ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Οικονομική ενίσχυση από τη ΘΥΡΑ 7

Οικονομική ενίσχυση από τη ΘΥΡΑ 7

13/11/2013
 
Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, για το ποσό των 40.000 ευρώ που προσέφερε η Θύρα 7 στον σύλλογο. Τα χρήματα θα δοθούν αποκλειστικά για οικονομικές υποχρεώσεις.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωση του ευχαρίστησε την Θύρα 7 για το γεγονός πως ενίσχυσε οικονομικά τον σύλλογο με το ποσό των 40.000 ευρώ.



Η ανακοίνωση:

Ανεξαρτήτως των χιλιάδων ανανεώσεων  συνδρομών στο μητρώο Μελών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π και των εγγραφών στο πρόγραμμα της Κάρτας Φιλάθλου οι Σύνδεσμοι της Θύρας 7 από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρέδωσαν, με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης, στον Ερασιτέχνη το ποσό των 40.000 ευρώ δίνοντας συνέχεια στη μοναδική, στον χώρο του Ελληνικού αθλητισμού, υποστήριξή  τους.

Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν, όπως και όλα όσα έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια, αποκλειστικά για τις οικονομικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. προς τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα σε όλα τα γήπεδα για  να διατηρήσουν τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό Ελληνικό Σύλλογο στην κορυφή. 

Ευχαριστούμε θερμά!

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π"


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου