ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Χαβίτο: "Δύσκολο ματς"

Χαβίτο: "Δύσκολο ματς"

Ο Φρανθίσκο Χαβίτο μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ (2/10, 20:30, "Γεώργιος Καραϊσκάκης") και αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης, τονίζοντας πως θέλει τη νίκη και για τον κόσμο αλλά και για τους ποδοσφαιριστές.
Ο Ισπανός χαφ των Πειραιωτών έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι και υποστήριξε πως το παιχνίδι (2/10, 20:30, "Γεώργιος Καραϊσκάκης") με τον "Δικέφαλο του Βορρά" θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μια δουλεμένη ομάδα.
Παράλληλα ο Χαβίτο τόνισε πως θέλει τη νίκη τόσο για τον κόσμο, όσο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. "Θα είναι δύσκολος αγώνας, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, καθώς παίζουμε στην έδρα μας. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μια δουλεμένη ομάδα εδώ και χρόνια, όμως το σημαντικότερο είναι το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είναι σημαντικό να νικάς, όχι για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αλλά για την συνέχεια", επεσήμανε αρχικά στην κάμερα της NOVA ο άσος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

"Δεν είναι καλό να χάνεις παιχνίδια και να προσπαθείς να ξεπεράσεις αυτά τα αποτελέσματα. Θέλουμε τη νίκη και για τον κόσμο και για εμάς. Θέλουμε πάντα γεμάτο το γήπεδο, με τον κόσμο να μας υποστηρίζει και εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και για τον κόσμο".
 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου