ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«Ενίσχυση» σε χαφ κι επίθεση

«Ενίσχυση» σε χαφ κι επίθεση

27/09/2013
 Θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τους αγώνες με Πανιώνιο και Άντερλεχτ διεκδικούν οι Εντινγκά, Γιαταμπαρέ και Ολαϊτάν, οι οποίοι στο παιχνίδι με τον Φωκικό έδειξαν έτοιμοι να προσφέρουν λύσεις.

«Ενίσχυση» σε χαφ κι επίθεση
Το κρίσιμο παιχνίδι με την Άντερλεχτ για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League πλησιάζει για τον Ολυμπιακό, όμως πριν από αυτό υπάρχει εκείνο στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι Πειραιώτες έκαναν μία καλή… προπόνηση προχθές κόντρα στον Φωκικό, σε ένα ματς που αγωνίστηκαν αρκετοί παίκτες που δεν είχαν τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής για διάφορους λόγους στο ξεκίνημα της σεζόν.

Εκτός από τους αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήραν ευκαιρίες από τον Μίτσελ, ο Ισπανός είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τους Εντινγκά, Γιαταμπαρέ και Ολαϊτάν. Οι τρεις Αφρικανοί δήλωσαν «παρών», δείχνοντας πως είναι έτοιμοι να προσφέρουν λύσεις στους αγώνες που ακολουθούν και να βοηθήσουν την ομάδα στις υποχρεώσεις της.

Ο Εντινγκά έδειξε ότι είναι ένα σύγχρονο αμυντικό χαφ, ένας «κόφτης» που έλειπε από τους «ερυθρόλευκους» και μπορεί να βοηθήσει και στην ανάπτυξη της ομάδας. Επίσης, είναι ένας χαφ που δίνει την μπάλα σχεδόν πάντα σε παίκτη που είναι κοντά του και θα επιχειρήσει μεγάλη μπαλιά, όταν είναι βέβαιος ότι πρέπει να το κάνει και έχει πολύ δύναμη στο παιχνίδι του.

Ο Γιαταμπαρέ, από την πλευρά του, έχει δείξει θετικά δείγματα γραφής, όμως θέλει ακόμα χρόνο για να βρει τον ρόλο του στα χέρια του 50χρονου κόουτς. Το σίγουρο είναι ότι έχει μεγάλη όρεξη να παίξει και να βοηθήσει τους νταμπλούχους Ελλάδας να πετύχουν τους στόχους τους. Όπως φάνηκε και από το γκολ που έβαλε, πρόκειται για έναν μέσο που δεν διστάζει να πατήσει περιοχή και όταν του δίνεται η ευκαιρία σουτάρει για να σκοράρει.

Όσον αφορά τώρα τον Ολαϊτάν, ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όμως όταν ξεκίνησαν τα επίσημα ματς δεν μπόρεσε να πάρει τις απαραίτητες ευκαιρίες. Τώρα του δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει να έχει θέση βασικού, τα κατάφερε και έβαλε έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Μίτσελ για την επίθεση.

Εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, από χθες στη διάθεση του Ισπανού βρίσκεται ξανά ο Μπονγκ, ο οποίος βάζει υποψηφιότητα για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ.

Από την πλευρά του, ο Σαλίνο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Φουστέρ και Μασάντο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Τέλος, ο Μιγκέλ Τόρες προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος να κερδίσει μία θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου