ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τα είπαν Βαλβέρδε-Μαρινάκης!

Τα είπαν Βαλβέρδε-Μαρινάκης! 

30/09/2010

Τα είπαν Βαλβέρδε-Μαρινάκης! 

Στόχος του Ολυμπιακού είναι ένας: να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μαρινάκης θεωρεί «στοίχημα» τον Βαλβέρδε και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την αξία του. Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου ενόψει του Ιανουάριου, περιμένουν να περάσει ο Οκτώβριος και μετά θα δουν σε ποιες θέσεις χρειάζεται να ενισχυθεί το ρόστερ των «ερυθρόλευκων».





«Σας είδα χαλαρούς…»!

Το «καμπανάκι» στους παίκτες του Ολυμπιακού χτύπησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας. «Σας είδα χαλαρούς κι αυτό δεν μου άρεσε. Εχουμε πει πως ό,τι κάνουμε στην προπόνηση κάνουμε και στο γήπεδο. Πρέπει κάθε μέρα να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Κι εγώ αυτό δεν το είδα. Αυτό που είδα ήταν ότι δεν δουλέψαμε καλά. Βλέπω μια χαλαρότητα και δεν μ' αρέσει. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο, ο αντίπαλός μας είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε αυτό και με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ. Δεν θα είναι εύκολο ματς, ούτε πρέπει να μείνουμε στον αγώνα με τον Αστέρα», είπε ο Ισπανός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές.
Την καλύτερη ατάκα, όμως, την επιφύλασσε για το τέλος, αναζητώντας την αιτία της χθεσινής εικόνας: «Δεν ξέρω, μήπως φταίει ο ήλιος;», αναρωτήθηκε και οι παίκτες έφυγαν για τα αποδυτήρια. Εν τω μεταξύ, ο 46χρονος προπονητής μίλησε με τον Κρίστιαν Νέμεθ, τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Κατσικογιάννη, ο οποίος θα κάνει αποθεραπεία στου Ρέντη για τον τραυματισμό του.

 

Την επόμενη εβδομάδα ο Ολοφ Μέλμπεργκ θα παραμείνει στην Ελλάδα, αφού δεν… σβήστηκε η ποινή των δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί από την UEFA. Έτσι, ο 33χρονος στόπερ δεν θα παίξει στο παιχνίδι με την Ολλανδία. «Νομίζουμε πως η τιμωρία είναι αυστηρή», είπε ο γενικός γραμματέας της σουηδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
  Άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού φέρεται να ήρθε σε επαφή με τον Κάρλος Καμενί. Το συμβόλαιο του Καμερουνέζου τερματοφύλακα με την Εσπανιόλ λήγει το καλοκαίρι του 2013, ενώ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ (για κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες μέσα στο χρόνο). Μάλιστα, ο 26χρονος γκολκίπερ παρουσιάζεται θετικός στην προοπτική των Πειραιωτών.
Στην ΠΑΕ πηγαίνει τις τελευταίες δύο ημέρες και ο Κώστας Βερνίκος κι αναμένεται να ανακοινωθεί ότι αναλαμβάνει το γραφείο Τύπου του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου