ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Μίτσελ:Νικη και μονο νικη-Ο Παππάς στο Φάληρο

Μίτσελ:Νικη και μονο νικη

08/11/2013
 Μόνο νίκη για να ξεφυγουν στο +6 από τον ΠΑΟΚ στη διακοπή του πρωταθλήματος θέλουν στον Ολυμπιακό. Ποιες ειναι οι σκέψεις του Μίτσελ, που ετοιμάζει αλλαγές για την Κυριακή.

Η νίκη επί της Μπενφίκα ανήκει ήδη στο παρελθόν. Η πρόκληση της πρόκρισης στους «16» του Champions League είναι μεγάλη, αλλά το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό δεν ταξιδεύει τόσο μακριά και πλέον είναι αφοσιωμένο μόνο στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη».

Τα κίνητρα, άλλωστε, είναι πολλά. Να πιστοποιήσουν οι Πειραιώτες την κυριαρχία τους στο πρωτάθλημα, να ξεφύγουν με +6 από τον ΠΑΟΚ, αλλά και να ολοκληρώσουν την τριάδα αγώνων-«φωτιά» (μετά τις νίκες επί Παναθηναϊκού και Μπενφίκα) εξασφαλίζοντας και το πριμ ενός εκατ. ευρώ που έχει υποσχεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η προπόνηση της Πέμπτης


Ο Μίτσελ θα φρεσκάρει… μερικώς την ομάδα του κι ετοιμάζει κάποιες αλλαγές. 
Το πρόγραμμα είχε αποθεραπεία για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Τρίτη. Οι υπόλοιποι έπαιξαν στο γήπεδο, με την μπάλα, κάνοντας ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, αλλά και τακτικής, επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας. Έγινε και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του γηπέδου.
Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, συνδυάζοντάς το με θεραπεία. Ο Βλάντιμιρ Βάις στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10-15 ημέρες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα δώσει το παρών κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Μάικλ Ολαϊτάν συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του με θεραπεία και αερόβιο στο γήπεδο.
Εκτός πλάνων είναι δεδομένα οι τραυματίες Βάις, Ολαϊτάν και Ιμπαγάσα, ενώ στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται ο Μασάντο, που είναι πλέον 100% υγιής αλλά προέρχεται από μακρά αγωνιστική απραξία.

Αιφνίδιος έλεγχος ΕΣΚΑΝ στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη


Για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιήθηκε αιφνίδιος έλεγχος ντόπινγκ από τον ΕΣΚΑΝ σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στου Ρέντη. Το πρωί της Πέμπτης (7/11), λοιπόν, κλιμάκιο πήρε δείγμα από έξι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας λίγο μετά την προπόνηση.

Γκαετάν Μπονγκ, Τζόελ Κάμπελ, Λεάντρο Σαλίνο, Μπάλας Μέγκιερι, Τάσος Παπάζογλου και Μάικλ Ολαϊτάν ήταν οι... "τυχεροί" που κλήθηκαν να περάσουν από τον έλεγχο. Λέμε "τυχεροί' γιατί η επιλογή των ποδοσφαιριστών έγινε ύστερα από κλήρωση.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη διαδικασία έχει πραγματοποιηθεί και από την UEFA, η οποία συνηθίζει να ελέγχει τις ομάδες μέλη της με αυτόν τον τρόπο

Ο Παππάς στο Φάληρο

Ο Ανδρέας Παππάς του Συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την Κυριακή 10/11, για την 11η αγωνιστική της Super League.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου