ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

O Παγκόσμιος Θρύλος-Live από τον ΑΝΤ1

O Παγκόσμιος Θρύλος-Live από τον ΑΝΤ1

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός γίνεται Παγκόσμιος, καθώς οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στην Βραζιλία με σκοπό να κατακτήσουν το Intercontinental Cup κόντρα στην Πινιέιρος και να γράψουν μία ακόμη "χρυσή" σελίδα στην ιστορία τους.

Η αγωνιστική σεζόν ξεκινάει από αυτή την εβδομάδα για τους ερυθρόλευκους. Ο επί δύο συναπτά έτη Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός γίνεται Παγκόσμιος, καθώς οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στην Βραζιλία και συγκεκριμένα στην περιοχή Μπαρουερί του Σάο Πάουλο. Εκεί οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, την Πινιέιρος Σκάι (βραζιλιάνικη) και ο νικητής θα κατακτήσει το "Διηπειρωτικό" τρόπαιο ή αν θέλετε καλύτερα (αφού δεν συμμετέχει ομάδα από το ΝΒΑ) το Intercontinental Cup, όπως και λέγεται η διοργάνωση, την οποία και διοργανώνει με κάθε επισημότητα η FIBA.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε δύο παιχνίδια την Πινιέιρος Σκάι (το πρώτο την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και το δεύτερο την Κυριακή 6 Οκτωβρίου) και νικήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα είτε που κερδίσει και τα δύο ματς, είτε εκείνη που θα επικρατήσει με την μεγαλύτερη διαφορά πόντων. Το ταξίδι είναι κουραστικό, αλλά υπάρχει μεγάλο κίνητρο σε όλους στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ώστε να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, γράφοντας ακόμη μία "χρυσή" σελίδα στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ των Πειραιωτών. Οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν για την Βραζιλία δίχως τους Γιάννη Παπαπέτρου (κλινήρης στο νοσοκομείο λόγω γαστρεντερίτιδας), Έισι Λο (τραυματίας με θλάση) και Δημήτρη Μαυροειδή.

Τα δύο αυτά παιχνίδια θα υπάρχει δυνατότητα να τα παρακολουθήσουμε από τον σταθμό του ΑΝΤ1. Να τονίσουμε πως οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά (LIVE) τα ξημερώματα, αλλά και σε επανάληψη.  Συγκεκριμένα, όσον αφορά τις ώρες διεξαγωγής των δύο αναμετρήσεων, το πρώτο ματς (4/10) θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1 στις 2 τη νύχτα (δηλαδή ξημερώματα Σαββάτου, 5/10) και το δεύτερο θα μεταδοθεί ζωντανά (6/10) στις 5.30 το απόγευμα. Να τονίσουμε πως το πρώτο παιχνίδι (για όσους δεν είναι ξενύχτηδες) θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση το απόγευμα του Σαββάτου (5/10, 17:00).

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου