ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Τα θετικά και τα αρνητικά της διακοπής-Mε Πανθρακικό Τόρες-Ιμπαγάσα?

Τα θετικά και τα αρνητικά της διακοπής-Mε Πανθρακικό Τόρες-Ιμπαγάσα?

15/11/2013

Τα θετικά και τα αρνητικά της διακοπής
Μπορεί η διακοπή του πρωταθλήματος για τα μπαράζ της Εθνικής να… κόβει τον ρυθμό του Ολυμπιακού, αλλά παράλληλα δίνει και χρόνο στους τραυματίες ποδοσφαιριστές του να επανέλθουν πλήρως σε δράση.
Συν, αλλά και πλην έχει για τον Ολυμπιακό η διακοπή του πρωταθλήματος για τα δύο ματς της Εθνικής με τη Ρουμανία για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Από τη μία υπάρχει το κενό που κόβει τον ρυθμό, τον οποίο είχαν αποκτήσει οι «ερυθρόλευκοι» και με τον οποίο κέρδιζαν συνεχώς το τελευταίο διάστημα. Το φετινό ρόστερ των νταμπλούχων «ξεχειλίζει» από ποιότητα και το ζητούμενο ήταν ο ρυθμός και η χημεία, στοιχεία τα οποία έβγαζαν στο παιχνίδι τους εδώ και αρκετά ματς. Στόχος, τώρα, κατά τη διακοπή, είναι να μη χαθεί αυτή η χημεία, αλλά και να διατηρηθεί ο ρυθμός σε υψηλά επίπεδα, για την επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ.
Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει και το… ευεργετικό της υπόθεσης. Ο κ. Μίτσελ έχει εκτός μάχης ποδοσφαιριστές του λόγω τραυματισμού και η διακοπή του πρωταθλήματος τους δίνει την ευκαιρία να αποφορτιστούν και να μπουν ξανά σε δράση το συντομότερο δυνατό, δουλεύοντας δίχως πίεση. Ο Εντινγκά μπήκε με την ομάδα, κάνοντας μέρος του προγράμματος, ενώ έκανε και ατομικό στο γήπεδο με μπάλα. Θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Ολαϊτάν, ενώ ο Βλάντιμιρ Βάις συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του με θεραπεία και γυμναστήριο.
Αύριο το πρόγραμμα θα διαφοροποιηθεί λίγο. Αντί προπόνησης οι παίκτες του Ολυμπιακού θα παίξουν διπλό με την ομάδα Νέων του συλλόγου, στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του δελτίου Τύπου, το φιλικό δεν θα είναι ανοικτό στο κοινό και τον Τύπο.

Mε Πανθρακικό Τόρες-Ιμπαγάσα?

Το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού τον Μιγκέλ Τόρες στο ματς με τον Πανθρακικό εξετάζει ο Μίτσελ. Πιθανή και η επιστροφή Ιμπαγάσα.

«Βλέπουν» Πανθρακικό Τόρες-Ιμπαγάσα
Ένα νέο πρόσωπο και μία επιστροφή ενδέχεται να έχει η αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Μίτσελ, έχει στο μυαλό του να δώσει την πρώτη ευκαιρία στον Μιγκέλ Τόρες που πλέον προπονείται κανονικά και ίσως κάνει και ντεμπούτο με την ομάδα.

Σε ότι αφορά τον Ιμπαγάσα, έχει ενταχθεί και πάλι στις προπονήσεις και ίσως μπει στην αποστολή για να πάρει χρόνο συμμετοχής στο εκτός έδρας παιχνίδι που θα γίνει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των μπαράζ της Εθνικής ομάδας με την Ρουμανία.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου