ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Eπαναλαμβανω...εσεις ειστε οι ηθικοι αυτουργοι για οσα συμβαινουν...

Eπαναλαμβανω...εσεις ειστε οι ηθικοι αυτουργοι για οσα συμβαινουν...

28/09/2013

 

 Επαναλαμβανω λοιπον τα οσα εγραψα χτες για το ποιοι ειναι οι ηθικοι αυτουργοι για οσα σνεβησαν με τον 15χρονο στα Καμινια για οσα συνεβησαν στον Αρειο Παγο αλλα και χτες στο Μεσολογγι...

 Ιδου και ο συνδεσμος...http://alexwebradiotv.blogspot.gr/2013/09/m_27.html

οι παραγοντες του Παναθηναικου , τα ΜΜΕ τους αλλα και τα αλλα συναφη αντικειμενικα εντυπα και ηλεκτρονικα μεσα που προκαλουν εδω και χρονια γραφοντας και λεγοντας απο τις σιχαμερες εκπομπες τους για παραγκες με σποτακια παραγκα και οραμα και διαφορες αλητειες αδιαφορωντας για την ανθρωπινη ζωη οτι χρωμα φανελα και αν φοραει...οι πολιτικοι ?πρωτοι απο ολους γιατι τα ξερουν και επειδη παιρνουν ψηφαλακια απο αυτους κλεινουν τα ματια και δεν παιρνουν τα μετρα που πρεπει..να κλεισουν εφημεριδες και ιστολογια και εκπομπες που προκαλουν την βια με την συμπεριφορα τους απο οποια πλευρα και αν βρισκονται..οι αθλητικοι παραγοντες ΕΠΟ Αθλητικοι Δικαστες κλπ? για πολλες κλωτσιες λεμε...θα επρεπε να ειχαν παραιτηθει εδω και χρονια...και επειδη η βια δεν εχει σημασια το αθλημα..ας πουμε ο Βασιλακοπουλος ειναι ο κυβερνωντας του μπασκετ με ολες τις κυβερνησεις...οι κυβερνησεις πεφτουνε ο Βασιλακοπουλος μενει...γιατι μην νομιζετε οτι μολις ξεκινησει το μπασκετ δεν θα εχουμε τα ιδια και εκει...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ ΧΥΘΗΚΕ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...

ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΕΙ...

Η ανθρωπινη ζωη εχει αξια και κανενα σπιτι δεν πρεπει να θρηνει για κανεναν αδικο χαμο..ειναι θεμα χρονου να θρηνησει καποια μαννουλα το παιδι της και οπονος της μαννας δεν φοραει φανελα..κανενος χρωματος..

Οπως θα εκανα με οπαδο του Ολυμπιακου εγω προσωπικα ευχομαι ταχεια αναρωση στον οπαδο του Παναθηναικου και τον συμβουλευω να μην ανακατευτει ξανα με τετοιες μαλακιες...δεν οδηγουν πουθενα.. και οποιος αντιδρασει σε αυτο καλα θα κανει οχι μονο να με σβησει απο το face book αλλα για τον εαυτο του να παει και να αναψει ενα καντηλι και να ζητησει συγχωρεση απο τον Θεο μπας και ξαναγυρισει η ψυχη του πισω...

Εγω κολοτουμπας δεν ειμαι...οπως δεν γουσταρω να βριζουν τους νεκρους αδελφους μου ετσι δεν θελω και αλλους νεκρους...αν ηταν να τελειωνε για παντα παει στο διαολο αλλα ποτε δεν θα τελειωσει αυτο...ουτε με εναν ουτε με 100 νεκρους...Κιεγω ειμαι αγανακτισμενος μεχρι αηδιας...με οσα συμβαινουν και με οσα γραφουν εδω και χρονια τα βαζελο μεσα τους και με εξοργιζουν αλλα ξερω πως ςδεν τελειωνει αυτο με ραντεβου και σκοτωμους..ετσι γινεται απο τοτε που αρχισα να βλεπω μπαλλα...δνε αλλαζει τιποτε ετσι...

ΕΣΕΙΣ..ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ...ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...

Ιδου και οι ειδησεις για το θεμα...

Επεισόδια και τραυματισμοί στο Μεσολόγγι

27/09/2013
 Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά μετά από επεισόδια μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Μεσολόγγι, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα.

Επεισόδια και τραυματισμοί στο Μεσολόγγι
Σύμφωνα με το «onairnews» από όπου και οι φωτογραφίες, ένα άτομο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκές οπαδών των «αιωνίων» που έλαβαν χώρα στο κέντρο του Μεσολογγίου.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, άρχισαν να ανταλλάσσουν πέτρες, φωτοβολίδες και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ως πολεμοφόδιο.

Η αστυνομία αντέδρασε και προχώρησε σε συλλήψεις.

Στην πόλη της δυτικής Ελλάδας ήταν νωρίτερα προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι η ομάδα βόλεϊ των "πρασίνων" με τη ΓΕ Μεσολογγίου.

Σταθερή η κατάσταση του 23χρονου

28/09/2013
 Σε σταθερή κατάσταση, δίχως να έχει-ωστόσο-διαφύγει τον κίνδυνο νοσηλεύεται ο 23χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που τραυματίστηκε χθες στο κεφάλι σε επεισόδια με οπαδούς του Ολυμπιακού.

Σταθερή η κατάσταση του 23χρονου
Κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του 23χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού που τραυματίστηκε χθες στο κεφάλι σε επεισόδια με οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε αργά χθες βράδυ από το Μεσολόγγι στην Πάτρα και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι. Παραμένει διασωληνωμένος και δεν θα βγει από την καταστολή για τουλάχιστον πέντε ημέρες ακόμη.

Η αξονική τομογραφία που έβγαλε δεν έδειξε κάποια επιδείνωση σε σχέση με αυτή που έβγαλε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου. Αυτό δεν θεωρείται ελπιδοφόρο σημάδι και ο διευθυντής της κλινικής, Φώτης Τζωρτζίδης, είναι επιφυλακτικός.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου