ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Έτοιμη η Ελπίδων για το ματς με την Σουηδία

Έτοιμη η Ελπίδων για το ματς με την Σουηδία

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για την αναμέτρηση της Παρασκευής (15/11, 17.00) με την Σουηδία στην Κατερίνη για τα προκριματικά του EURO 2015. Τρεις παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Κώστας Τσάνας.Πανέτοιμη είναι η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων για την αναμέτρηση με την Σουηδία την Παρασκευή (15/11, 17.00) στην Κατερίνη για την προκριματική φάση του EURO 2015.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Πέμπτη (14/11) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα και έτσι ο Κώστας Τσάνας θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, όπου θα βρεθούν και τρεις παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τους Κολοβό, Μπουχαλάκη και Διαμαντάκο. Ο πρώτος αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανιώνιο και οι άλλοι δύο στον Εργοτέλη.

Στόχος της Ελπίδων φυσικά είναι η νίκη η οποία θα είναι η τρίτη στον όμιλο και ενόψει του επόμενου αγώνα με την Πολωνία εκτός έδρας την προσεχή Τρίτη (19/11).

Όσον αφορά τα πλάνα του Κώστα Τσάνα, σύμφωνα με όσα έδειξε τις τελευταίες ημέρες θα παρατάξει την Εθνική με τους: Διούδη, Κίτσιου, Ποτουρίδη, Ρισβάνη, Τριανταφυλλόπουλο, Κολοβό, Λαγό, Μπουχαλάκη, Μαυρία, Καρέλη και Διαμαντάκο.

Επίσης, θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν και οι Βέλλιος, Γιαννιώτας. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γάλλος Ρουντι Μπουκέ. Βοηθοί του θα είναι οι Γκιγιόμ Ντεμπάρ-Σιρίλ Γκρινγκόρ και 4ος διαιτητής ο Φρεντί Φοτρέλ.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Διαμαντάκος για την αναμέτρηση τόνισε: "Θα είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός αγώνας. Η Σουηδία έχει δείξει έως τώρα πολύ καλά στοιχεία και είναι ικανή στο ψηλό παιχνίδι και στις στημένες φάσεις.

Θα είναι ένα ντέρμπι και ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια σημαντική νίκη. Είμαστε έτοιμοι για το ματς και θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων της Πιερίας για να πάρουμε περαιτέρω ώθηση".

Τέλος, μεγάλη αναμένεται να είναι και η συμπαράσταση των Ελλήνων φιλάθλων στην Εθνική, καθώς οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως 3.500 θεατές θα βρεθούν το απόγευμα της Παρασκευής στις εξέδρες του Α' ΔΑΚ Κατερίνης.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου