ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Εμεις ποσες αγωνιστικες θα τρωγαμε?

 Εμεις ποσες αγωνιστικες θα τρωγαμε?

  08/11/2013
 
 Ε...οχι δεν γινεται να μην το σχολιασω...μια αγωνιστικη για αυτην την ζουγκλα? και 55.000 ευρω προστιμο?
Ενταξει τα λεφτα δεν υπαρχει περιπτωση να τα δωσετε γιατι δεν εχετε οπως δεν εχετε δωσει και παλαιωτερα προστιμα απο τιμωριες...πολυ παλιες ομως !!!
Δεν λεω για να μην το πειτε δηλαδη...οτι επρεπε να ειναι εξοντωτικη η ποινη αλλα και μια αγωνιστικη ειναι κοροιδια...και ακομα δεν εχει γινει εφεση απο τον βαζελα ετσι?κατι που αναμενεται να γινει...
Σε εμας θα δινατε 3 ευκολα και χαλαρα και 150.000 ευρω προστιμο και με τα χιλια ζορια θα επεφταν στις δυο αγωνιστικες και 100.000 ευρω προστιμο ετσι επειδη εμεις εχουμε λεφτα μωρε...και μην πειτε οτι λεω αηδιες τα εχουμε στο παρελθον..βλεπεις εμεις τιμωρουμαστε πολυ πιο συχνα απο εσας.

Απο θαυμα δεν ειχαμε παλι την τραγωδια του ΟΑΚΑ και να μαζευει τα δαχτυλα του απο το χορταρι ο Πρανιτς...οπως ειχε γινει με την αμοιρη μερτοκαματιαρα υπαληλο εταιρειας φυλαξης.
Ετσι για να μην νομιζετε οτι δεν σας παρακολουθουμε  στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας,η οπως αλλιως μας την χρεωνετε...την παραγκα μας...τωρα πως γινεται ναναι παραγκα μας με ανθρωπο του Ολυμπιακου να προεδρευει και η πειθαρχικη της επιτροπη να σας χαιδευει...ουτε εγω αλλα ουτε κανεις μπορει να το καταλαβει...λες ναναι βαζελας ο...Μωραλης?(εδω γελανε...)
Σας βαζω μερικες φωτο χαρακτηριστικες για να δειτε την...πρασινη ζουγκλα...
 





 
Ιδου και η ειδηση...
Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, και πρόστιμο 55.000 ευρώ, τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτή ήταν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, η οποία και ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Η πράσινη ΠΑΕ αναμένεται να καταθέσει έφεση με την οποία ελπίζει ότι θα μειωθεί η ποινή, "εξαφανίζοντας" την τιμωρία της έδρας.

Σε περίπτωση που δεν συμβεί κάτι τέτοιο ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 24 Νοεμβρίου σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 10ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και την υπ΄ αριθμ. 1003/2/489/8-λστ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική και συνολική πειθαρχική χρηματική ποινή πενήντα πέντε χιλιάδων ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου