ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Από αύριο τα εισιτήρια με Φωκικό

Από αύριο τα εισιτήρια με Φωκικό

23/09/2013
 Από την Τρίτη (24/9) θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Ολυμπιακού και του Φωκικού (25/9).

Από αύριο τα εισιτήρια με Φωκικό
Από αύριο (Τρίτη, 24/9) θα είναι στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού τα εισιτήρια για τον αγώνα της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Φωκικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (25/9).

Τα εισιτήρια του αγώνα, οι τιμές των οποίων είναι 5 €, 10 €, 15 €, 20 € & 70 € (VIP), θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Φωκικό που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τετάρτη 25 /09/2013 και ώρα 18:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Τρίτη 24/9 με ώρες διάθεσης 10:00-18:00 και την Τετάρτη από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Δευτέρα 23/09 από τις 15:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5 €, 10 €, 15 €, 20 € & 70 € (VIP)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902.
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου