ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Αντρες και γυναικες ριχνονται στην μαχη

Αντρες και γυναικες ριχνονται στην μαχη 

16/11/2013

Έτοιμες οι ερυθρόλευκες για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (16/11, 16:15). Τι δήλωσαν οι Γιάννης Νικολάκης και Στέλλα Χριστοδούλου.
Με στόχο την επίτευξη της 7ης νίκης σε ισάριθμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο (16/11, 16:15) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Οι ερυθρόλευκες μετρούν 4 νίκες στο πρωτάθλημα και έχουν ως στόχο να περάσουν και από την έδρα του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να παραμείνουν και στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, τόνισε πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη. "Έχουμε ξεκινήσει πολύ δυνατά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουμε ένα σερί έξι νικών και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Κάθε αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό έχει ιδιαιτερότητες και θέλει μεγάλη προσοχή. Η ομάδα μας δεν έχει απουσίες και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα. Φυσικά στόχος είναι η νίκη. Το παιχνίδι είναι για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και δεν κρίνει τίτλο αλλά πέρα από τους βαθμούς θέλουμε και τη νίκη για λόγους γοήτρου. Ο αντίπαλός μας είναι πιο δυνατός από την περασμένη περίοδο και ελπίζω να δούμε όλοι ένα ωραίο παιχνίδι".

Η αρχηγός της ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου, υπογράμμισε από την πλευρά της: "Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σ' αυτό θέλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες στο στόχο μας και να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα ένας αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Χρειάζεται να έχεις πείσμα και θέληση για να τα δώσεις όλα και να πάρεις θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ολόκληρη την εβδομάδα και θέλουμε να δείξουμε την αξία μας μέσα στο γήπεδο".

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις κόντρα στον Άρη

Πανέτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου (16/11, 19:00) με τον Άρη στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League είναι ο Ολυμπιακός.
Η ομάδα του Πειραιά θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να συλλέξει άλλους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

 
 
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μιλώντας για το ματς σημείωσε: "Θέλουμε στο παιχνίδι με τον Άρη να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις και φυσικά να πάρουμε άλλη μια νίκη.

Η ομάδα θεωρώ προέρχεται από δυο καλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και όλοι επιθυμούμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Οι βαθμοί από κάθε παιχνίδι είναι φυσικά σημαντικοί αλλά η κάθε νίκη μας ανεβάζει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία. Η ομάδα δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους στόχους της και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά σαν να είναι τελικός.

Ο Άρης θα έρθει στο Ρέντη να παίξει ελεύθερα και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό από το παιχνίδι γι' αυτό θέλει μεγάλη προσοχή".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου