ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Super League:5η αγωνιστικη δευτερη ημερα

Super League:5η αγωνιστικη δευτερη ημερα

 
22/09/2013
 
 Με πέντε ματς συνεχίζει η 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον Ολυμπιακό να κάνει έξοδο στο Αγρίνιο αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Πλατανιά.
ΠΑΟΚ-Πλατανιάς (16:00)

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι το απόλυτο φαβορί στο ματς με τον Πλατανιά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αν νικήσει θα το κάνει κι εύκολα. Οι Χανιώτες είναι δεμένη ομάδα αν και ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση από το ματς με την Σαχτέρ Καραγκαντί και ο Χουμπ Στέφενς ήδη σκέφτεται πως θα παρατάξει την ομάδα του.

Εργοτέλης-Πανιώνιος (18:15)

Δύο ομάδες που βαδίζουν στον ίδιο δρόμο περίπου. Μπορεί ο Εργοτέλης να έχει έναν βαθμό παραπάνω στον πίνακα και να παίζει στην έδρα του αλλά ο Πανιώνιος θέλει να αποδράσει από την Κρήτη με βαθμό ή βαθμούς. Η παράδοση δεν είναι υπέρ των «κυανέρθρων» αφού τελευταία τους νίκη είναι την περίοδο 2008/09, με το εντυπωσιακό 5-2 και μετά οι Κρητικοί έχουν 7 σερί αγώνες τόσο στο Παγκρήτιο όσο και στη Νέα Σμύρνη που να μην έχουν χάσει.

Λεβαδειακός –ΠΑΣ Γιάννινα (18:15)

Είναι το ματς των προπονητών. Λεμονής και Παντελίδης έχουν φοβερή παράδοση όταν αντιμετωπίζουν τις ομάδες (ΠΑΣ και Λεβαδειακός αντίστοιχα). Ο Λεβαδειακός θέλει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΣ. Οι Ηπειρώτες από την άλλη μπορεί να έχουν ορισμένα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους αλλά παραμένουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Πανθρακικός-Βέροια (18:15)

Σίγουρα, αυτό το ματς δεν χωρά προγνωστικά. Ο Πανθρακικός κατάφερε να αποδράσει από τη Νέα Σμύρνη με τον βαθμό της ισοπαλίας και θέλει να συνεχίσει το πετυχημένο σερί. Η Βέροια ξεπέρασε τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ αποκομίζοντας έναν βαθμό και περιμένει να φύγει από την Κομοτηνή με θετικό αποτέλεσμα.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (20:30)

Επιχείρηση προσγείωση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος εύχεται να μην είναι ανώμαλη. Οι «ερυθρόλευκοι» επανέρχονται στην ελληνική πραγματικότητα και κάνει δύσκολη έξοδο στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον διψασμένο Παναιτωλικό. Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει το θέμα είναι αν οι Πειραιώτες επιβεβαιώσουν αυτόν τον τίτλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 21/9


Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 2-0
(69’ Ντε Μπλάσις, 91’ Καράσκο)

Ατρόμητος-Απόλλων 2-0
(25’ Ούμπιντες, 31’ Ιγκλέσιας)

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-0
(65’ Μπεργκ)

Κυριακή 22/9

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς (16:00)
Εργοτέλης-Πανιώνιος (18:15)
Λεβαδειακός –ΠΑΣ Γιάννινα (18:15)
Πανθρακικός-Βέροια (18:15)
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (20:30)

Δευτέρα 23/9

Ξάνθη-Άρης (19:30)

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου