ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Κάθε όμιλος και ντέρμπι

Κάθε όμιλος και ντέρμπι 

28/09/2010

Κάθε όμιλος και ντέρμπι
Στη σκιά της ελληνικού ενδιαφέροντος αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη, το μενού της Τετάρτης στο Champions League περιλαμβάνει ένα ντέρμπι σε καθέναν από τους τρεις πρώτους ομίλους της διοργάνωσης. Ίντερ-Βέρντερ Βρέμης για τον πρώτο, Σάλκε-Μπενφίκα για τον δεύτερο και Βαλένθια-Μαν. Γιουνάιτεντ για τον τρίτο είναι τα ματς που ξεχωρίζουν. Έτοιμη για... ρεβάνς με Ρούμπιν η Μπαρτσελόνα.

Α’ Όμιλος
Τότεναμ-Τβέντε
Την πρώτη της νίκη στους ομίλους θέλει να πετύχει η Τότεναμ, που φιλοξενεί αγώνα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 1962. Ο Χάρι Ρέντναπ, που είδε την ομάδα του να χάνει από τη συμπολίτισσα Γουέστ Χαμ, αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα, καθώς εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Ντεφόε, Ντόσον και Καμπούλ, ενώ αμφίβολος είναι ο Κινγκ. Πάντως επανέρχεται κάτω από τα δοκάρια ο Γκόμες. Η Τβέντε, που δεν έχει καταφέρει να νικήσει σε εννέα αναμετρήσεις με αγγλικές ομάδες, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τιεντάλι και του Μπούισε.
Διαιτητής: Τέριε Χάουγκε (Νορβηγία)
Ίντερ-Βέρντερ Βρέμης
Η ήττα από τη Ρόμα στις καθυστερήσεις κόστισε στην Ίντερ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ανάγκη τη νίκη, κόντρα στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν υπολογίζει στους Ζανέτι, Ματεράτσι και Μότα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μιλίτο, Πάντεφ και Σάμουελ. Η Βέρντερ, που ανάσανε με τη νίκη επί του Αμβούργου με 3-2, δεν πάει πίσω σε «πονοκεφάλους». Οι Πισάρο, Φρινγκς, Νάλντο, Φριτς και Μπένις δεν θα είναι στη διάθεση του Τόμας Σάαφ. Στην πιο πρόσφατη επίσκεψή της στο Μιλάνο τη σεζόν 2008/09, η ομάδα της Βρέμης είχε αποκλείσει με ισοπαλία 2-2 τη Μίλαν στους «32» του Europa League
Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο (Ισπανία)
Βαθμολογία
1. Ίντερ 1 (2-2)
2. Τότεναμ 1 (2-2)
3. Βέρντερ 1 (2-2)
4. Τβέντε 1 (2-2)
Επόμενη αγωνιστική (20/10):
Ίντερ-Τότεναμ
Τβέντε-Βέρντερ Βρέμης
Β’ Όμιλος
Χάποελ Τελ Αβίβ-Λιόν
Διέξοδο στην κάκιστη πορεία της στο πρωτάθλημα θέλει να βρει στην Ευρώπη η Λιόν. Ο Κλοντ Πιέλ, που δέχεται σκληρή κριτική, δεν υπολογίζει σε αρκετά βασικά στελέχη, όπως οι Λισάντρο, Κρις, Ντελγκάδο και Έντερσον, ενώ αμφίβολος είναι ο Σισόκο. Η Λιόν αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ομάδα του Ισραήλ, ενώ η Χάποελ, που δεν θα έχει στις τάξεις της τον Λάλα, μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς απέναντι σε ομάδες από τη Γαλλία.
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)
Σάλκε-Μπενφίκα
Με σύμμαχο την παράδοση, που τη θέλει να έχει αποκλείσει την Μπενφίκα στην Ευρώπη και στις τρεις αναμετρήσεις τους κατά το παρελθόν, η Σάλκε θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από το ανέλπιστα κακό ξεκίνημα στην Bundesliga. Ο τιμωρημένος Χέβεντες θα είναι η μεγάλη απουσία για την ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ, ενώ για τους «αετούς», που δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν σε 17 επισκέψεις στη Γερμανία (11 ήττες και 8 ισοπαλίες), αμφίβολος είναι ο Αϊμάρ, ενώ θα λείψει σίγουρα ο Ρούμπεν Αμορίμ.
Διαιτητής: Τζιανλούκα Ρόκι (Ιταλία)
Βαθμολογία
1. Μπενφίκα 3 (2-0)
2. Λιόν 3 (1-0)
3. Σάλκε 0 (0-1)
4. Χάποελ Τελ Αβίβ 0 (0-2)
Επόμενη αγωνιστική (20/10):
Σάλκε-Χάποελ Τελ Αβίβ
Λιόν-Μπενφίκα Γ’ Όμιλος
Βαλένθια-Μαν. Γιουνάιτεντ
Εντυπωσιάζει η Βαλένθια, που παρά τις αποχωρήσεις Βίγια και Σίλβα μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε έξι ματς φέτος, ενώ θέλει να συνεχίσει το αήττητο έντεκα αγώνων ως γηπεδούχος στην Ευρώπη. Ο Ουνάι Έμερι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπανέγκα και Βιθέντε, αλλά τι να πει και ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον... Ο Σκωτσέζος τεχνικός της Γιουνάιτεντ καταστρώνει τα πλάνα του με τις τρανταχτές απουσίες των Ρούνεϊ, Σκόουλς, Γκιγκς, Βαλένσια, Νέβιλ και Κάρικ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» καλούνται να σπάσουν την αρνητική τους παράδοση στην Ισπανία, όπου μετρούν μόνο μία νίκη (2-0 επί της Λα Κορούνια στα προημιτελικά της σεζόν 2001/02) σε 18 ματς έχοντας 9 ήττες και 8 ισοπαλίες.
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)
Ρέιντζερς-Μπούρσασπορ
Με μοναδικό ερωτηματικό την παρουσία του Μπίτι και δεδομένη την απουσία του Φλεκ, η Ρέιντζερς θέλει τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης και θα «χτίσει» πάνω στο βαθμό της ισοπαλίας που πήρε προ δύο εβδομάδων στο «Ολντ Τράφορντ». Η ομάδα του Γουόλτερ Σμιθ δεν έχει καταφέρει να νικήσει στα τελευταία έξι εντός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια έχοντας σκοράρει μόλις δύο φορές. Η Μπούρσασπορ προελαύνει στο τουρκικό πρωτάθλημα και θα παραταχθεί πλήρης, με στόχο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την εφιαλτική πρεμιέρα της στη διοργάνωση (ήττα με 4-0 στην Προύσα από τη Βαλένθια).
Διαιτητής: Σερζ Γκουμιενί (Βέλγιο)
Βαθμολογία
1. Βαλένθια 3 (3-0)
2. Μαν. Γιουνάιτεντ 1 (0-0)
3. Ρέιντζερς 1 (0-0)
4. Μπούρσασπορ 0 (0-4)
Επόμενη αγωνιστική (20/10):
Ρέιντζερς-Βαλένθια
Μαν. Γιουνάιτεντ-Μπούρσασπορ
Δ’ Όμιλος
Ρούμπιν Καζάν-Μπαρτσελόνα 19:30 Η Μπαρτσελόνα τα κατάφερε περίφημα στο διάστημα της απουσίας του Λιονέλ Μέσι (δύο στα δύο στην Primera Division). Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά είναι αμφίβολο αν θα χρησιμοποιηθεί από την αρχή κόντρα στην πλήρη Ρούμπιν. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Αντριάνο στην προσπάθεια της ομάδας του να πάρει ρεβάνς από τη Ρούμπιν, η οποία είχε ταλαιπωρήσει πέρυσι την «Μπάρτσα» με νίκη στη Βαρκελώνη (2-1) και ισοπαλία στο Καζάν (0-0). Γενικότερα η παράδοση στη Ρωσία για τους Καταλανούς δεν είναι η καλύτερη δυνατή, καθώς μετρούν τρεις ισοπαλίες και μόλις μία νίκη.
Διαιτητής: Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)
Παναθηναϊκός-Κοπεγχάγη
Διαιτητής: Ουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)
Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 3 (5-1)
2. Κοπεγχάγη 3 (1-0)
3. Ρούμπιν Καζάν 0 (0-1)
4. Παναθηναϊκός 0 (1-5)
Επόμενη αγωνιστική (20/10):
Παναθηναϊκός-Ρούμπιν Καζάν
Μπαρτσελόνα-Κοπεγχάγη

































AAA...Nα μην ξεχασω να ευχηθω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΙΑ αποψε στον Παναθηναικο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου