ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Super League:Τα αποτελεσματα της 11ης αγωνιστικής (video)

Super League:Τα αποτελεσματα της 11ης αγωνιστικής (video)

11/11/2013

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, το νέο διπλό του Παναθηναϊκού, οι πρεμιέρες με το δεξί των Τσιώλη και Αναστόπουλου. Δείτε της 11ης αγωνιστικής αυτό το Σαββατοκύριακο.
Η 11η αγωνιστική ολοκληρώνεται σημερα Δευτέρα με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη. Αν κρίνουμε από αυτό που είδαμε μέσα στο Σαββατοκύριακο περιμένουμε αρκετα γκολ και σε αυτην την αναμετρηση.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-0
Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το ντέρμπι κορυφής σε υγιεινό περίπατο κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 4-0 στο Καραϊσκάκη και έστειλε την διαφορά στο +6. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κάμπελ με δύο ασίστ και ένα γκολ. Κακή εμφάνιση από τον Δικέφαλο που δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.


Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1
Παναιτωλικός επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1 εντός έδρας χάρη σε δυο γκολ του Μπικέ με τους Αγρινιώτες να μένουν αήττητοι για 8η σερί αγωνιστική και να κρατάνε απόρθητη την έδρα τους.


Βέροια - ΑΕΛ Καλλονής 0-3
Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Βέροια και την ΑΕΛ Καλλονής, με τους "νησιώτες" να παίρνουν ένα εύκολο διπλό που τους δίνει βαθμολογική ανάσα.


Εργοτέλης - Πανθρακικός 3-1
Ο Εργοτέλης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τζάνη, κατάφερε και νίκησε με 3-1 χάρη στα γκολ των Βερπακόφσκις, Ρομάνο, Διαμαντάκου. Με δέκα παίκτες από το 28' ο Πανθρακικός.


Πανιώνιος - Ατρόμητος 2-1
Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο, ο οποίος με γκολ των Γιάννου και Αραβίδη επιβλήθηκε του Ατρομήτου με 2-1. Απίστευτο λάθος στη φάση του πρώτου γκολ ο Σηφάκης, εντυπωσιακοί οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο.


Άρης-Παναθηναϊκός 0-2
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" χάρη σε δυο γκολ του Κλωναρίδη στο 43' και το 70' αλλά η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Μαρινάκη.


Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης 2-0
Την πρώτη του εντός έδρας νίκη στη φετινή σεζόν πέτυχε ο Πλατανιάς επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα, στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-1
Στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε 2-1 του ΟΦΗ και πανηγύρισε την πέμπτη νίκη του σε έξι ματς στους "Ζωσιμάδες"



ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου