ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Τα αποτελεσματα των αντιπαλων του Θρυλου στο Champions League

Τα αποτελεσματα των αντιπαλων του Θρυλου στο Champions League

29/09/2013

Και επειδη οι ημερες ειναι μετρημενες για την επομενη αναμετρηση του Ολυμπιακου στο Champions League με τον εκτος εδρας αγωνα με την Αντερλεχτ , ας ριξουμε μια ματια τι εκανα οι αλλοι αντιπαλοι του στην κορυγαια διασυλογικη διοργανωση

Μεγάλη γκέλα της Μπενφίκα (video)

Μεγάλη γκέλα της Μπενφίκα (video)
Φαίνεται πως η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ είχε το μυαλό της στο ματς της Τετάρτης με την Παρί και χάρισε δύο βαθμούς στην Μπελενένσες στη μεγάλη έκπληξη της 6ης αγωνιστικής της Primeira Liga.
Η Μπενφίκα παραχώρησε ισοπαλία μέσα στην έδρας της στην αδύναμη Μπαλενένσες (1-1), η οποία μετά από 5 αγωνιστικές είχε μόνο μία νίκη και τέσσερις ήττες. Αυτό κι αν ήταν έκπληξη για την πορτογαλική Primeira Liga, αλλά φαίνεται πως οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους δεν κατάφεραν να συγκεντρωθούν στο ματς και είχαν το μυαλό τους στο ματς της Τετάρτης με την Παρί Σεν Ζερμέν. Έμειναν έτσι 5 βαθμούς πίσω από την Πόρτο που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας στην Πορτογαλία.
Για την ιστορία η Μπενφίκα προηγήθηκε με κεφαλιά του Καρντόσο μόλις στο 18’, όμως πριν περάσουν δεκαπέντε λεπτά ο Μουρταλά Ντιακιτέ ισοφάρισε επίσης με κεφαλιά σε 1-1 στο 31’, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό σκορ, χαρίζοντας έναν ανέλπιστο βαθμό στην Μπελενένσες στην προσπάθειά της να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ζέσους): Αρτούρ, Κορτές, Λουιζάο, Γκαράι, Μάξι Περέιρα, Εντσο Πέρες, Φέισα, Μάτιτς (64’ Σουλεϊμάνι), Λίμα (80’ Ροντρίγκο), Μάρκοβιτς (46’ Γκαϊτάν), Καρντόσο.
ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ (Πάουλο): Τζόουνς, Ντουάρτε, Ζοάο Αλόνσο, Ζοάο Μέιρα, Ντάνιελσον, Ντιακιτέ, Φιλίπε Φερέιρα, Στάργκεον (64’ Ντιαβαρά), Τιάγκο Σίλβα (82’ Τζόνσον), Ζοάο Πέδρο, Φρέντι (70’ Αρσένιο).
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα:


Νίκη για την Παρί 

Το αήττητό της συνεχίζει η Παρί Σεν Ζερμέν στο πρωτάθλημα. Η αντίπαλος του Θρύλου στο Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε 2-0 της Τουλούζ για την 8η αγωνιστική. Συνεχίζει την πορεία υπεράσπισης του τίτλου της ούσα αήττητη στα 8 παιχνίδια της με 5 νίκες. Το σκορ άνοιξε στο 41' ο Μαρκίνιος με τον νεαρό Βραζιλιάνο αμυντικό να δείχνει πως έχει πάρει τα πάνω του. Το δεύτερο γκολ ήρθε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καβάνι, το οποίο θεωρείται απο τα ΜΜΕ της Γαλλίας, τραβηγμένο. Ο Λοράν Μπλαν είχε εκτός τον τραυματία Άλεξ ενώ οι Ματουϊντί, Λαβέτσι, Καβάνι μπήκαν σαν αλλαγή στο παιχνίδι. Στα θετικά η καλή παρουσία των μέσων Μότα, Βεράτι, Ραμπιό, που παρά το ότι δεν έχουν παίξει και πολύ μαζί, συνεργάστηκαν άψογα. Η σύνθεση της Παρί: Σιριγκού, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Καμαρά, Μάξουελ, Βεράτι, Μότα, Ραμπιό, Λούκας (78' Ματουϊντί), Μενέ (56' Λαβέτσι), Ιμπραίμοβιτς (69' Καβάνι).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου