ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Τεστ… Ευρωλίγκας

Τεστ… Ευρωλίγκας

1/10/2011
Τεστ… Ευρωλίγκας
Λίγες ημέρες απέμειναν για την έναρξη της Ευρωλίγκας και οι «αιώνιοι» θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στο τουρνουά Two Nations Cup του «Αμπντί Ιπεκτσί» της Κωνσταντινούπολης αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Παναθηναϊκός, που στις 17/10 ξεκινά την προσπάθεια υπεράσπισης του ευρωπαϊκού τίτλου του υποδεχόμενος τη Μάλαγα, αντιμετωπίζει στις 18:30 την Εφές και ο Ολυμπιακός, που ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης δύο μέρες μετά (19/10) αντιμετωπίζοντας την Μπιλμπάο στη χώρα των Βάσκων, αναμετράται στις 21:00 με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν και πάλι χωρίς τον τραυματία Μάικ Μπατίστ και τον ανέτοιμο Στράτο Περπέρογλου. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι στη δευτεραθλήτρια Τουρκίας που διαθέτει πανίσχυρο ρόστερ. Φέτος ενισχύθηκε με Βούγιατσιτς, Ιλιάσοβα, Ιλιέφσκι, Μπάρατς, Σαβάνοβιτς, Μπαλμπάι και Μπατίστα, ενώ στη διάθεση του Ουφούκ Σάριτσα παραμένουν οι Τουντσερί, Γκονλούμ, Γκιουλέρ, Ακιόλ και Κίνσεϊ, ενώ επέστρεψε ο Κούτζο.

Οι «ερυθρόλευκοι», που θα βρουν και στον πρώτο όμιλο της Ευρωλίγκας τη «Φενέρ», δεν θα έχουν στις τάξεις τους τον Μιχάλη Πελεκάνο, που ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα καθίσει για πρώτη φορά φέτος στον πάγκο της ομάδας, απέναντι στους πρωταθλητές Τουρκίας, που πριν από μία εβδομάδα νίκησαν τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά της Μόσχας. Η ομάδα του Νέβεν Σπάχια έχει ενισχυθεί με τους Τζέρελς, Τζιστ και Μπογκντάνοβιτς, ενώ διατήρησε τον κορμό των Πρέλτζιτς, Τόμας, Ούκιτς, Βίντμαρ, Ονάν, Τουρσκάν, Πεκέρ και Σαβάς.

Οι δύο σημερινοί αγώνες θα μεταδοθούν από το Novasports 4.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο, 01/10/2011
18.30 Εφές - Παναθηναϊκός
21.00 Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ - Ολυμπιακός

Κυριακή, 02/10/2011
16.30 Εφές - Ολυμπιακός
19.00 Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ - Παναθηναϊκός

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου