ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Υπάρχουν λόγοι για χαμόγελα

Υπάρχουν λόγοι για χαμόγελα
 29/9/2010
ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣΚάθε αρχή και δύσκολη λέει ο σοφός λαός, ωστόσο τα πρώτα δείγματα του νέου Ολυμπιακού είναι κάτι παραπάνω από θετικά και δίνουν την ευκαιρία στην διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση. Οι λόγοι είναι πολλοί...

Η «παράδοση» της ομάδας στον Ερνέστο Βαλβέρδε έχει κάνει τους ερυθρόλευκους να λειτουργούν όπως αρμόζει σε έναν μεγάλο σύλλογο. Οι παίκτες με τον προπονητή στις εγκαταστάσεις και η διοίκηση στα γραφεία... Ουδείς εντός των εγκαταστάσεων του Ρέντη αμφισβητεί τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος με τη σειρά του ξέρει να.... εξαργυρώνει τα «θέλω» της πλατείας Αλεξάνδρας. Με λίγα λόγια ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει το άγχος του τι συμβαίνει στο εσωτερικό της ομάδας.
Το άγχος του σωστά περιορίζεται σε εξωγενείς παράγοντες. Η διαιτησία αρχικά ήταν τεράστιος πονοκέφαλος. Όχι ότι τώρα... πέρασε, αλλά οι τόνοι έχουν πέσει αφού έχουν δοθεί εγγυήσεις ότι το παιχνίδι θα παιχθεί εντός αγωνιστικού χώρου.
Τα οικονομικά είναι επίσης θέμα που χρίζει ενασχόλησης και μάλιστα πολύ σοβαρής. Η επένδυση που έχει γίνει είναι τεράστια και για το λόγο αυτό γίνονται κινήσεις προς πάσα κατεύθυνση για να εξασφαλιστούν πόροι.
Ο κόσμος που στον Ολυμπιακό παίζει πάντα κυρίαρχο ρόλο, έχει πάψει να ανησυχεί για την επόμενη μέρα. Αντιλαμβάνεται ότι οι κινήσεις που γίνονται είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Το πάθος του είναι να δει μια ομάδα πραγματικά ξεχωριστή για τα Ελληνικά δεδομένα. Τα... σημάδια είναι καλά. Θα είναι ελάχιστα τα ματς που το Καραϊσκάκη δεν θα γεμίσει.
Την ομάδα την αφήσαμε για το τέλος. Η λέξη που την χαρακτηρίζει αυτή τη στιγμή είναι... υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου