ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Κυπέλλο Ελλάδας 2η αγωνιστικη ημερα

Κυπέλλο Ελλάδας 2η αγωνιστικη ημερα

26/09/2013
Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων που αγωνίζονται την Πέμπτη για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας
μπάλα
Η πρώτη μέρα της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έκρυβε πολλές εκπλήξεις, αφού από τις οκτώ ομάδες της Superleague μόνον οι τρεις κατάφεραν να κερδίσουν και οι υπόλοιπες πέντε είτε έχασαν, είτε έφεραν ισοπαλία.
Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν άλλες οκτώ αναμετρήσεις για την ίδια φάση, όμως αυτή τη φορά έχουμε πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια ανάμεσα σε σπουδαίες ομάδες.
Ας δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια και μετά θα αναλύσουμε ένα προς ένα τα παιχνίδια...
Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου
Καλλιθέα - ΟΦΗ (15:30, ΟΤΕ Sport 2)
Ηρακλής - Skoda Ξάνθη (15:30, OTE Sport 3)
Κέρκυρα - Παναιτωλικός (15:30, OTE Sport 5)
Πιερικός - ΑΕΛ Καλλονής (15:30, OTE Sport 4)
Ολυμπιακός Βόλου - Άρης (18:00, OTE Sport 4)
Φωστήρας - Ατρόμητος (18:00, OTE Sport 5)
Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης (20:30, OTE Sport 5)
ΠΑΟΚ - Αν. Καρδίτσας (20:30, OTE Sport 4)
* Οι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν το διήμερο 30/31 Οκτωβρίου.

Καλλιθέα - ΟΦΗ (15:30, ΟΤΕ Sport 2)

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα, που δεν υπολογίζει στον τραυματία Ρουσάκη και τον Λεμά που δεν έχει βγει ο δελτίο του ακόμη.
Ο ΟΦΗ από την άλλη πλευρά αναμένεται να παρουσιαστεί με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Εκτός έμειναν οι Γκαλέτι, Μακουκούλα, Ζβασίγια, Μπούρμπος, Βερόν, Μανούσης, Βιτώρος και Μακρής.
Αναλυτικά η αποστολή: Αμιανάκης, Στάθης, Δασκαλάκης, Μονιάκης, Ζε Eντουάρντο, Ζόρο, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Φαζός, Μιλιάζες, Φραγκουλάκης, Νιμανί, Όγιος, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος, Τριποτσέρης, Φερναντέζ, Παπάζογλου, Ροβίθης.

Ηρακλής - Skoda Ξάνθη (15:30, OTE Sport 3)

Τρεις σημαντικές απουσίες έχει ο Σίνισα Γκόγκιτς για το ματς απέναντι στην Ξάνθη. Συγκεκριμένα Λίμα, Μπριλάκης και Παπαστεριανός τέθηκαν νοκ άουτ, ενώ εκτός έμειναν και άλλοι τέσσερις ποσοσφαιριστές.
Από την άλλη πλευρά το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ξάνθης θα κάνει ο Ράινερ Μάουρερ. Ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Κομεσίδη.
Αναλυτικά η αποστολή: Τσέμα, Ζαρόπουλος, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Σολάρι, Ντε Γκούζμαν, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Τριάδης, Κάλβο, Σολτάνι, Ράνος, Μάνταλος, Σουάρεζ, Χοσέμι.

Κέρκυρα - Παναιτωλικός (15:30, OTE Sport 5)

Πολλά τα προβλήματα για τον Γρηγορίου. Εκτός αποστολή έμειναν επτά ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Μεντής, Γκίνης, Χανδρινός, Ελληνίδης, Κουλούρης, Κρητικός και Παππάς.
Και ο Μάκης Χάβος όμως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστούν οι Καλί, Θεοδωρίδης, Κουτρουμάνος, Γκόλιας, αλλά και οι Καμαρά, Μπόγιοβιτς, Ράφαελ, Τζούνιορ, Γκάλο, Μήλιος και Μπικέι. Πολλές οι απουσίες βασικών λοιπόν
Αναλυτικά η αποστολή: Άσκες, Μπελόν, Γοδόι, Πόι, Δάρλας, Καλογέρης, Κούσας, Κουτσοσπύρος, Μελισσάς, Μεταξούλης, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Σμίλτος, Σφακιανάκης, Μουμίν, Στεφανάκος, Τακίδης.

Πιερικός - ΑΕΛ Καλλονής (15:30, OTE Sport 4)

Ο Γιώργος Φοιρός έχει δυο απουσίες ενόψει του αγώνα με τον Καλλονή. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπρίτο και Αθανασίου. Από εκεί και πέρα δε υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
Ο Γιάννης Μάντζουράκης από την άλλη πλευρά έχει αφήσει εκτός τη μισή βασική του ενδεκάδα. Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι  Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Καζάκης, όπως και οι Αναστασιάδης, Γκαρσία.
Αναλυτικά η αποστολή: Χογκ, Μάππας, Λεάντρο Πίντο, Γκάσιτς, Κριπιντίρης, Βαλιός, Γάλας, Λαμπρόπουλος, Φαρία, Σιλιγαρδάκης, Βλαστέλλης, Ντος Σάντος, Κάλφας, Αγρίτης, Χουανλού, Περόνε, Ντάμπος, Λίμα.

Ολυμπιακός Βόλου - Άρης (18:00, OTE Sport 4)

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο Ολυμπιακός Βόλου που ψάχνει τη διάκριση μέσω του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γιώργος Βαζάκας πήρε όλους του τους βασικούς και θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή ψυχολογία του Άρη.
Τα ευχάριστα νέα για τον Μιλίνκοβιτς έρχονται από τον Αγκάνθο που τέθηκε στη διάθεση του. Εκτός βέβαια έμειναν οι Τάτος, Ουντότζι, Σταυρόπουλος, Κύργιας, Παπαδόπουλος, Ρένια και Αντωνιάδης.
Αναλυτικά η αποστολή: Αγκάνθο, Έλσνερ, Ίμπε, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κοτσαρίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Τσουμάνης και Ψυχογιός.

Φωστήρας - Ατρόμητος (18:00, OTE Sport 5)

Με τον Λεοντίου στην αποστολή θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο ο Φωστήρας που ψάχνει περισσότερο τις εμπειρίες από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο Γιώργος Παράσχος από την άλλη πλευρά ξεκαθάρισε πως θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όμως αν δει πως το ματς αρχίζει και "στραβώνει" τότε θα περάσει εντός τους βασικούς του παίκτες.
Αναλυτικά η αποστολή: ηφάκης, Μπάρκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Ούμπιντες, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Καλλέργης, Φάμπιο, Γρομητσάρης, Γεωργίου

Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης (20:30, OTE Sport 5)

Αγώνας επιπέδου Superleague με τις δυο ομάδες, ωστόσο, να έχουν πολλά παράπονα για τον τρόπο που κληρώθηκαν μεταξύ τους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε μαζί του όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές, αφού ψάχνει την διάκριση στη διοργάνωση.
Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζουμπουλάκη, Ιντζίδη, Κατάι, Κοκκαλά, Μοράλ, Μπέλιτς, Μπεριάν, Ναζλίδη, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπη, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα και Φερνάντες.
Από την άλλη πλευρά ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει περισσότερα το μυαλό του στο πρωτάθλημα και λιγότερο στο Κύπελλο. Έτσι εκτός έμειναν Πετρόπουλος, Τζόρβας, Καμαρά, Γκουέλα, Χατζηζήσης και Δεληζήσης.
Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα Αθηνών: Γουμάγιας, Αθανασίου, Αργυρόπουλος, Δημογιάννης, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Ζουέλα, Τσεμπερίδης, Κόρμπος, Άλβαρες, Τσοκάνης, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Μίνγκας, Μπλάζεκ, Μπέντα και Σιγάλα.

ΠΑΟΚ - Αν. Καρδίτσας (20:30, OTE Sport 4)

Ο Χουμπ Στέφενς αναμένεται να δώσει χρόνο σε πολλούς παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά ακόμα. Μάλιστα είναι πιθανό να δούμε την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Οι απουσίες ειδικά στην επίθεση πάντως είναι πολλές (εκτός Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης).
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Γιακουμής, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς, Λόπεθ, Τζανδάρης, Γκαρσία, Λόρενς, Νίνης, Ολίσε, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Νέτσιντ, Κιόσε, Πόζογλου, Παπαδόπουλος
Ο Σάκης Θεοδοσιάδης είναι στην ευχάριστη έκπληξη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και θα πάει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Όλα τα μεγάλα όπλα είναι στη διάθεση του.

Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας

Νίκη Βόλου - Πανθρακικός 2-1
Αστέρας Μαγούλας - Λεβαδειακός 2-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Αιγινιακός 0-0
Ολυμπιακός - Φωκικός 5-1
Αστέρας Τρίπολης - ΑΟ Χανιά 0-0
Παναθηναϊκός - Εργοτέλης 2-1
Πανιώνιος -Απόλλων Καλαμαριάς 3-1

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου