ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ισόπαλια οι Νέοι στο Αγρίνιο (video)

Ισόπαλια οι Νέοι στο Αγρίνιο (video)

22/09/2013
 Στο 1-1 έμειναν οι Νέοι του Παναιτωλικού κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού. Μεταξούλης και Γκίνο οι σκόρερ για τις δύο ομάδες.
Με το βαθμό της ισοπαλίας θα επιστρέψουν οι Νέοι του Ολυμπιακού από το Αγρίνιο, ύστερα από το 1-1 που πήραν κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού.

Οι παίκτες του Μπερντ Στορκ αν και έμειναν πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Μεταξούλη στο 30’ κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» χρήστηκε ο Γκίνο, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (57’), ύστερα από εκτέλεση φάουλ.
Ισόπαλοι οι Νέοι στο Αγρίνιο (video)
Δύσκολο χαρακτήρισε τον αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπερντ Στορκ, ο οποίος ωστόσο αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του να μπουν ξανά στο παιχνίδι, μετά το γκολ που δέχτηκαν.

«Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε πολύ δυνατά και οργανωμένα. Δυσκολευτήκαμε λίγο να ξαναμπούμε στο ματς με το γκολ που πέτυχε ο αντίπαλός μας. Εντέλει όμως καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Μετά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου και στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, νομίζω ότι το σημερινό είναι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε τη δουλειά, χτίζοντας μία ομάδα για το μέλλον. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι εκτός έδρας με τον Πανιώνιο και λίγες ημέρες για να το προετοιμάσουμε. Στη συνέχεια υπάρχει και το ματς με την Άντερλεχτ. Σήμερα είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε κάποια παιδιά που έρχονται από τον πάγκο. Νομίζω ότι θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τη συνέχεια
», δήλωσε.

Τη συνέχεια κοιτάζει ο σκόρερ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Γκίνος, προτρέποντας τους συμπαίκτες του να δίνουν το κάτι παραπάνω για να διεκδικούν νίκες:

«Το δικό μου γκολ δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός είναι μία καλή, δυνατή ομάδα. Μας πήρε στην αρχή το πάνω χέρι στο ματς. Έβαλε ένα γκολ. Ήταν δύσκολο για εμάς να ισοφαρίσουμε, τελικά αυτό συνέβη με ένα δικό μου γκολ. Δεν ήρθε στο τέλος η νίκη, όμως, συνεχίζουμε.

Μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι όλοι οι αντίπαλοί μας όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό δίνουν το 110%. Πρέπει και εμείς όμως να δίνουμε το 120%» και παραπάνω. Αλλιώς δεν θα είναι εύκολο να κερδίζουμε, σε όποιο γήπεδο και αν παίζουμε
».

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τηλεμάχου, Χαντακιάς, Κωνσταντινόπουλος, Δημουλάς, Σμίλτος, Κοζάκης, Βασιλάρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μεταξούλης (79’ Κολοκοτρώνης), Μήλιος (90’ Κωστακιώτης), Ζαρκάδας (71’ Σιώρος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Γκούτσιος, Τούφας, Βλάχος, Σωτηράκος, Βούρος, Ρέντζης (58’ Γιάνκοβιτς), Βουτσιώτης, Ιγνατίδης (57’ Βέργος), Γκίνο, Καναβέτας.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου