ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Champions League:« Πάνοπλος» o Ολυμπιακός (video)

Champions League:« Πάνοπλος» o Ολυμπιακός (video)

05/11/2013
 Σχεδόν πάνοπλος θα ψάξει ο Ολυμπιακός τη νίκη που θα τον κάνει απόλυτο αφεντικό στη μάχη της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League. Στην αποστολή ο Μασάντο, μόνο ο Ολαϊτάν έμεινε εκτός.

«Γεμάτος» Ολυμπιακός!
Την πολυτέλεια να διαλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπενφίκα θα έχει ο Μίτσελ.

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού που ενόψει του σημερινου  αγώνα με τους «αετούς» ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και εκπλήξεις.

Στο πρόγραμμα που έγινε λοιπόν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη (και περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, δουλειά στις στημένες φάσεις και έμφαση στην αμυντική και επιθετική λειτουργία με αντεπιθέσεις και κοντρολαρισμένο ρυθμό), συμμετείχε κανονικά ο Πάουλο Μασάντο.

Τέθηκε, έτσι, οριστικά στη διάθεση του Μίτσελ, όπως και ο Ντομίνγκες (που προπονήθηκε επίσης κανονικά). Εκτός της αποστολής που ανακοινώθηκε, δε, έμεινε μόνο ο Ιμπαγάσα (που έκανε ατομικό) και ο Ολαϊτάν που συνέχισε τη θεραπεία του.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μπενφίκα: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μασάντο, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Δειτε βιντεο απο την προπονηση


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου