ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ !!!

Και τωρα που ηρθατε παλι στην φυσιολογικη σας θεση , δηλαδη να μας βλεπετε απο πανω σας τι εχετε να πειτε??? Οχι τιποτε αλλο δηλαδη αλλα να... μιλησατε (περσυ)  για το πρωτο τιμιο πρωταθλημα,για παραγκες, κοκκινα γυαλια στην διατησια, ειπατε οτι πολλοι διαιτητες ειναι με το μερος μας κλπ κλπ.
Τωρα τι φταει ? μηπως μια απο τα ιδια? Πριν λιγες μερες τα τσιρακια σας φωναζαν και αυτα στο πλευρο σας για μυστικα δειπνα Ολυμπιακου και Παναθηναικου ,οτι δεν αφηνουμε το αεκ να παει μπροστα και διαφορα τετοια...χτες???? τι εφταιξε παλι? Τη πηρε χαμπαρι και ο Ντουσαν μετα το πρωτο λυντσαρισμα και την εκανε γρηγορα -γρηγορα και καλα ξηγηθηκε δηλαδη γιατι παλι τα ιδια θα ειχε και για μενα θα επρεπε ναχε φυγει απο την αρχη.Παει λοιπον το πρωταθλημα που γραφατε αεκακια στις φυλαδες σας αλλα ανακοινωση η FLORIGINAL εβγαλε και λεει ...στον αγυριστο στον Ντουσαν το οτι σας εκανε μαγκες και πηρατε κανα πρωταθληματακι δεν το θυμαστε....οχι βεβαια...
και αν παμε και στον μπαοκ??? εκει τα γελια ειναι παρα πολλα, οι αιωνιοι ριγμενοι κλαψιαρηδες του Βορρα που παντα τους καταπιεζει το κρατος της Αθηνας, και που ακομα δεν εχουν καταλαβει οτι εδω ειναι ΠΕΙΡΑΙΑΣ και οχι Αθηνα.Εμεις εδω εχουμε δικο μας οξυγονο, δικη μας θαλασσα χιλιοτραγουδισμενη,και βεβαια δικο μας μπαιρακι...το λαβαρο του Θρυλου , αυτο που οταν βλεπετε και εδω και στην μπουγατσουπολη σας το προσκυνατε!!!
Συνεχιζοντας να πω οτι γραφατε συνεχεια  για πρωταθλημα, να μας φοβαστε, ολοι εβγαιναν τα...κουμπαρακια συνενοημενα και εκαναν δηλωσεις οι..Ευρωπαιοι πρωταθλητες αυτοι που βγηκαν και στο Champions League και νομιζαν πως ολα ειναι ροδινα εκει και ο μεγας μπαοκ θα τα παρει ολα, κανατε ομως ενα μεγαλο λαθος , δεν ρωτησατε τον ΒΑΣΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟΥ  και το φοβητρο παρα πολλων Ευρωπαικων μεγαλων ομαδων πως ειναι να παιζεις 10 συνεχομενα χρονια στην κορυφαια διασυλλογικη διοργανωση , η μηπως υπηρχε παραγκα και εκει??? εγω θα σας απαντησω αμεσως, και βεβαια υπηρχε παραγκα αλλα κατα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, να σας θυμισω?? Μεργκ, Γκρουγκ, Κολινα, το πλονζον του Ρομπερτο Καρλος που δεν δοθηκε ποτε πεναλτυ, πλονζον και αποκρουση μιλαμε οχι...χερακι!!!! Θα μπορουσα να γραφω για ωρες αλλα τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, αλλωστε με τα εργα μας σας το εχουμε δειξει εκατονταδες φορες πως αγαπαει ο Πειραιας, και μια ζωη θα βλεπετε τις πλατες μας και θα εισαστε τσιρακα ολοι καποιων αλλων.
Και για να κανουμε και ενα ωραιο φιναλε....
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ...!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου