ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Εμεις ειμαστε τα αφεντικα....

Εμεις ειμαστε τα αφεντικα....

10/11/2013
 Τη νίκη με την οποία θα γίνει φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα κυνηγήσει σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ. Κάμπελ ή… Χολέμπας για τα χαφ σκέφτεται ο Μίτσελ!

Να δείξει ποιος είναι το αφεντικό
Απόψε ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει μία σειρά από τρεις δυνατούς αγώνες, ύστερα από τις νίκες με Παναθηναϊκό και Μπενφίκα, και θέλει να αποδείξει στον ΠΑΟΚ ποιος είναι το αφεντικό του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η κούραση λόγω των απαιτήσεων που είχαν (και) οι προηγούμενες αναμετρήσεις είναι δεδομένη, όμως στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν ψάχνουν δικαιολογίες και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πάρουν ακόμη μία σημαντική νίκη και να αυξήσουν στο +6 τη διαφορά από τους Θεσσαλονικείς στον βαθμολογικό πίνακα.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία του «12ου» παίκτη των Πειραιωτών, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει σε ακόμη ένα ματς το «Καραϊσκάκη» και θα απαιτήσει το «τρίποντο» κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τεράστιο, επίσης, είναι το κίνητρο από το «δώρο» που ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εφόσον καταφέρουν να κάνουν το «3 στα 3» κόντρα στην ομάδα του Χουμπ Στέφες. Τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό πως ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου σκοπεύει να δώσει πριμ ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, έχοντας μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Μπονγκ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης με τον Σάμαρη, έχοντας στα πλάγια τους Φουστέρ και Χολέμπας.

Με τον διεθνή μπακ-χαφ ο Μίτσελ είχε «κλειδώσει» την αριστερή του πτέρυγα στον αγώνα με την Μπενφίκα και δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε άλλη αλλαγή, αφού ο Σαβιόλα θα παίξει πίσω από τον Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Μασάντο, Παπαδόπουλος, Σέποβιτς και Γιαταμπαρέ. Εκτός έμειναν Εντινγκά, Ιμπαγάσα, Ολαϊτάν και Βάις.

Εκτός έμειναν εκ νέου οι Ιμπαγάσα (ατομικό και μέρος του προγράμματος με την ομάδα), Βάις-Εντινγκά (θεραπεία και ατομικό) και Ολαϊτάν (ατομικό στο γήπεδο). Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική. Έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο και δούλεψαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την κυκλοφορία της μπάλας.

Η προϊστορία

Για ντέρμπι, το προβάδισμα του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στα ματς στο Λεκανοπέδιο είναι εντυπωσιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 40 νίκες, ο «Δικέφαλος» μόλις 8 και τα υπόλοιπα 7 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Τα πέντε τελευταία ματς: Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

31/03/13 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0
02/10/11 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1 (34' Φουστέρ, 42' Τζιμπούρ - 24' Μπαλάφας)
21/11/10 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0 (37', 72' Μιραλάς, 87' Ρόμενταλ)
24/01/10 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1 (20΄ Εντίνιο)
16/11/08 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0 (44' Πατσατζόγλου, 85' Ντιόγο)

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ με ΠΑΟΚ

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας.
H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 11ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ απέναντι στον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», την Κυριακή 10/11/2013 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους/AMEA της ομάδας για τα εξής:
Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑΜΕΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Άλλοι φίλαθλοι – ΑΜΕΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα
 
Συνεντευξη Νταβιντ Φουστερ

«Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο»

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε στην Stadio, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Νταβίντ Φουστέρ.
 
- Ο μικρός αγωνιστικός «Γολγοθάς» του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είναι έτοιμη η ομάδα να τον «ανέβει» με μία ακόμα νίκη;
Είναι αλήθεια πως διανύουμε μία εβδομάδα πάρα πολύ δύσκολη, όμως μένει ακόμη ένας αγώνας προκειμένου να την ολοκληρώσουμε. Μας βοηθάει πολύ το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουμε πάρει δύο θετικά αποτελέσματα και αυτό μας δίνει ώθηση. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ και να κερδίσουμε.
- Πόσο διαφορετική είναι η πίεση σε καθένα από τα τρία αυτά παιχνίδια;
Είναι και τα τρία εξίσου σημαντικά για την ομάδα μας και έχουν όλα ιδιαίτερη πίεση για εμάς. Τα δύο είναι ματς πρωταθλήματος, απέναντι στους δύο βασικούς μας αντιπάλους. Ο Παναθηναϊκός, για γνωστούς λόγους, ο ΠΑΟΚ γιατί είναι δεύτερος στη βαθμολογία. Όλα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντικά. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα τρία αυτά παιχνίδια.
- Πώς προετοιμάζεται ψυχολογικά ένας ποδοσφαιριστής για μία τριάδα δύσκολων αγώνων όπως αυτή;
Είναι μεγάλη η πίεση που υπάρχει πριν από τέτοιου είδους παιχνίδια. Εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουμε ευθύνη απέναντι στον κόσμο που αγαπάει την ομάδα, απέναντι στον σύλλογο του οποίου τα χρώματα φοράμε και τιμάμε, και πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτή την πίεση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

- Πώς εισπράξατε τη στήριξη του κόσμου με την Μπενφίκα; Έχουν και εκείνοι ευθύνη απέναντί σας να σας στηρίζουν…
Ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς. Παρότι δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, μας στήριξαν για ενενήντα λεπτά. Είδαν τις δυσκολίες που μπορεί να είχαμε και ήταν εκεί για εμάς. Είναι απαραίτητο να υπάρχει αυτή η αμφίδρομη επαφή.
- Στα τρία τελευταία παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός έδειξε μεγάλο ταλέντο στο να κερδίζει ακόμη και όταν δεν είναι στην καλή του μέρα. Συμφωνείς;
Έτσι συνέβη. Το ίδιο έγινε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν κάναμε σπουδαίο παιχνίδι, αλλά κυριαρχήσαμε και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Είναι σημαντικό για μία ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει ακόμα και όταν δεν είναι σε καλή μέρα. Σκέψου τι μπορεί να κάνει όταν θα είναι σε καλή μέρα!
- Είναι σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών να χτίζουν το «μέταλλό» τους μέσα από τέτοιες νίκες;
Όλες οι νίκες βοηθούν την ψυχολογία σου. Το ηθικό σου. Παίρνεις παραπάνω κουράγιο και φτιάχνεις «μέταλλο». Γιατί όλες οι νίκες είναι σημαντικές. Δίνουν «αέρα» σε όλους τους παίκτες.
- Ο Ολυμπιακός βγάζει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του. Συμφωνείς;
Είναι μία μεγάλη ομάδα. Το έχουν αυτό οι μεγάλες ομάδες. Νιώθουν ότι μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Εμείς πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι και νιώθουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο σε κάθε γήπεδο.

- Δεν αποτυγχάνεις να είσαι σταθερά στους διακριθέντες του Ολυμπιακού. Είναι ψυχολογικό το θέμα ή μόνο σωματικό;
Είναι μία χρονιά κατά την οποία νιώθω σε καλή φυσική κατάσταση και έτοιμος να μπαίνω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε ματς. Αυτό είναι και κίνητρο για εμένα να παίζω ολοένα και καλύτερα σε κάθε ματς.
- Θέλεις να μας πεις δύο λόγια για τη συνεργασία σου με τον Κώστα Μήτρογλου;
Είναι αλήθεια ότι φέτος «βρισκόμαστε» πάρα πολύ καλά. Έχει τύχει να του δώσω κάποιες καλές πάσες, έχει τύχει και ο Κώστας να κάνει κάποιες καλές κινήσεις ανοίγοντας χώρο για εμένα. Είναι ωραία αυτή η χημεία και η συνεργασία.
- Τι σκεφτόσουν όταν η μπάλα έφυγε από το πόδι σου και ο Μήτρογλου ήταν έτοιμος να σκοράρει μέσα στη Λεωφόρο;
Ότι ήταν μία σημαντική στιγμή για όλους μας. Ο Κώστας έκανε μία ωραία κίνηση, ξεμαρκαρίστηκε και πλέον όλοι κρεμόμασταν από τα πόδια του. Συνήθως όταν βρίσκεται σε τέτοιες θέσεις δεν αποτυγχάνει να σκοράρει, με αποτέλεσμα να είμαι σε εκείνο το σημείο σχεδόν βέβαιος ότι αυτή ήταν η στιγμή κατά την οποία θα κερδίζαμε το ματς.

- Ένα σχόλιο για την απόδοση του Ρομπέρτο κόντρα στην Μπενφίκα;
Ήταν φανταστικός. Βοήθησε τα μέγιστα στο να έρθει το αποτέλεσμα αυτό. Μακάρι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, γιατί θα είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα!
- Ένα μήνυμα για τον κόσμο;
Τους ευχαριστούμε θερμά για όλη την αγάπη που μας δείχνουν. Τη λαμβάνουμε και είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους και ακόμη πιο παθιασμένους για την αγαπημένη τους ομάδα!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου