ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Aπο τους Ελληνες ποτε θα ζητησεις συγγνωμη αχαριστε Αλβανε?

 Aπο τους Ελληνες ποτε θα ζητησεις συγγνωμη αχαριστε Αλβανε?

 25/09/2013

Ζητησε λεει συγγνωμη απο τον Βουκιτς τον Σερβο συμπαικτη του  ο Κατσε και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι....μην φανταστειτε οτι σαν Σερβος τον εχει συγχωρησει...απλα το παραμερισε...γιατι ξερει απο πρωτο χερι τι εκαναν οι Αλβανοι στους Σερβους...

Η ιστορια γραφει και δεν ξεγραφει αχαριστε Αλβανε...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ? δεν προκειται...και τωρα αν την ζητησεις δεν πιανει ...ειναι αργα...γιαυτο πηγαινε να συνεχισεις την καταγγελια σου στον Εισαγγελεα να μην γραφουν και να μην λενε τιποτε για το ονομα σου..

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ...ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...ΜΙΣΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ...ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ...ΞΕΦΤΥΛΑ...

Βούκιτς στον Κάτσε: Από τον εαυτό σου να ζητήσεις συγγνώμη

Να σβήσει κάθε "σκιά" γύρω από το όνομά του θέλει ο Εργκους Κάτσε, που στη διάρκεια της προπόνησης του ΠΑΟΚ (24/9) πλησίασε τον (Σέρβο) Βούκιτς ώστε να του ζητήσει συγγνώμη για τη γνωστή ιστορία με την μπλούζα UCK και την ανάρτηση της φωτογραφίας στο facebook.
Ο Βούκιτς ξεκαθάρισε στον νεαρό Αλβανό ότι δεν έχει πρόβλημα μαζί του, προτρέποντάς τον τα εξής: "Συγγνώμη δε χρειάζεται να ζητήσεις από εμένα, αλλά από τον εαυτό σου που κινδυνεύει να μείνει χωρίς καριέρα. Είσαι νεαρός και θα πρέπει να παίζεις και όχι να μιλάς. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου