ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Επισκέφθηκε το Καραϊσκάκη η σχολή του Θρύλου στην Αυστραλία

Επισκέφθηκε το Καραϊσκάκη η σχολή του Θρύλου στην Αυστραλία 

29/9/2011

 
 
neaksosa_0_0[1]_5[1]Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησε η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Σύδνεϋ.
Χθες οι νεαροί αθλητές της Σχολής μας συνοδευόμενοι από τους γονείς τους και τους προπονητές τους, με επικεφαλής τον υπεύθυνο της Σχολής του Σύδνεϋ, κύριο Κυριάκο Τοχούρογλου, παρακολούθησαν τον αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με την Άρσεναλ στο εστιατόριο του Γηπέδου Καραϊσκάκη μαζί με άλλους φιλάθλους της ομάδας μας.
Σήμερα το πρωί προπονήθηκαν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της Σχολής μας, ξεναγήθηκε στους χώρους τους Προπονητικού Κέντρου.
Το απόγευμα ακολούθησε επίσημη ξενάγηση στο Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όπου τα παιδιά και οι γονείς έμαθαν για την μεγάλη ιστορική διαδρομή του συλλόγου μας και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στο Γήπεδο Καραϊσκάκη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους που θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, οι αθλητές μας από τη Σχολή στο Σύδνεϋ θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους , θα παρακολουθήσουν προπονήσεις των Αγωνιστικών Τμημάτων Υποδομής της Ακαδημίας, θα αγωνιστούν σε φιλικό αγώνα στο προπονητικό Κέντρο και θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τον ΠΑΟΚ.
Επιπλέον, ο υπεύθυνος και οι προπονητές της Σχολής μας θα έχουν συναντήσεις εργασίας με στελέχη της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, με θέματα την οργάνωση, ανάπτυξη και λειτουργία της, καθώς και τον προγραμματισμό της φετινής περιόδου.
Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου καλωσορίζει τους εκπροσώπους, τους γονείς και τους νεαρούς αθλητές μας, που έκαναν το μακρινό ταξίδι από την Αυστραλία για να γνωρίσουν από κοντά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τους συναθλητές τους στην Ελλάδα και τους εύχεται μια ευχάριστη και εποικοδομητική διαμονή.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου