ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Champions League:Τα αποτελεσματα της δευτερης ημερας (videos)

Champions League:Τα αποτελεσματα της δευτερης ημερας (videos)

07/11/2013
Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο πέρασαν στους «16» του Champions League μετά τις μεγάλες νίκες τους απέναντι σε Μίλαν (3-1) και Αούστρια (4-0). Θρίαμβος της Άρσεναλ επί της Ντόρτμουντ (0-1).

Χέρι-χέρι στους «16»
Μετά τις Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι την Τρίτη, την Τετάρτη άλλες δύο ομάδες «σφράγισαν» την πρόκριση στους «16» του Champions League. Πρόκειται για την Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο, μετά τις νίκες που πέτυχαν επί ισπανικού εδάφους.

Αναλυτικά, για τον πέμπτο όμιλο η Τσέλσι με δύο γκολ του Ετό επιβλήθηκε 3-0 της Σάλκε, ενώ η Βασιλεία «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό απέναντι στη Στεάουα (1-1).

Στον έκτο όμιλο, η Άρσεναλ θριάμβευσε της Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία με 1-0 κάνοντας άλμα πρόκρισης, ενώ η Νάπολι έκαμψε δύσκολα με 3-2 την αντίσταση της Μαρσέιγ.

Στον έβδομο όμιλο, η Ατλέτικο έκανε το 4/4 και εξασφάλισε την πρόκριση μετά το 4-0 επί της Αούστρια, ενώ Ζενίτ και Πόρτο έμειναν στο 1-1 και θα δώσουν μάχη για τη δεύτερη θέση.

Τέλος, στον όγδοο όμιλο, ο Μέσι «ξεμπούκωσε» και με δύο γκολ οδήγησε την Μπαρτσελόνα στο 3-1 επί της Μίλαν και τους «16», ενώ ο Άγιαξ επιβλήθηκε 1-0 της Σέλτικ.

5ος όμιλος

Τσέλσι-Σάλκε 3-0
(31’, 54’ Ετό, 83’ Μπα)

Βασιλεία-Στεάουα 1-1
(91’ Σίο-17’ Πιοβατσάρι)

Βαθμολογία: Τσέλσι 9 (11-2), Σάλκε 6 (4-6), Βασιλεία 5 (4-4), Στεάουα 2 (2-9)

Επόμενη αγωνιστική (26/11): Βασιλεία-Τσέλσι, Στεάουα-Σάλκε

6ος όμιλος

Νάπολι-Μαρσέιγ 3-2
(22’ Ινλέρ, 22’, 75’ Ιγκουαΐν-10’ Α. Αγιού, 64’ Τοβέν)

Ντόρτμουντ-Άρσεναλ 0-1
(63’ Ράμσεϊ)

Βαθμολογία: Άρσεναλ 9 (6-3), Νάπολι 9 (7-6), Ντόρτμουντ 6 (6-4), Μαρσέιγ 0 (4-10)

Επόμενη αγωνιστική (26/11): Ντόρτμουντ-Νάπολι, Άρσεναλ-Μαρσέιγ

7ος όμιλος

Ζενίτ-Πόρτο 1-1
(28’ Χουλκ-23’ Λούτσο)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Αούστρια Βιέννης 4-0
(11’ Μιράντα, 25’ Γκαρθία, 45’ Λουίς, 82’ Κόστα)

Βαθμολογία: Ατλέτικο Μαδρίτης 12 (12-2), Ζενίτ 5 (3-4), Πόρτο 4 (3-4), Αούστρια Βιέννης 1 (0-8)

Επόμενη αγωνιστική (26/11): Ζενίτ-Ατλέτικο (19:00), Πόρτο-Αούστρια Βιέννης

8ος όμιλος

Μπαρτσελόνα-Μίλαν 3-1
(30’ πεν. Μέσι, 39’ Μπουσκέτς, 83’ Μέσι-45’ αυτ. Πικέ)

Άγιαξ-Σέλτικ 1-0
(51’ Σένε)

Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 10 (9-2), Μίλαν 5 (5-5), Άγιαξ 4 (3-7), Σέλτικ 3 (2-5).

Επόμενη αγωνιστική (26/11): Άγιαξ-Μπαρτσελόνα, Σέλτικ-Μίλαν


Πιο αναλυτικα....

 ΤΣΕΛΣΙ – ΣΑΛΚΕ 3-0-ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΤΕΑΟΥΑ 1-1

Mε υπογραφή Ετό

Η Τσέλσι νίκησε και στο "Στάμφορντ Μπριτζ" την Σάλκε με 3-0 και πήρε κεφάλι στον 5ο όμιλο, όντας αγκαλιά με την πρόκριση. Ισόπαλες Βασιλεία και Στεάουα 1-1.

Mε υπογραφή Ετό
Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε τους εννέα πόντους μετά την επικράτηση της με 3-0 κόντρα στη Σάλκε, με δύο γκολ του Ετό και ένα του Ντεμπά Μπα.

Η Βασιλεία έσωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων την ισοπαλία με τον Σίο, απέναντι στην αξιόμαχη Στεάουα, που είχε προηγηθεί από το 17' με τον Πιοβοκάρι και κρατήθηκε στην 3η θέση με 5 πόντους.

ΤΣΕΛΣΙ – ΣΑΛΚΕ 3-0

Η Σάλκε μπήκε δυνατά με τους Ζάλαι και Ντράξλερ, ν’ απειλούν στο 5ο και το 6ο λεπτό, ωστόσο οι «μπλε» του Λονδίνου, άρχισαν σταδιακά να παίρνουν τα ηνία του αγώνα. Στο 20΄ φανταστική απόκρουση σε φάουλ του Σούρλε από Χίλντεμπραντ. Ωστόσο ο Γερμανός πορτιέρο, έκανε μια γκάφα που θα μπει στα σχετικά βίντεο με τις κορυφαίες ατυχείς στιγμές τερματοφυλάκων. Λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου, περίμενε…με την μπάλα στα πόδια, μέχρι να φτάσει πολύ κοντά του, ο Ετό. Όταν επιχείρησε να απομακρύνει ήταν ήδη αργά, αφού ο Καμερουνέζος, τον πρόλαβε, τον κόντραρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με αναπάντεχο τρόπο. Στο 39ο λεπτό, ο Ετό είχε άλλη μια προσπάθεια από την κορυφή της περιοχής, ωστόσο ο Χίλντεμπραντ έκανε μια ωραία επέμβαση.

Η Σάλκε θέλησε να φέρει το ματς στα ίσια με την εκκίνηση της επανάληψης. Ο Ντράξλερ με μια προσωπική προσπάθεια στο 52ο σούταρε, αλλά ο Τσεχ είχε απάντηση. Δύο λεπτά μετά ένα πούλημα της μπάλας από τους Γερμανούς, έδωσε την ευκαιρία στον Γουίλιαν να φύγει στην κόντρα και να μοιράσει στον Ετό που με πλασέ έκανε το 2-0. Ο Ντεμπά Μπα, αντικατέστησε τον Ετό κι είχε μαζί του την αύρα του συμπαίκτη του, αφού μετά από έξοχο συνδυασμό του Γουίλιαν με τον Λάμπαρντ, με μονοκόμματο αριστερό σουτ, έγραψε το 3-0 στο 83ο λεπτό.




ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΤΕΑΟΥΑ 1-1

Τη στιγμή που το ματς αποτελούσε μονόλογο για την Βασιλεία, μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Ελβετών, βρήκε τον Σζουκάλα, να βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Ζόμερ και να πλασάρει εύστοχα για να σημειωθεί το 0-1. Αμέσως μετά ο Φράι από καλή θέση, δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στην εστία και σημαδεύει ψηλά. Στο τέλος του ημιχρόνου, ο Ζόμερ κράτησε την Βασιλεία στο ματς με μια εκπληκτική διπλή επέμβαση, πρώτα σε κεφαλιά του Λατοβλέβιτσι και εν συνεχεία σε σουτ του Γκάρντος.

Στην επανάληψη υπήρξαν ευκαιρίες κι από τις δύο μεριές με τον Σίο να λυτρώνει τελικά την Βασιλεία στο 91ο λεπτό, ώστε να τις εξασφαλίσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά από πάσα του Στόκερ, ο 24χρονος Ιβοριανός από κοντά έγραψε το 1-1 και κράτησε την Βασιλεία στο κόλπο της πρόκρισης.

هدف التعادل لبازل فى شباك ستيوا بوخارست  

Ντόρτμουντ-Άρσεναλ 0-1 -Νάπολι-Μαρσέιγ 3-2

Άρσεναλ και Νάπολι...συγκατοικοι στην κορυφη

Η Άρσεναλ έφυγε με το μεγάλο διπλό από την έδρα της Ντόρτμουντ (1-0), η Νάπολι έκανε το... χρέος της, έστω και δύσκολα, απέναντι στη Μαρσέιγ (3-2) και οι δυο νικήτριες... συγκατοικούν στην κορυφή.

Άρσεναλ και Νάπολι... αγκαλίτσα! (video)
Όπως η αγάπη, έτσι και η κορυφή θέλει δύο! Γιατί από σήμερα εκεί βρίσκονται «αγκαλιά» Άρσεναλ και Νάπολι, μετά το τεράστιο διπλό της πρώτης επί της Ντόρτμουντ (1-0) και την αγχωτική νίκη της δεύτερης επί της Μαρσέιγ (3-2) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του έκτου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ντόρτμουντ-Άρσεναλ 0-1

Εξ’ αρχής η Ντόρτμουντ στο κατάμεστο γήπεδό της βγήκε στον αγωνιστικό χώρο να πιέσει, την ώρα που η Άρσεναλ όχι μόνο δεν έκανε φάσεις, αλλά δεν μπορούσε καν να πατήσει στην περιοχή των Γερμανών. Οι γηπεδούχοι αν ήταν πιο ψύχραιμοι σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο μέρος με τον Ρόις και τον Μιχταριάν, πιθανώς να είχαν ανοίξει το σκορ και να μην πήγαιναν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Το δεύτερο μέρος πάντως έγινε ολίγον τι ροντέο! Γιατί εκεί που ο Ρόις έχανε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει ή αν προτιμάτε τον σταμάτησε εντυπωσιακά ο Σέζνι, ήρθε ο Ράμσεϊ, έπειτα από ασίστ του Ζιρού να πιάσει στον ύπνο την άμυνα των Βεστφαλών (βασικός ο Παπασταθόπουλος) και να βάλει «φωτιά» στην ουσιαστικά πρώτη ευκαιρία των Λονδρέζων! Κι αφού ο σκόρερ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι κι αφού ο Σαχίν το έβγαλε πάνω στη γραμμή, η Ντόρτμουντ είχε ακόμα μια πολύ καλή στιγμή (ξανά με τον Ρόις), όπου δεν την εκμεταλλεύτηκε. Στα τελευταία λεπτά, οι Γερμανοί δεν το πίστεψαν, οι παίκτες του Βενγκέρ «δυνάμωσαν» πίσω και πήραν το αίμα τους πίσω για την ήττα στο «Emirates» πριν δύο εβδομάδες.

Borussia Dortmund 0-1 Arsenal 

Νάπολι-Μαρσέιγ 3-2

Η φορμαρισμένη Νάπολι υποδεχόταν την... αδιάφορη Μαρσέιγ, αλλά οι Γάλλοι φρόντισαν να βάλουν «φωτιά» και να κάνουν σαφές πως θα πουλήσουν ακριβά... το τομάρι τους, με τον Αγιού να ανοίγει το σκορ στο δεκάλεπτο. Η απάντηση των «παρτενοπέι» σχετικά άμεση και μάλιστα διπλή. Αφού αρχικά ο Ινλέρ ισοφάρισε εντυπωσιακά στο 22’, ήρθε ο Ιγκουαΐν δύο λεπτά μετά να φέρει... τούμπα το παιχνίδι και να δώσει το προβάδισμα στους Ιταλούς.

Οι παίκτες του Μπενίτεθ δεν είχαν καταλάβει πως το έργο τους θα ήταν δύσκολο το βράδυ της Τέταρτης και ο Τοβέν στο 64’ ήρθε να τους το υπενθυμίζει, ισοφαρίζοντας σε 2-2 για τους Μασσαλούς. Για καλή τους τύχη, οι γηπεδούχοι απέφυγαν το κάζο. Και σε αυτό τους βοήθησε ποιος άλλος; Ο Ιγκουαΐν. Ο Αργεντινός στο 75’ έδωσε για δεύτερη φορά προβάδισμα στην Νάπολι και αυτή την φορά ήταν αρκετό για να χαρίσει και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του για το τελικό 3-2 στο Σαν Πάολο.


Napoli 3-2 Marseilla από zoomdeportivoperu


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Νάπολι-Μαρσέιγ 3-2
(22’ Ινλέρ, 25’, 75’ Ιγκουαΐν – 10’ Αγιού, 64΄Τοβέν)

Ντόρτμουντ-Άρσεναλ 0-1
(62’ Ράμσεϊ)

Βαθμολογία:
1. Άρσεναλ 9 (6-3)
2. Νάπολι 9 (7-6)
3. Ντόρτμουντ 6 (6-4)
4. Μαρσέιγ 0 (4-10)

Επόμενη αγωνιστική (26/11):
Ντόρτμουντ-Νάπολι
Άρσεναλ-Μαρσέιγ


Ατλέτικο - Αούστρια 4-0-Ζενίτ - Πόρτο 1-1

Με σβηστές μηχανές η Ατλέτικο…

Η Ατλέτικο έκανε το "4 στα 4" για πρώτη φορά στην ιστορία της, νικώντας με 4-0 την Αούστρια και προκρίθηκε στους "16" του Champions League. Ισόπαλες με 1-1 Ζενίτ και Πόρτο, με τον Χουλκ να χάνει πέναλτι
Η Ατλέτικο νίκησε με 4-0 την Αούστρια στο "Βιθέντε Καλντερόν", έκανε το "4 στα 4" για πρώτη φορά στην ιστορία της και προκρίθηκε στους "16" του Champions League.
Ζενίτ και Πόρτο αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην Αγία Πετρούπολη, με τους Ρώσους να διατηρούνται στην 2η θέση, αλλά τον Χουλκ να χάνει πέναλτι και την ευκαιρία για ανατροπή.
 

Ζενίτ - Πόρτο 1-1


Σκόρερς: 28' Χουλκ / 23' Λούτσο Γκονσάλες
Γήπεδο: "Πετρόβσκι", Αγία Πετρούπολη
Διαιτητής: Τομ Χάραλντ Γκάγκεν (Νορβηγία)
Από την σέντρα του Ντανίλο από δεξιά ο Λούτσο Γκονσάλες πήρε την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι και έκανε το 1-0, με τον Γιούρι Λοντίγκιν να φέρει ευθύνη, καθώς απλά κοίταζε την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα του.
Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από την Ζενίτ, με έναν πρώην "δράκο", τον Χουλκ να ισοφαρίζει, αφού πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από ασυνεννοησία της Πορτογαλικής άμυνας, καθώς κανείς δεν κινήθηκε γρήγορα στην μπάλα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ζενίτ να κερδίζει πέναλτι (χέρι ο Οταμέντι). Ο Έλτον μπλόκαρε εύκολα την κακή εκτέλεση του Χουλκ κι έτσι ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να "πληγώσει" περισσότερο την πρώην ομάδα του.

ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Ανσάλντι, Χουμπότσαν, Λόμπαρτς, Κρίσιτο, Βιτσέλ (81' Ζιριάνοβ), Σιρόκοβ (67' Αρσάβιν), Φαϊζούλιν, Σατόβ, Ντάνι (28' Κερζακόβ), Χουλκ.

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Οταμέντι, Μανγκαλά, Αλέξ Σάντρο, Φερνάντο, Ντεφούρ, Λούτσο Γκονσάλες (86' Γκιλάς), Ζοζουέ (76' Λικά), Σιλβέστρε Βαρέλα, Τζάκσον Μαρτίνες.
*χαμένο πέναλτι 52' Χουλκ

Ατλέτικο - Αούστρια 4-0

Σκόρερς: 11' Μιράντα, 25' Ραούλ Γκαρθία, 45' Φιλίπε Λουίς, 82' Ντιέγκο Κόστα
Γήπεδο: "Βιθέντε Καλντερόν", Μαδρίτη
Διαιτητής: Ίστβαν Βαντ (Ουγγαρία)
Αδράνεια της αυστριακής άμυνας στο 11΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόκε και ο Μιράντα με κοντινό αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λίντνερ, ανοίγοντας το σκορ για την Ατλέτικο.
Το δεύτερο γκολ των "ροχιμπλάνκος" ήρθε στο 25' με τον Ραούλ Γκαρθία να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από την σέντρα του Ντιέγκο Κόστα από αριστερά.
Από σέντρα του Χουανφράν από δεξιά ο Αντριάν Λόπεθ έκανε το σουτ, ο Λίντνερ απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Φιλίπε Λουίς τον νίκησε, κάνοντας το 3-0 στο 45'.
Ο Κριστιάν Ροντρίγκες κέρδισε πέναλτι στο 75', ο Ντιέγκο Κόστα ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Λίντνερ απέκρουσε στην αριστερή του γωνία, ενώ τελικά ο Βραζιλιάνος κατάφερε να σκοράρει, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 στο 82'.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Τιάγκο Μέντες (56' Γκιλαβογκί), Γκάμπι, Κόκε (66' Κριστιάν Ροντρίγκες), Ραούλ Γκαρθία, Αντριάν Λόπεθ (46' Όλιβερ Τόρες), Ντιέγκο Κόστα.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ: Λίντνερ, Κοχ, Ράμσεμπνερ, Όρτλεχνερ, Λέοβατς, Χόλαντ, Μάντερ (68' Ντίλαβερ), Σίμκοβιτς (53' Χόζινερ), Ρόιερ, Μουργκ (52' Σούτνερ), Κίναστ.
*χαμένο πέναλτι 75' Ντιέγκο Κόστα

 

Βαθμολογία


1. Ατλέτικο 12 (12-2)
2. Ζενίτ 5 (3-4)
3. Πόρτο 4 (3-4)
4. Αούστρια Βιέννης 1 (0-8)

Σκόρερς

8 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

6 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

5 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

4 γκολ
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

3 γκολ
Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)
Σίμον Ρόλφες (Λεβερκούζεν)

Ατλέτικο - Στεάουα 4-0

Atletico Madrid 4-0 Austria Wien
 Ζενίτ - Πόρτο 1-1

Zenit Petersburg 1-1 FC Porto All Goals

Μπαρτσελόνα - Μίλαν 3-1-Άγιαξ - Σέλτικ 1-0

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στους "16" του Champions League μετά την νίκη της 3-1 επί της Μίλαν, την οποία πλησίασε στον έναν βαθμός ο Άγιαξ, καθώς επικράτησε με 1-0 της Σέλτικ. Ρεκόρ Μέσι με 8 γκολ στους "ροσονέρι"
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-1 την Μίλαν στο "Καμπ Νόου" και προκρίθηκε στους "16" του Champions League.
Δύο γκολ πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι και έχει πλέον 8 κόντρα στην Μίλαν, αριθμός-ρεκόρ στην διοργάνωση, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει 7 κόντρα στον Άγιαξ.
Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, ο Άγιαξ επικράτησε 1-0 της Σέλτικ με γκολ του Λάσε Σένε και ανέβηκε στην 3η θέση, έναν βαθμό πίσω από τους "ροσονέρι".

Μπαρτσελόνα - Μίλαν 3-1

Σκόρερς: 30' πέν. και 83' Μέσι, 40' Μπουσκέτς / 45' αυτ. Πικέ
Γήπεδο: "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη
Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)
Ο Λιονέλ Μέσι στα τέσσερα τελευταία ματς δεν είχε σκοράρει όμως η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι και ο Αργεντινός από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ στο 30'.
Το πέναλτι το κέρδισε ο Νεϊμάρ από κράτημα του Κρίστιαν Αμπάτε, ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι "μπλαουγκράνα" πέτυχαν και δεύτερο τέρμα.

Ξανά από στημένη φάση, αυτήν την φορά ο Τσάβι εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Μπουσκέτς με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 40'.

Στο 45' η Μίλαν κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με το αυτογκόλ του Ζεράρ Πικέ, ο οποίος έβαλε το πόδι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαλντές, προσπαθώντας να κόψει την πάσα του Κακά, ο οποίος με ατομική προσπάθεια είχε μπει στην περιοχή από αριστερά.

Στο 64' οι Ιταλοί έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, με τον Μπαλοτέλι από δεξιά να κάνει εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα, ο Κακά έκανε το πλασέ στην κίνηση και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Αφού έχασαν μεγάλες ευκαιρίες οι Νεϊμάρ και Αλέξις Σάντσες, ο Λιονέλ Μέσι στο 83' με κοντινό πλασέ σκόραρε για 2η φορά στο ματς και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Αντριάνο, Μουσκέτς, Τσάβι (88' Σονγκ), Ινιέστα (78' Φάμπρεγκας), Αλέξις Σάντσες, Νεϊμάρ (85' Πέδρο), Μέσι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Σαπάτα, Μεξές, Εμάνιουελσον, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Μουντάρι, Μοντολίβο, Πόλι (74' Μπίρσα), Κακά (84' Μάτρι), Ρομπίνιο (46' Μπαλοτέλι).

Άγιαξ - Σέλτικ 1-0

Σκόρερ: 51' Σένε
Γήπεδο: "Άμστερνταμ Αρίνα", Άμστερνταμ
Διαιτητής: Ντενίζ Αϊτεκίν (Γερμανία)
Ο Άγιαξ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 51' με εντυπωσιακό γκολ του Λάσε Σένε.
Ο Δανός μέσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα το Φόρστερ με κοντινό πλασέ με το εξωτερικό, έπειτα από καταπληκτική ομαδική προσπάθεια (εντυπωσιακό passing-game).
Ο Γιώργος Σαμαράς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, έπαιξε σε όλο το ματς φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού και πήρε κίτρινη κάρτα στο 19'.  
ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Φαν Ράιν, Φέλτμαν, Ντένσβιλ, Μπόιλεσεν, Μπλιντ, Κλάασεν (83' Φίσερ), Σερέρο (72' Φίσερ), Σένε, Σιμ ντε Γιόνγκ, Σίγκθορσον (90' Φαν ντερ Χουρν).
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Φαν Ντάικ, Λούστιγκ, Μούλγκρου, Ισαγκίρε, Άμπροουζ, Καγιάλ (77' Λέντλεϊ), Κόμονς (81' Πούκι), Φόρεστ, Στόουκς (73' Μπούριχτερ), Σαμαράς.


 

Βαθμολογία


1. Μπαρτσελόνα 10 (9-2)
2. Μίλαν 5 (5-5)
3. Άγιαξ 4 (3-7)
4. Σέλτικ 3 (2-5)

Σκόρερς


8 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

6 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

5 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

4 γκολ
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

3 γκολ
Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)
Σίμον Ρόλφες (Λεβερκούζεν)

Μπαρτσελόνα - Μίλαν 3-1


Barcelona 3-1 Milan - 03-11-13 
Άγιαξ - Σέλτικ 1-0

Ajax 1-0 Celtic  


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου