ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Βαλβέρδε: «Θα είναι ένας δυνατός αγώνας, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι»

Βαλβέρδε: «Θα είναι ένας δυνατός αγώνας, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι»

1/10/2011
Στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε τονίζοντας την αναγκαιότητα να συμπαρασταθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού στους «ερυθρόλευκους»
Με  δήλωση που έκανε ο Βάσκος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στο www.olympiacos.org, αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ., τονίζοντας:
ΒΑΛΒΕΡΔΕ«Το αυριανό παιχνίδι είναι το πρώτο ντέρμπι για εμάς φέτος και αυτό που θέλουμε είναι τα ντέρμπι να τα παρακολουθούμε για το ποδόσφαιρο που έχει παιχτεί σε αυτά και για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος.
Θέλουμε από τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας υποστηρίξουν, γιατί χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως ταυτόχρονα πρέπει να δείξουμε και τον σεβασμό στον αντίπαλό μας, όπως και εμείς θέλουμε να μας σέβονται όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας.
Αυτό που επίσης θέλουμε στον αυριανό αγώνα είναι το παιχνίδι να έχει υψηλό ρυθμό και για το λόγο αυτό δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να υπάρξουν διακοπές. Όπως είπα και πριν τα ντέρμπι στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι το παράδειγμα για το ποδόσφαιρο και ο κόσμος να διασκεδάζει το θέαμα, αποφεύγοντας παράλληλα και την δημιουργία οποιουδήποτε προβλήματος.»
«Ξέρουμε ότι θα είναι ένας δυνατός αγώνας, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι για να τον αντιμετωπίσουμε.»

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου