Ο 26χρονος άσος του Ολυμπιακού έχει εκφράσει κατά το παρελθόν την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ίσως το όνειρο του γίνει πραγματικότητα στα γήπεδα της Premier League.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου