ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Τα αποτελεσματα του Champions League (videos)

Τα αποτελεσματα του Champions League (videos)
 02/10/2013

Στις αναμετρησεις για την 2η αγωνιστική - 1η ημέρα των ομίλων του Champions League σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Τα αποτελεσματα ανα γκρουπ

Group E
Στεάουα - Τσέλσι 0-4
Βασιλεία - Σάλκε 0-1
Group F
Άρσεναλ - Νάπολι 2-0
Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ 3-0
Group G
Ζενίτ - Αούστρια Βιέννης 0-0
Πόρτο - Ατλέτικο 1-2
Group H
Άγιαξ - Μίλαν 1-1
Σέλτικ - Μπαρτσελόνα 0-1

Στεάουα - Τσέλσι 0-4, Βασιλεία - Σάλκε 0-1 (videos)

Η Τσέλσι επικράτησε με 4-0 της Στεάουα στο Βουκουρέστι με δύο γκολ του Ραμίρες, ενώ η Σάλκε έκανε το "δύο στα δύο", νικώντας 1-0 την Βασιλεία στην Ελβετία με γκολ του Ντράξλερ
Η Τσέλσι ξεπέρασε το "σοκ" της πρεμιέρας, καθώς νίκησε με 4-0 την Στεάουα στο Βουκουρέστι και πήρε τους πρώτους της βαθμούς.
Η Σάλκε οδηγεί πλέον την κούρσα στο 5ο όμιλο, καθώς έκανε το "δύο στα δύο", νικώντας με 1-0 στην Βασιλεία με σκόρερ τον Γιούλιαν Ντράξλερ.

Στεάουα - Τσέλσι 0-4

Σκόρερς: 20' και 55' Ραμίρες, 44' αυτ. Γκεοργκιέβσκι, 90' Λάμπαρντ
Γήπεδο: "Αρένα Νατσιονάλα", Βουκουρέστι
Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
Μόλις στο 11ο λεπτό ο Σαμουέλ Ετο'ό αντικατέστησε τον Φερνάντο Τόρες, καθώς ο Ισπανός φαίνεται πως ακόμη ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στο γόνατο.
Ο Καμερουνέζος μάλιστα στο 20' έκανε την ασίστ για να ανοίξει το σκορ για την Τσέλσι από κοντά ο Ραμίρες, έπειτα από προσπάθεια του Αντρέ Σέρλε από αριστερά.
Στο 44' ο Ετο'ό βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ταταρουσάνου, αυτός απέκρουσε, αλλά ο Σκοπιανός στόπερ,  Ντάνιελ Γκεοργκιέβσκι, με την φόρα που είχε έβαλε το πόδι του για να διώξει και άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2.
Ο Ραμίρες σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς στο 55', κάνοντας το 0-3 με κοντινό πλασέ, έπειτα από νέα εντυπωσιακή προσπάθεια του Σέρλε από αριστερά και ασίστ του Οσκάρ, ενώ ο Φρανκ Λάμπαρντ στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 0-4 από ασίστ του Ουίλιαν.
ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταταρουσάνου, Γκεοργκιέβσκι (71' Φερνάντο Βαρέλα), Σουκάλα, Γκάρντος, Λατοβλέβιτσι, Μπουρτσεάνου, Φιλίπ, Στάντσιου, Αντριάν Πόπα (46' Λεάντρο Τατού), Τανάσε, Πιοβακάρι (46' Καπετάνος).
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Νταβίντ Λουίζ, Άσλεϊ Κόουλ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Οσκάρ (78' Αθπιλικουέτα), Μάτα (81' Ουίλιαν), Σέρλε, Τόρες (11' Ετο'ό).

Βασιλεία - Σάλκε 0-1


Σκόρερ: 54' Ντράξλερ
Γήπεδο: "Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ", Βασιλεία
Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο (Ισπανία)
Μετά από το στείρο πρώτο ημίχρονο ο Γιούλιαν Ντράξλερ στο 54' άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φτάνει σε αυτόν αφού οι Ελβετοί δεν απομάκρυναν σωστά μετά από κόρνερ του Αόγκο.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζόμερ, Φόζερ, Σερ, Ιβάνοφ, Σαφάρι (84' Ντελγκάδο), Φάμπιαν Φράι (84' Φιλίπ Ντεγκέν), Μαρσέλο Ντίας, Ταουλάντ Τζάκα (62' Σιό), Σαλάχ, Στόκερ, Στρέλερ.
ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Φελίπε Σαντάνα, Αόγκο (78' Κολάσινατς), Χέγκερ, Νόιστεντερ, Φαρφάν (46' Σαλάι), Μάιερ (85' Χούγκλαντ), Ντράξλερ, ΚΠ Μπόατενγκ.


Η βαθμολογία


1. Σάλκε 6 (4-0)
2. Βασιλεία 3 (2-2)
3. Τσέλσι 3 (5-2)
4. Στεάουα 0 (0-7)

Στεάουα - Τσέλσι 0-4



 Βασιλεία - Σάλκε 0-1


Άρσεναλ - Νάπολι 2-0, Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ 3-0 (videos)

Η Άρσεναλ "καθάρισε" νωρίς στο Λονδίνο την Νάπολι και επικράτησε με 2-0, ενώ η Ντόρτμουντ νίκησε με 3-0 την Μαρσέιγ στην Βεστφαλία
Το ντέρμπι της αγωνιστικής το πήρε η Άρσεναλ, καθώς επικράτησε στο Λονδίνο με 2-0 της Νάπολι, χάρη σε τέρματα των Μεσούτ Εζίλ και Ολιβιέ Ζιρού.
Τους πρώτους της βαθμούς πήρε η Ντόρτμουντ, η οποία νίκησε 3-0 την Μαρσέιγ, με δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και ένα τυχερό του Μάρκο Ρόις.

Άρσεναλ - Νάπολι 2-0

Σκόρερς: 8' Μεσούτ Εζίλ, 15' Ζιρού
Γήπεδο: "Άσμπαρτον Γκρόουβ", Λονδίνο
Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)
Το σκορ στο "Άσμπαρτον Γκρόουβ" του Λονδίνου (έτσι λέγεται το γήπεδο χωρίς χορηγό) άνοιξε στο 8ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Μεσούτ Εζίλ με την φανέλα της Άρσεναλ.
Από εξαιρετική πάσα του Ζιρού ο Ράμσεϊ έκανε την κούρσα από δεξιά και την σέντρα, με τον Τουρκο-Γερμανό να πιάνει φοβερό πλασέ με το αριστερό στην κίνηση, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί "γάμα" του Ρέινα.
Στο 15' ο Ολιβιέ Ζιρού έκανε το 2-0, σε φάση που ξεκίνησε ξανά με πάσα του από πλάγια αριστερά, αυτήν την φορά στον Εζίλ, ο οποίος από εκτελεστής έγινε δημιουργός, καθώς ολοκλήρωσε το "ένα-δύο" με τον Γάλλο στράικερ και αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πέπε Ρέινα για δεύτερη φορά.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Φλαμινί, Αρτέτα, Ράμσεϊ (88' Μονρεάλ), Ροζίτσκι (63' Γουίλσιρ), Μεσούτ Εζίλ, Ζιρού.
ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μέστο, Αλμπιόλ (83' Φεντερίκο Φερνάντες), Μπρίτος, Σούνιγκα, Μπεχράμι, Γκιοκχάν Ινλέρ, Χάμσικ, Καγιεχόν (77' Ντουβάν Σαπάτα), Ινσίνιε, Πάντεβ (61' Μέρτενς).

Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ 3-0

Σκόρερς: 19' και 79' πέν. Λεβαντόβσκι, 52' Ρόις
Γήπεδο: "Βέστφαλενστάντιον", Ντόρτμουντ
Διαιτητής: Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν (Ισπανία)
Ο 21άχρονος Γερμανός αριστερός μπακ, Έρικ Ντουρμ, στο ντεμπούτο του στο Champions League, αφού γλίτωσε από ένα γκολ την Ντόρτμουντ, έκανε μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια την ασίστ στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον Πολωνό ουσιαστικά με πλασέ σε κενό τέρμα να ανοίγει το σκορ στο 19'.
Από τραγικό λάθος του Στιβ Μανταντά η Ντόρτμουντ προηγήθηκε με 2-0 στο 52'. Ο Μάρκο Ρόις εκτέλεσε μακρινό φάουλ, κανείς δεν βρήκε την μπάλα, ο Γάλλος τερματοφύλακας αιφνιδιάστηκε και αντέδρασε λανθασμένα, έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για δεύτερη φορά.
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 79', με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αυτήν την φορά με εκτέλεση πέναλτι.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Λάνγκερακ, Γκρόσκροϊτς, Σούμποτιτς, Χούμελς, Ντουρμ, Νουρί Σαχίν, Σβεν Μπέντερ, Μχιταριάν (88' Παπασταθόπουλος), Ομπαμεγιάνγκ (71' Μπλαστσικόβσκι), Ρόις (82' Χόφμαν), Λεβαντόβσκι.
ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Φανί, Ν'Κουλού, Λούκας Μέντες, Μεντί, Ρομαό, Ιμπουλά, Βαλμπουενά (81' Τζόρνταν Αγιού), Παγέτ (73' Λεμινά), Αντρέ Αγιού, Κελιφά (81' Τοβέν).

 

Η βαθμολογία


1. Άρσεναλ 6 (4-1)
2. Νάπολι 3 (2-3)
3. Ντόρτμουντ 3 (4-2)
4. Μαρσέιγ 0 (1-5)

Άρσεναλ - Νάπολι 2-0



 Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ 3-0


Σέλτικ - Μπαρτσελόνα 0-1, Άγιαξ - Μίλαν 1-1(videos)

Με γκολ του Φάμπρεγκας στο 76' η Μπαρτσελόνα νίκησε στην Γλασκώβη την Σέλτικ, ενώ η Μίλαν με αμφισβητούμενο πέναλτι του Μπαλοτέλι ισοφάρισε 1-1 τον Άγιαξ στο 94'

Η Σέλτικ πάλεψε, αλλά η αποβολή του Μπράουν της κόστισε και η Μπαρτσελόνα με γκολ του Φάμπρεγκας στο 76' νίκησε με 1-0 μέσα στην Γλασκώβη.
Η Μίλαν από την άλλη δέχτηκε γκολ από τον Άγιαξ στο 90', αλλά με αμφισβητούμενο πέναλτι του Μπαλοτέλι στο 94' έφυγε με το 1-1 από το Άμστερνταμ.

Σέλτικ - Μπαρτσελόνα 0-1

Σκόρερ: 76' Φάμπρεγκας
Γήπεδο: "Σέλτικ Παρκ", Γλασκώβη
Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)
Η Σέλτικ στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να περιορίσει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, η οποία χωρίς τον Μέσι πάντα αντιμετωπίζει δυσκολίες.
Στο 59' όμως οι Σκωτσέζοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο αρχηγός τους, Σκοτ Μπράουν, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα διότι σε μία ανόητη ενέργεια κλότσησε τον πεσμένο στο έδαφος, Νεϊμάρ.
Ο Γιώργος Σαμαράς φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και η Σέλτικ στο 72' και το 73' έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες. Αρχικά το κοντινό σουτ του Κόμονς απέκρουσε ο Βαλντές, ενώ μετά την εκτέλεσή του ο Μουλγκρού έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Ο Αλέξις Σάντσες στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 76' έκανε την σέντρα και ο Σεσκ Φάμπρεγκας με εξαιρετική κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Φόρστερ, ανοίγοντας το σκορ για την Μπαρτσελόνα.
Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ καθαρά λόγω Φρέιζερ Φόστερ, καθώς ο διεθνής Άγγλος τερματοφύλακας έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις στα τελευταία λεπτά.
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Λούστιγκ (70' Φόρεστ), Φαν Ντάικ, Άμπροουζ, Ισαγκίρε, Σκοτ Μπράουν, Μουλγκρού, Μάθιους, Κομονς (86' Πούκι), Σαμαράς, Στόουκς (70' Καγιάλ).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μπάρτρα, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα (89' Αλέξ Σονγκ), Φάμπρεγκας (79' Τέγιο), Πέδρο (75' Αλέξις Σάντσες), Νεϊμάρ.
*κόκκινη 59' Σκοτ Μπράουν

Άγιαξ - Μίλαν 1-1

Σκόρερς: 90' Ντενσβίλ / 94' πέν. Μπαλοτέλι
Γήπεδο: "Άμστερνταμ Αρένα", Άμστερνταμ
Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)
Τα πάντα στο Άμστερνταμ έγιναν στα τελευταία λεπτά, με τον Άγιαξ στο 90' να ανοίγει το σκορ με την κεφαλιά του Ντενσβίλ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη.
Ο Μάριο Μπαλοτέλι στο 94' ισοφάρισε για το τελικό 1-1 με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο καταλόγισε ο Γιόνας Έρικσον προκαλώντας την οργή των Ολλανδός.
Ο Φαν ντερ Χουρν έπιασε την  φανέλα του Μπαλοτέλι, ο Ιταλός έπεσε στο έδαφος και κέρδισε το πέναλτι με τρόπο που θυμίζει αυτό που κέρδισε ο Πέπε επίσης στις καθυστερήσεις για την Ρεάλ στην έδρα της Έλτσε.
ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Φαν Ράιν, Ντενσβίλ, Μόισαντερ (78' Φαν ντερ Χουρν), Μπλιντ, Κρίστιαν Πόουλσεν, Ντουάρτε (59' Σένε), Ντε Σα (64' Άντερσεν), Σιμ ντε Γιόνγκ, Φίσερ, Σίγκθορσον.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Σαπάτα, Μεξές, Κονστάν, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Πόλι (84' Εμάνιουελσον), Μουντάρι, Μοντολίβο, Ρομπίνιο (80' Μάτρι), Μπαλοτέλι.

Η βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 6 (5-0)
2. Μίλαν 4 (3-1)
3. Άγιαξ 1 (1-5)
4. Σέλτικ 0 (0-3)

Άγιαξ - Μίλαν 1-1


Σέλτικ - Μπαρτσελόνα 0-1
 

Πόρτο - Ατλέτικο 1-2, Ζενίτ - Αούστρια 0-0 (videos)

Με ανατροπή η Ατλέτικο πήρε τεράστια νίκη επί της Πόρτο με 2-1 μέσα στο "Ντραγκάο", ενώ η αποβολή του Βιτσέλ κόστισε στην Ζενίτ και η Αούστρια Βιέννης κατάφερε να πάρει την "λευκή" ισοπαλία μέσα στην Αγία Πετρούπολη

Ζενίτ - Αούστρια 0-0

Γήπεδο: "Πετρόβσκι", Αγία Πετρούπολη
Διαιτητής: Ντενίζ Αϊτεκίν (Γερμανία)
Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς της Αγίας Πετρούπολης ήταν στο 12ο λεπτό, με τον Χουλκ να κάνει δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και την μπάλα να "γλύφει" το δοκάρι του Λίντνερ.
Στο 44' ο Αξέλ Βιτσέλ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Φλόριαν Μάντερ, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην συνέχεια της αναμέτρησης.
Η Ζενίτ δεν κατάφερε με παίκτη λιγότερο να απειλήσει ξανά και η Αούστρια κατάφερε να φύγει από την Ρωσία με τον βαθμό της ισοπαλίας, βαθμός που είναι ο πρώτος και για τις δύο ομάδες.
ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Ανιουκόβ (87' Κρίσιτο), Χουμπότσαν, Λόμπαρτς, Σμολνίκοβ, Φαϊζούλιν, Βιτσέλ, Σάτοβ (50' Σιρόκοβ), Χουλκ, Ντάνι, Κερζακόβ (65' Αρσάβιν).
ΑΟΥΣΤΡΙΑ: Λίντνερ, Κοχ, Ράμσεμπνερ, Όρτλεχνερ, Σούτνερ, Χόλαντ, Μάντερ, Σίμκοβιτς, Ρόιερ (58' Μουργκ), Λέοβατς (81' Οκότιε), Χόζινερ (93' Κίναστ).
*κόκκινη 44' Βιτσέλ

Πόρτο - Ατλέτικο 1-2

Σκόρερς: 16' Τζάκσον Μαρτίνες / 58' Γκοντίν, 86' Αρντά Τουράν
Γήπεδο: "Ντραγκάο", Πόρτο
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)
Από εκτέλεση φάουλ του Βραζιλιάνου, Ζοζουέ, ο Τζάκσον Μαρτίνες με κεφαλιά από κοντά άνοιξε το σκορ για τους "δράκους" στο 16'.
Η απάντηση των "ροχιμπλάνκος" ήρθε με παρόμοιο τρόπο, καθώς ο Ντιέγκο Γκοντίν έκανε το 1-1 στο 58' με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκάμπι, μόνο που φέρει μεγάλη ευθύνη ο Έλτον, καθώς ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έκανε κακή έξοδο.
Η ανατροπή της Ατλέτικο ολοκληρώθηκε με τον Αρντά Τουράν να κάνει το 1-2, "εκτελώντας" από κοντά τον Έλτον, με τον βρέθηκε τετ-α-τετ έπειτα από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ.
Ο Γκάμπι ξανά εκτέλεσε το φάουλ δίνοντας την μπάλα στον Τούρκο, σε μία κομπίνα που θύμισε το γκολ του Χαβιέρ Σανέτι για την Αργεντινή κόντρα στην Αγγλία στο Μουντιάλ 1998 (ο προπονητής της Ατλέτικο ήταν αρχηγός της Αργεντινής και είχε κερδίσει την αποβολή του Μπέκαμ).
Βέβαια, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς στο ριπλέι ο Αρντά Τουράν ήταν σε θέση οφ-σάιντ όταν του έκανε την πάσα ο Γκάμπι, έτσι το γκολ κακώς μέτρησε.
ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Οταμέντι, Μανγκαλά (89' Γκιλάς), Αλέξ Σάντρο, Φερνάντο, Λούτσο Γκονσάλες (68' Κιντέρο), Ντεφούρ, Ζοζουέ (60' Λικά), Βαρέλα, Τζάκσον Μαρτίνες.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Τιάγκο Μέντες, Γκάμπι, Ραούλ Γκαρθία (79' Όλιβερ Τόρες), Αρντά Τουράν, Λέο Μπαπτιστάο (74' Κόκε), Βίγια (46' Κριστιάν Ροντρίγκες).


Η βαθμολογία

1. Ατλέτικο 6 (5-2)
2. Πόρτο 3 (2-2)
3. Αούστρια Βιέννης 1 (0-1)
4. Ζενίτ 1 (1-3)

Ζενίτ - Αούστρια 0-0




Πόρτο - Ατλέτικο 1-2


Όλα τα γκολ της βραδιάς (UCL 01-10-2013)...




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου