ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

«Κρίνεται» του Ιμπαγάσα

«Κρίνεται» του Ιμπαγάσα 

01/10/2010

«Κρίνεται» του Ιμπαγάσα 
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες ο Αριέλ Ιμπαγάσα να αγωνιστεί στον αυριανό (17:15, ΝΕΤ) αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά στο χθεσινό πρόγραμμα των Πειραιωτών και ο Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει τη σημερινή προπόνηση για να διαπιστώσει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Βολιώτες.


Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός - δεδομένης της απουσίας του Μοϊσές - ψάχνει να βρει τον παρτενέρ του Ντουντού στον άξονα των χαφ. Αν τελικά ο 34χρονος παίκτης δεν μπορέσει να παίξει, τότε ο «Τσινγκούρι» αναμένεται να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Γιάννη Παπαδόπουλου ή Γιάννη Φετφατζίδη. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο 46χρονος προπονητής να τοποθετήσει τον Βασίλη Τοροσίδη δίπλα στον Ντουντού.



Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θέλει να δει την αντίδραση του ποδιού του Ιμπαγάσα έπειτα από μία ακόμα ημέρα και θα αποφασιστεί αν θα μπει στην αποστολή ή θα αποκλειστεί. «Αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα ξέρω, αφήστε να το δούμε ξανά», είπε ο Αργεντινός στον γιατρό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου