ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Στο ΣΕΦ η βράβευση στο ματς με την Γαλατά

Στο ΣΕΦ η βράβευση στο ματς με την Γαλατά

15/11/2013

Βράβευση στο ματς με την Γαλατά
Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό, ο Βασίλης Σπανούλης κέρδισε το Διεθνές Βραβείο «Giuseppe Sciacca» στην κατηγορία του αθλητισμού για νέους έως 35 ετών. Τα βραβεία με έδρα εκδηλώσεων το Βατικανό.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει, δεν θα πάει στο Βατικανό για να παραλάβει το βραβείο. Η απόφαση ελήφθη κατ’ εξαίρεση, θέλοντας να τιμηθεί ο αθλητής στην πατρίδα του, στη χώρα που γέννησε το αθλητικό ιδεώδες και το «ευ αγωνίζεσθαι». Έτσι η βράβευση θα γίνει στο ΣΕΦ, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Γαλατασαράι.
Η βράβευση θα γίνει από τον δημοφιλή Έλληνα σκηνοθέτη με διεθνή αναγνώριση Γιάννη Σμαραγδή (Μέλος της Επιτροπής Προεδρίας) και την Ελληνίδα Γενική Γραμματέα, Αρχαιολόγο-Επικοινωνιολόγο, Βίκυ Μπαφατάκη με Παγκόσμιο Βραβείο στον τομέα της Επικοινωνίας (2005), παρουσία των Προέδρου των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, Αιδεσιμότατου-Καθηγητή Πανεπιστημίου Bruno Lima και του εκπροσώπου νεολαίας της Προεδρίας, Fabrizio Marsili.
Μετά το πέρας του αγώνα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο χώρο συνεντεύξεων του ΣΕΦ, από την Προεδρία των Βραβείων, τον τιμώμενο Βασίλη Σπανούλη και τον Χρήστο Σταυρόπουλο, Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου