ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Champions League:Mατς-«φωτιά» στο αποψινο πρόγραμμα

Champions League:Mατς-«φωτιά» στο αποψινο πρόγραμμα

06/11/2013
 
 Τέσσερα ματς-«φωτιά» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Champions League. Ξεχωρίζουν τα Μπαρτσελόνα-Μίλαν και Ντόρτμουντ-Άρσεναλ.

Κάθε όμιλος και... ματσάρα
Σπουδαία ματς περιλαμβάνει το μενού της Τετάρτης στο Champions League.

Μπαρτσελόνα-Μίλαν, Ντόρτμουντ-Άρσεναλ, Τσέλσι-Σάλκε και Ζενίτ-Πόρτο ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της ημέρας.

5ος όμιλος

Ντέρμπι κορυφής διεξάγεται στο Λονδίνο με την Τσέλσι να φιλοξενεί τη Σάλκε γνωρίζοντας πως με νίκη αγκαλιάζει την πρόκριση και την πρώτη θέση. Ο Φερνάντο Τόρες αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση και είναι πιθανό τη θέση του στην ενδεκάδα να πάρει ο Σαμουέλ Ετό. Η ομάδα του Μουρίνιο προέρχεται από οδυνηρή ήττα με 2-0 από τη Νιούκαστλ με τον Πορτογάλο τεχνικό να ασκεί σκληρή κριτική στους παίκτες του. Στον αντίποδα, η Σάλκε θα παίξει χωρίς τους τραυματίες Χούντελααρ, Φαρφάν, Χέγκερ και τον ανέτοιμο Παπαδόπουλο.

Η Βασιλεία φιλοξενεί τη Στεάουα γνωρίζοντας πως με νίκη «σφραγίζει» την τρίτη θέση και βλέπει ακόμη και πρόκριση στους «16». Ο Σαφάρι είναι σίγουρα εκτός μάχης, ενώ ο Μπεχράμι αμφίβολος για τους γηπεδούχους, ενώ ο Πιντιλί θα λείψει από τη Στεάουα.

To πρόγραμμα:

Τσέλσι-Σάλκε
Βασιλεία-Στεάουα

Βαθμολογία: Τσέλσι 6 (8-2), Σάλκε 6 (4-3), Βασιλεία 4 (3-3), Στεάουα 1 (1-8)

Επόμενη αγωνιστική (26/11): Βασιλεία-Τσέλσι, Στεάουα-Σάλκε

6ος όμιλος

Σπουδαίο ματς διεξάγεται στη Βεστφαλία ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Άρσεναλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο μετά από δύο αγωνιστικές τιμωρίας, θα παραταχθεί χωρίς Πίστσεκ, Γκουντογκάν και Κελ. Οι «κανονιέρηδες» προελαύνουν στο πρωτάθλημα και μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ έχουν διαφορά πέντε βαθμών από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή. Όμως η ήττα στο «Emirates» από την Μπορούσια την έβαλε σε περιπέτειες και θα παίξει χωρίς Γουίλσιρ και Γκιμπς.

Κεφάλι στον έκτο όμιλο θέλει να πάρει η Νάπολι διπλασιάζοντας τις νίκες επί της Μαρσέιγ, που δύσκολα θα μπει στη μάχη έστω και για την τρίτη θέση. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς Μπρίτος και Ζουνίγκα, ενώ η ομάδα της Μασσαλίας θα παίξει χωρίς Μέντες και Φανί.

To πρόγραμμα:

Νάπολι-Μαρσέιγ
Ντόρτμουντ-Άρσεναλ

Βαθμολογία: Άρσεναλ 6 (5-3), Ντόρτμουντ 6 (6-3), Νάπολι 6 (4-4), Μαρσέιγ 0 (2-7)

Επόμενη αγωνιστική (26/11): Ντόρτμουντ-Νάπολι, Άρσεναλ-Μαρσέιγ

7ος όμιλος

Η Ατλέτικο θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της και να κάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο θεσμό το 4/4 υποδεχόμενη την Αούστρια Βιέννης. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει στον Μάριο Σουάρεθ, ενώ πιθανώς να προφυλάξει τον Αρντά Τουράν που προέρχεται από τραυματισμό. Οι Γκρίνβαλντ, Γκόργκον και Στάνκοβιτς θα λείψουν από τους φιλοξενούμενους που ακόμη ελπίζουν τουλάχιστον στην τρίτη θέση.

Κρίσιμο ματς διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη ανάμεσα σε Ζενίτ και Πόρτο. Η ρωσική ομάδα προέρχεται από αποκλεισμό στο Κύπελλο από ομάδα τρίτης κατηγορίας και γκέλα στο πρωτάθλημα (1-1), ενώ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Βίτσελ. Οι «δράκοι» θα παίξουν χωρίς τον τιμωρημένο Ερέρα με στόχο τη ρεβάνς για το 0-1 στο «Ντραγκάο».

To πρόγραμμα:

Ζενίτ-Πόρτο 19:00
Ατλέτικο Μαδρίτης-Αούστρια Βιέννης

Βαθμολογία: Ατλέτικο Μαδρίτης 9 (8-2), Ζενίτ 4 (2-3), Πόρτο 3 (2-3), Αούστρια Βιέννης 1 (0-4)

Επόμενη αγωνιστική (26/11): Ζενίτ-Ατλέτικο (19:00), Πόρτο-Αούστρια Βιέννης

8ος όμιλος

Το ματς της ημέρας, τουλάχιστον από πλευράς ονομάτων, διεξάγεται στο «Καμπ Νου» μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μίλαν. Οι Καταλανοί με νίκη αγκαλιάζουν την πρόκριση και πιθανότατα την πρωτιά. Ο Χεράρδο Μαρτίνο δεν υπολογίζει στους Άλμπα, Αφελάι, Ντος Σάντος και Κουένκα, ενώ ο Αντριάνο αναμένεται να επιστρέψει. Η Μίλαν, που έχασε με 2-0 από τη Φιορεντίνα και παραπαίει στη Serie A, ταξιδεύει στη Βαρκελώνη χωρίς Ελ Σαράουι και Πατσίνι.

Η Σέλτικ ταξιδεύει στο Άμστερνταμ για να διπλασιάσει τις νίκες επί του Άγιαξ και να αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση. Ο Γιώργος Σαμαράς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή, όπως και οι Κόμονς και Λούστιγκ.

To πρόγραμμα:

Μπαρτσελόνα-Μίλαν
Άγιαξ-Σέλτικ

Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 7 (6-1), Μίλαν 5 (4-2), Σέλτικ 3 (2-4), Άγιαξ 1 (2-7)

Επόμενη αγωνιστική (26/11): Άγιαξ-Μπαρτσελόνα, Σέλτικ-Μίλαν


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου