ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Γυαλιά-καρφιά σε παμπ στο Άμστερνταμ οι μπαοκτζηδες

Γυαλιά-καρφιά σε παμπ στο Άμστερνταμ οι μπαοκτζηδες

 03/10/2013

Oι μαου-μαου του Βορρα δεν εβαλαν μυαλο απο την τιμωρια στην Τουμπα και σε αγωνα κεκλεισμενων των θυρων αλλα νομιζαν οτι ειναι ακομα στην Θεσσαλονικη οπου μπορουν να τα κανουν πουτανα ολα και να τους παρεχεται οπως παντα συγχωροχαρτι να τους συλαμβανουν και μετα απο μερικες ωρες να τους αφηνουν...πηγαν λοιπον και στην Ολλανδια και εκαναν οτι κανουν και στην δικη τους πολη...δυστυχως...εισαστε μαου-μαου και ετσι θα μεινετε...για πολλα χρονια ακομα..
Ιδου και η ειδηση..
Για επίθεση 20 Ελλήνων οπαδών σε καφέ-παμπ στην πλατεία Νταμ κάνει λόγο δημοσίευμα λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Αλκμάαρ με τον ΠΑΟΚ
επεισόδια Ολλανδίαπίθεση θερμόαιμων οπαδών του ΠΑΟΚ σε παμπ του Αμστερνταμ σημειώνει ότι έγινε η ιστοσελίδα "dichtbij.nl" και μάλιστα δημοσιεύει και φωτογραφίες.

  Στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται λόγο για μία ομάδα 20 ατόμων που προκάλεσαν ζημίες σε καφέ-παμπ στην πλατεία Νταμ, πετώντας καρέκλες από το εσωτερικό του καταστήματος στο δρόμο.

Όπως αναφέρεται: "Οι ζημιές υπολογίζονται σε χιλιάδες δολάρια. Γιατί προκάλεσαν τα επεισόδια οι οπαδοί δεν έχει γίνει γνωστό. Η Αστυνομία ακόμη τους ψάχνει, αλλά δεν τους έχει βρει".

Γραφουν και οι δικοι μας δημοσιοκαφροι...ενταξει μωρε...τα παραλενε...δεν εκαναν τιποτε τα παιδια...μερικες καρεκλιες επεσαν...ρε τι μας λεει ρε...λες και δεν τους ξερουμε..

Υπερβολικοί οι Ολλανδοί

Δεν υφίσταται ο «όλεθρος» που έσπειραν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με επεισόδια που φέρονται να δημιούργησαν μόνο εκείνοι χθες το απόγευμα στο Άμστερνταμ, εν όψει του ματς με την Άλκμααρ.

Υπερβολικοί οι Ολλανδοί
Τελευταία ενημέρωση 03/10/2013, 11:44
Μεγαλύτερη έκταση από την πραγματικότητα έχουν δώσει οι ολλανδικές ιστοσελίδες στα επεισόδια που φέρονται να έχουν κάνει μόνο οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Οι ολλανδικές ιστοσελίδες υποστηρίζουν πως «θερμόαιμοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπειραν τον όλεθρο σε καφέ στη Ντάμστραντ, με τα τραπέζια και τα καθίσματα να πετούν στον αέρα. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά μια παρέα 20 ανδρών».

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η όλη ιστορία διήρκησε για μερικά λεπτά και δεν έλαβαν μόνο μέρος φίλαθλοι του «Δικεφάλου του Βορρά», οι οποίοι μάλιστα προκλήθηκαν από οπαδούς άλλης ομάδας.

Ο φωτογράφος που βρέθηκε εκεί έβγαλε την επίμαχη φωτογραφία και έτσι «έπλασε» μία φοβερή ιστορία, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει και πρόβλημα στην ΠΑΕ στην προσπάθεια που κάνει για να γλιτώσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε από την UEFA.

Αν εσεις βλεπετε στις φωτο οτι οι Ολλανδοι τα παραλενε τοτε εγω ειμαι αστροναυτης...τα καλοπαιδα συνηθισμενα απο την Ελληνικη Αστυνομικη ασυλια ...τα εσπασαν στην παμπ...και εκαναν το μαγαζι του ανθρωπου μπουρδελο...δεν βαραγαν λεει μονο οι μπ[αοκτζηδες αλλα και Ολλανδοι...οχι ρε ..θα καθοντουσαν να τους κοιτανε ρε νουμερο...
Ασε δημοσιοκαφρε...
Τους ξερουμε και απο την Ελλαδα δεν χρειαζεται να μας πουν οι Ολλανδοι τι μαου-μαου ειναι..τους εχουμε νοιωσει στο πετσι μας και στο Καραισκακη και στην Τουμπα...αντε να πληρωθεις τωρα για τα καλα λογια που εγραψες για την μπαοκαρα...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου