ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Στις 23 Δεκέμβρη ο ημιτελικός με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Στις 23 Δεκέμβρη ο ημιτελικός με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 19:30.
Η ημερομηνία και η ώρα του νοκ-άουτ ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έγιναν γνωστές την Τετάρτη (13/11) από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.



Οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 19:30, ημέρα που επιλέχθηκε εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην Euroleague λίγες μέρες πριν.

Οι ερυθρόλευκοι θα επιχειρήσουν να πάρουν την πρόκριση στην έδρα των πρασίνων, περιμένοντας στον τελικό της διοργάνωσης τον νικητή του έτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Άρη και Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο "Nick Galis Hall", επίσης στις 19:30.

Και στους δύο ημιτελικούς θα υπάρχουν οπαδοί μόνο των γηπεδούχων, ενώ οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την Δημόσια Τηλεόραση.

Ο τελικός του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φλεβάρη, με την έδρα να ορίζεται ανάλογα το ζευγάρι που θα διεκδικήσει το τρόπαιο.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου