ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τι εκαναν οι αντιπαλοι του Θρυλου στο Champions League

Τι εκαναν οι αντιπαλοι του Θρυλου στο Champions League

24/09/2013

Λεμε-λεμε για εμας ...για να δουμε τι εκαναν και οι....αλλοι !!!

 Παρι σεντ Ζερμεν-Μονακο 1-1
Το δώρο του Θρύλου στη Μονακό
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ παραχώρησε ισοπαλία μέσα στο Παρκ ντε Πρενς στην Μονακό, πληρώνοντας την κούραση από το ματς της Τρίτης στο Καραϊσκάκη.
Παρότι ξεκίνησε πολύ δυνατά το γαλλικό ντέρμπι η Παρί Σεν Ζερμέν ανοίγοντας στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δεν κατάφερε να συνεχίσει το ίδιο δυνατά και η κούραση από το ματς του Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό της στοίχησε 2 βαθμούς αλλά και την ευκαιρία να προσπεράσει τη Μονακό και να περάσει πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα του Σαμπιονά.
Δεκαπέντε λεπτά αργότερα και συγκριμένα στο 20’ ο Ρανταμέλ Φαλκάο με σουτ ισοφάρισε σε 1-1, ένα σκορ που παρότι επετεύχθη αρκετά νωρίς στο ματς έμελλε να είναι και το τελικό στο Παρκ ντε Πρενς. Έτσι όπως ο Ολυμπιακός άφησε βαθμούς στο Αγρίνιο, έτσι και η Παρί χάρισε βαθμούς στη βασική της αντίπαλο για το πρωτάθλημα Γαλλίας, Μονακό, μένοντας δύο βαθμούς πίσω στη δεύτερη θέση.

 Mπενφικα-Γκιμαραες 1-0

Δεύτερη σερί νίκη για την Μπενφίκα, έστω και με δυσκολία. Οι "αετοί" της Λισαβόνας νίκησαν 1-0 στην έδρα της Γκιμαράες, κατακτώντας τους 3 βαθμούς με δυσκολία.
Αφενός γιατί χρειάστηκε να μείνει η Γκιμαράες με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Άντι στο 61'. Αφετέρου διότι το γκολ που πέτυχε η Μπενφίκα, στο 73' είχε τη... βοήθεια των γηπεδούχων.
Ο Φέισα σε έναν ακόμα αγώνα ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και μάλιστα είχε και σε αυτό το ματς καλή παρουσία, έχοντας συμμετοχή στη νίκη των Λουζιτανών.

Δύσκολο διπλό για την Μπενφίκα (video)
Μετά από ένα κόρνερ από τα αριστερά, ο Καρντόσο σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Μάρκο Ματίας και ξεγέλασε τον γκολκίπερ Ντάγκλας που κρατούσε το μηδέν ως εκείνο το σημείο.
Κι αυτό το γκολ ή πιο σωστά το αυτογκόλ ήταν που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε στους "αετούς" ένα ακόμα τρίποντο όπως και την άνοδο στη βαθμολογία και πιο συγκεκριμένα στην 4η θέση και στο -3 από την πρωτοπόρο Πόρτο.

 Μπριζ-Άντερλεχτ 4-0
Μόνο ντέρμπι δεν ήταν ο αγώνας Μπριζ-Άντερλεχτ καθώς η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ υπέστη σκληρή ήττα στο «Γιαν Μπέιντελσταντιον».
Η τραγική εμφάνιση της Άντερλεχτ στον εκτός έδρας αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ για το ντέρμπι του βελγικού πρωταθλήματος, δείχνει πως ο εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Βαριά ήττα για την Άντερλεχτ
Συγκεκριμένα η Μπριζ θριάμβευσε με 4-0 επί της Άντερλεχτ στο «Γιαν Μπέιντελσταντιον», με τους πρωτευουσιάνους να πραγματοποιούν τραγική εμφάνιση.
Για την ιστορία ο Τίμι Σίμονς άνοιξε το σκορ στο 31' και ο Μαξίμ Λεστιέν σκοράροντας στο 59' και το 75' «κλείδωσε» την νίκη για την Μπριζ, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Φατάι στο 87'.
ΜΠΡΙΖ: Ράιαν, Μουνιέ, Μέχελε, Ένχελς, Χέγκλι, Σίμονς, Οτζίτζα-Οφόε (88' Άντου), Γιόργκενσεν, Σόμποτα, Λεστιέν (86' Ρεφαέλοβ), Ντε Σούτερ (80' Φατάι).
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ζιλέ, Κουγιατέ, Μπεμπά, Ν'Σακαλά, Μιλιβόγιεβιτς (46' Πρατ), Κλιέσταν, Μάσιμο Μπρούνο (70' Σιριάκ), Ατσεαμπόνγκ, Ματίας Σουάρες, Μίτροβιτς (65' Τίλεμανς).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου