ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Για αποπειρα ανθρωποκτονιας καθαριζεις με 25.000 τσαμπα πραμα....

Για αποπειρα ανθρωποκτονιας καθαριζεις με 25.000 τσαμπα πραμα....

27/09/2013
Το περασμένο Σάββατο παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα στη λεωφόρο, αλλά μάλλον αυτό δεν μετράει. Η καμπάνα της πειθαρχικής επιτροπής για τον πάο, παρότι έγιναν φοβερά έκτροπα στο ματς με τον ΟΦΗ ήταν ένα απλό πρόστιμο που έφτασε τα 25.000 €.
Η ουσία είναι ότι κανείς δεν ασχολήθηκε με την επίθεση που έγινε στο βαν της Nova. Εκεί όπου κατά τύχη δεν συνέβησαν τα χειρότερα, καθώς κάποιοι πέταξαν μολότοφ και η μια μάλιστα, την έριξαν μέσα σε αυτό. Εάν δεν υπήρχε ένας τεχνικός να την απομακρύνει, κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί.
Τόσο η αστυνομία όσο και ο παρατηρητής του αγώνα κατέγραψαν τα συμβάντα στις εκθέσεις τους. Αμφότερες ήταν άκρως επιβαρυντικές για τον πάο. Η πειθαρχική επιτροπή, όμως, ασχολήθηκε με κάτι τύπους με καρτελάκια που ήταν μέσα στα αποδυτήρια και στα αντικείμενα που πετάχτηκαν στον πάγκο του ΟΦΗ.
Με το πιο σοβαρό ζήτημα, αυτό της επίθεσης στο βαν, κανείς. Πέρασε στο ντούκου και ο πάο δεν κατηγορήθηκε ποτέ για εκτεταμένα επεισόδια. Δηλαδή στην ουσία τους αφήνουν να κάνουν ό,τι θέλουν στη λεωφόρο, καθώς κανείς δεν τιμωρήθηκε για ό,τι έγινε, για την απίστευτη αυτή επίθεση.
Και όχι μόνο αυτά αλλά τα έκτροπα που έγιναν έξω από το γήπεδο είναι σαν να… εξαφανίστηκαν. Κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους, κανείς δεν τιμωρήθηκε για ό,τι συνέβη. Η ατιμωρησία βασιλεύει! Κι αυτό κανείς δεν ξέρει τι επιπτώσεις θα έχει…
Διότι όταν συμβαίνουν όλα αυτά και κανείς δεν τιμωρείται, τότε κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη… φωτιά πως δεν θα επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον. Μακάρι να μην συμβεί, αλλά όταν οι υπαίτιοι δεν τιμωρούνται τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου