ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Super League :10η αγωνιστικη-Tα αποτελεσματα της δευτερης ημερας (videos)

Super League :10η αγωνιστικη-Tα αποτελεσματα της δευτερης ημερας  (videos)

04/11/2013

Δεν έχει ντέρμπι; Ποιος το’ πε!

ΟΦΗ - Άρης 2-0

Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε τα "δώρα" του Άρη και νίκησε τους κίτρινους με 2-0. Ο Κουτσιανικούλης το 1-0 με σουτ, ο Ίμπε το 2-0 με αυτογκόλ. Αποβλήθηκε στο 2ο λεπτό Έλσνερ!
Το παιχνίδι ήταν δίχως αύριο και για τις δυο ομάδες που βρίσκονταν σε χαμηλή βαθμολογικά θέση. Ο ΟΦΗ, λοιπόν, πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα εκμεταλλευόμενος τα "δώρα" των ποδοσφαιριστών του Άρη.
Και για να εξηγούμαστε ως "δώρα" εννοούμε την αποβολή του Άλσνερ μόλις στο 2ο λεπτό για σκληρό μαρκάρισμα από πίσω και το αυτογκόλ του Ίμπε στο 71'.

Πλέον ο ΟΦΗ έφτασε τους εννέα βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 14η θέση, ενώ ο Άρης έπεσε στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα και παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Φαντόπουλος (Πειραιά)
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μπούρμπος, Μακρής, Κάλαϊτζιτς (Κουτσιανικούλης 36'), Φραγκουλάκης, Ζε Εντουάρδο, Περογαμβράκης (Λαμπρόπουλος 67'), Παπάζογλου (Μακουκούλα 79').
Άρης (Μίλίνκοβιτς): Διούδης, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Έλσνερ, Ψυχογιός, Ίμπε, Νταμαρλής (Παπαδόπουλος 80'), Τάτος, Σταυρόπουλος (Κύργιας 15'), Τριανταφυλλάκος, Αγκάνθο (Μανιάς 74').
Γκολ: Κουτσιανικούλης (σουτ 53'),  Ίμπε (αυτογκόλ-κεφαλιά 71')
Δοκάρι: Ζόρο (κάθετο 60')
Κάρτες: Έσλνερ (κόκκινη 2'), Κάλαϊτζιτς (κίτρινη 14'), Μιλιάζες (κίτρινη 46'), Πουλίδο (κίτρινη 55'), Διούδης (κίτρινη 56')

Η ανασκόπηση του αγώνα

Τι είχες Άρη, τι είχα πάντα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη να μένει με δέκα ποδοσφαιριστές με το καλημέρα που λένε. Ο Έλσνερ έκανε "εγκληματικό" τάκλιν πάνω στον Παπάζογλου και ο διαιτητής Σπάθας σωστά που έβγαλε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Στην εκτέλεση του φάουλ ο Μακρής πήρε μία κεφαλιά όμως ο Διούδης έδιωξε σε κόρνερ.
Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με τους παίκτες του ΟΦΗ να μην μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην επίθεση. Ο Άρης μάλιστα είχε μία καλή στιγμή στο 30ο λεπτό με κεφαλιά του Νταμαρλή, όμως η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.
Ξύπνησε για... λίγο
Οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές μέσα σε δυο λεπτά. Αρχικά ο Μπούρμπος με σέντρα βρήκε τον Παπάζογλου, όμως ο Διούδης έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του, ενώ στη συνέχεια, σε μία φάση καρμπόν, πάλι ο Διούδης μπλόκαρε κεφαλιά του Μακρή.
Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΟΦΗ να χάνει μία απίστευτη ευκαιρία για να κάνει το 1-0. Ο Ζε Εντουάρδο σέντραρε από τα δεξιά, όμως ο Παπάζογλου ολομόναχος βρήκε τη μπάλα με τον ώμο.
Ο "άτακτος" Έλσνερ απορεί με την αποβολή του

Η πίεση που έφερε το γκολ

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και αμέσως κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με ένα υπέροχο τέρμα του Κουτσιανικούλη. Ο Περογαμβράκης "πάτησε" ωραία στον Κούτσια, αυτός άνοιξε τη μπάλα, στόχευσε και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 στο 53ο λεπτό.

 Το μομέντουμ του ΟΦΗ παραλίγο να φέρει και δεύτερο γκολ μέσα σε επτά λεπτά, όμως η κεφαλιά του Ζόρο, μετά από εκτέλεση κόρνερ, βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Διούδη στο 60ο λεπτό.
Αυτογκόλ και τέλος
Το παιχνίδι "κλείδωσε" στο 71ο λεπτό μετά από λάθος της άμυνας των κίτρινων. Ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Ίμπε (Άρης) πήδηξε πιο ψηλά απ όλους όμως έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας και έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο ΟΦΗ έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ στο 78ο λεπτό, όταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Βασίλης Κουτσιανικούλης, έκανε ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση, όμως ο Διούδης τον σταμάτησε.

Ο MVP

Η αποβολή του Έλσνερ έδωσε τη δυνατότητα στον Σα Πίντο να βάλει μέσα τον Κουτσιανικούλη στο 36ο λεπτό και κάπου εκεί άλλαξε το παιχνίδι. Ο Έλληνας άσος μαζί με τον Περογαμβράκη έκαναν αρκετή δουλειά μέσα στο γήπεδο και βοήθησαν αρκετά έτσι ώστε να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η απογοήτευση

Δεν θα σταθούμε στα πρόσωπα (Έλσνερ), αλλά στην νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του Άρη. Όταν κάτι συμβαίνει έξι φορές σε πέντε παιχνίδια, τότε κάτι δεν πάει καλά. Ο Έλσνερ λοιπόν αποβλήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό και ουσιαστικά κρέμασε την ομάδα του. Η "αρρώστια" με τις αποβολές, όμως, πρέπει να ξεριζωθεί με γενναίες αποφάσεις από την διοίκηση και τον προπονητή.
Το ματς στη συνέχεια έγινε ροντέο χωρίς ουσιαστικές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Στατιστικά Αγώνα

2 Γκολ 0
1 Ασίστ 0
16 Τελικές Προσπάθειες 5
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 0
8 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
6 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 7
6 Επεμβάσεις 23
6 Κλεψίματα 12
22 Φάουλ 17
2 Οφσάιντ 3
11 Κόρνερ 1
41 Λάθη 39
16/41 Γεμίσματα 5/11

 Τα highlights της αναμετρησης 


Καλλονή - Πανιώνιος 3-2

Η Καλλονή μπορεί να βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως, με εκπληκτικά γκολ των Λεοζίνιο και Γκαρσία έκανε το 3-2 και πήρε την πρώτη της νίκη μετά από πέντε σερί ήττες. Καλύτεροι συνολικά οι γηπεδούχοι, μπορούσαν να έχουν κλειδώσει το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι.

Χαμόγελα για πρώτη φορά μετά από τις 15 Σεπτεμβρίου για τους παίκτες της Καλλονής, οι οποίοι πανηγύρισαν μία πολύ σημαντική νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.
Η ομάδα της Μυτιλήνης μετρούσε πέντε συνεχόμενες ήττες και βρισκόταν κοντά σε μια ακόμη, την οποία απέφυγε πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή με τους Λεοζίνιο και Γκαρσία.
Οι γηπεδούχοι ήταν συνολικά καλύτεροι, όμως, για ένα ακόμη παιχνίδι είχαν κενά διαστήματα, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Πανιώνιος. Οι "κυανέρυθροι" προέρχονταν από δύο συνεχόμενες νίκες, είχαν κάποια πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι τους, θα μπορούσαν να έχουν φύγει από τη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς, όμως, πλήρωσαν την κακή αντίδραση που είχε η άμυνά τους στα δύο τελευταία γκολ.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης
Καιρός: Ηλιοφάνεια κατά περιόδους
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Κούλα (Ξάνθης)
4ος Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)
Καλλονή (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Κριπιντίρης, Ποντάνι, Μαρσέλο (84' Σιλιγαρδάκης), Φαρία, Λεοζίνιο, Γκαρσία (80' Γκάτσιτς), Μανούσος, Περόνε (88' Γάλας)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος, Παντίδος, Μητρόπουλος (39' Παναγιωτούδης), Μενδρινός (81' Καμπάνταης), Ντούνης, Αραβίδης, Γιάννου (72' Λάσνικ)
Γκολ: 23' Άλβες, 75' Λεοζίνιο, 78' Γκαρσία / 13' Γιάννου, 57' Αραβίδης
Κίτρινες κάρτες: 60' Παντίδος, 73' Μενδρινός
Κόκκινες κάρτες: -

Ανασκόπηση αγώνα

Εντυπωσιακό ήταν το πρώτο ημίχρονο για τα ελληνικά δεδομένα. Οι δύο ομάδες είχαν διάθεση, έδωσαν καλό ρυθμό στο παιχνίδι, δημιούργησαν φάσεις. Αμφότερες προσπάθησαν να παίξουν κυρίως από τα δεξιά αφού τόσο ο Ποντάνι όσο και ο Κούρος δεν ήταν σε καλή μέρα.
Γκολ στην πρώτη φάση για Πανιώνιο...
Ο χορός των φάσεων άνοιξε μόλις στο 6', όταν ο Μανούσος έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Λεοζίνιο αλλά σούταρε άουτ. Η Καλλονή έδειχνε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως, στην πρώτη φάση που έκανε ο Πανιώνιος ευτύχησε να βρει και τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ντούνης έκανε πολύ ωραία ενέργεια από τα δεξιά, πέρασε τον Ποντάνι και γύρισε την κατάλληλη στιγμή προς τον Γιάννου, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ.
... και η απάντηση της Καλλονής
Μετά το γκολ η απόδοση των γηπεδούχων ανέβηκε κατακόρυφα. Στο 16' ο Περόνε πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν μπόρεσε να ανησυχήσει τον Γιαννακόπουλο, ο οποίος στο 20' έκανε εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Μανούσου. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, όμως, ήταν ανήμπορος να αντιδράσει στο 24' στην κεφαλιά του Μαρσέλο. Ύστερα από σέντρα του Ποντάνι ο μέσος της Καλλονής κυριάρχησε στον αέρα και ισοφάρισε σε 1-1.
Σταθερός ο Γιαννακόπουλος
Ένα λεπτό μετά ο Αραβίδης με μεγάλη μπαλιά βρήκε τον Μενδρινό κι εκείνος επιχείρησε με σουτ στην κίνηση να νικήσει τον Σιδεράκη χωρίς επιτυχία, ενώ στην επόμενη φάση ο Μανούσος έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ με το αριστερό από τα όρια της περιοχής, αλλά δε βρήκε στόχο. Οι παίκτες της Καλλονής φαίνονταν να πατούν πιο γερά στα πόδια τους και το επιβεβαίωσαν και στη συνέχεια.
Ο Γκαρσία στο 28' έκανε ένα σουτ εντός περιοχής, το οποίο έφυγε πάρα πολύ άουτ, ενώ στο 29' ο Γιαννακόπουλος πραγματοποίησε μία ακόμα επέμβαση παραχωρώντας κόρνερ ύστερα από σουτ του Λεοζίνιο, το οποίο είχε κοντράρει. Ο Έλληνας τερματοφύλακας του Πανιωνίου κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του και στο 31', όταν εκτινάχτηκε και έβγαλε κεφαλιά του Φαρία.
Μοναδική ευκαιρία με Περόνε
Προς τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε λίγο, όπως ήταν λογικό, όμως, υπήρχαν δύο φάσεις ακόμη. Η πρώτη ανήκε στον Πανιώνιο που στο 42' απείλησε με τον Αραβίδη να σουτάρει με το αριστερό και να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τον Σιδεράκη. Ένα λεπτό μετά χάθηκε η φάση του αγώνα. Ο Μανούσος δοκίμασε το πόδι του, ο Γιαννακόπουλος δεν μπλόκαρε σταθερά, αλλά ο Περόνε δεν το εκμεταλλεύτηκε στέλνοντας την μπάλα από πολύ κοντά άουτ.
Γκολ χωρίς φάσεις
Εκ διαμέτρου αντίθετη με το πρώτο ήταν η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ πιο κλειστά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει φάση μέχρι το 57', όταν ο Πανιώνιος έκανε το 2-1. Ο Γιάννου πήγε πρώτος στην μπάλα, πρόλαβε τον Σιδεράκη που ανεξήγητα είχε βγει τόσο μακριά από την εστία του, έδωσε την μπάλα στον Αραβίδη κι εκείνος την έσπρωξε στα δίχτυα πετυχαίνοντας το πέμπτο φετινό του γκολ.
Ανατροπή η Καλλονή
Μετά το γκολ του Πανιωνίου τα πόδια των γηπεδούχων κόπηκαν για κάποια λεπτά με αποτέλεσμα οι "κυανέρυθροι" σε αυτό το χρονικό διάστημα να είναι καλύτεροι. Στο 69', μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει το παιχνίδι. Ο Ντούνης έκανε ωραία κίνηση και έδωσε στον Μενδρινό, εκείνος στον Κούρο και ο τελευταίος από καλή θέση εντός περιοχής την έστειλε άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Μενδρινός εκτέλεσε φάουλ, ο Σιδεράκης δεν μπλόκαρε σταθερά, αλλά ο Κριπιντίδης απομάκρυνε την ύστατη στιγμή.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ανήκε στην Καλλονή που με δύο εμπνεύσεις των Λεοζίνιο και Γκαρσία έκανε την ανατροπή. Στο 75' ο Λεοζίνιο πέρασε τρεις παίκτες και με εντυπωσιακό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί γάμα του Γιαννακόπουλου, ενώ τρία λεπτά μετά ο Γκαρσία πήρε την μπάλα από αριστερά, χόρεψε τον Κούρντι και έδωσε για πρώτη φορά στην ομάδα του το προβάδισμα.
Στα λεπτά που απέμειναν οι παίκτες του Πανιωνίου πίεσαν, δημιούργησαν δύο καλές φάσεις, αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τα δεδομένα της αναμέτρησης. Στο 82' ο Αραβίδης με υπερπροσπάθεια πήρε την κεφαλιά, που δεν δυσκόλεψε τον Σιδεράκη, ενώ στο 87' από μία ακόμη άστοχη έξοδο του τελευταίου δημιουργήθηκε φάση για τους "κυανέρυθρους" με τον Λάσνικ να στέλνει την μπάλα άουτ.

O MVP

Η μεγαλύτερη απειλή για την άμυνα του Πανιωνίου σχεδόν σε όλο το παιχνίδι ήταν ο Γιώργος Μανούσος, όμως, πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα θα έπρεπε να χαρακτηριστεί ο Λεοζίνιο λόγω του εντυπωσιακού γκολ που σημείωσε, το οποίο ήταν η αρχή για την ανατροπή.

Η απογοήτευση

Συνολικά η αμυντική τετράδα του Πανιωνίου. Ο Κούρος εκτέθηκε πολλές φορές από τον Μανούσο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Κούρντι δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Γκαρσία στο τρίτο γκολ, ενώ στη φάση του δεύτερου γκολ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, το οποίο αντιμετώπιζε προβλήματα και με τον Περόνε, και ο Παντίδος δεν αντέδρασαν όπως θα έπρεπε.

Στατιστικά

3Γκολ2
2Ασίστ2
17Τελικές Προσπάθειες9
10Σουτ εντός μεγάλης περιοχής6
5Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής2
2Κεφαλιές1
4Αποκρούσεις4
15Επεμβάσεις10
35Κλεψίματα37
15Φάουλ14
2Οφσάιντ3
6Κόρνερ4
51Λάθη44
10/22Γεμίσματα6/24

 Τα highlights της αναμετρησης 



Λεβαδειακός-Skoda Ξάνθη 2-0

Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Λεβαδειακός με γκολ των Μάντζιου και Μάρτινς νίκησε με 2-0 την Skoda Ξάνθη για την 10η αγωνιστική της Super League. Χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια οι φιλοξενούμενοι.
Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Λεβαδειακός κατέκτησε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη με τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο επικρατώντας με 2-0 της Skoda Ξάνθης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.
Η ομάδα της Βοιωτίας που έφτασε στους 11 βαθμούς πήρε το "τρίποντο" με τα γκολ των Μάντζιου και Μάρτινς, αλλά δεν ήταν καλύτερη στο ματς με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια.

Στο πρώτο ημίχρονο η Skoda Ξάνθη ήταν αυτή που είχε την υπεροχή, με τον Λεβαδειακό μα μην μπορεί να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα, αλλά κόντρα στην ροή της αναμέτρησης να πετυχαίνει το γκολ με τον Μάντζιο και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Skoda Ξάνθη ήταν και πάλι αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν άτυχη καθώς έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στην μία από το σημείο του πέναλτι ο Σολάρι έστειλε την μπάλα άουτ και στις άλλες δύο η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Αντίθετα ο Λεβαδειακός σε μια από τις αντεπιθέσεις του πέτυχε ένα ακόμη γκολ και πήρε το πολύτιμο "τρίποντο".


Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Ιωάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), Νικόλαος Γεωργακάκος (Αθηνών)
Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας (85' Σανγκινέτι), Λυκογιάννης, Μανόλο, Κονέ, Μάρτινς, Γιάντσης (60' Βασιλείου), Κάντζι, Μάντζιος (93' Σκέμπης)
Skoda Ξάνθη (Μάουρερ): Κυριακίδης, Παϊτο, Βάλλας (46' Χοσέμι), Γούτας, Μπέρτος, Ντιέ (64' Ράνος), Φλίσκας, Σολτάνι, Κάλβο (79' Σουάρες), Μαρίν, Σολάρι.
Γκολ: Μάντζιος (35', Λεβαδειακός), Μάρτινς (58', Λεβαδειακός)
Κίτρινες κάρτες: Μανόλο (52', Λεβαδειακός), Βασιλείου (69', Λεβαδειακός)

Ανασκόπηση αγώνα

Η Πρώτη καλή ευκαιρία στην αναμέτρηση ήρθε από την πλευρά του Λεβαδειακού στο 4ο λεπτό με τον Λυκογιάννη να κάνει το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (8'), ο Κάντζι πήρε την μπάλα λίγο κάτω από τη σέντρα, πέρασε τον Γούτα αλλά το σουτ που δοκίμασε απέναντι στον Κυριακίδη φεύγει ψηλά άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια ανέβασαν στην απόδοσή τους και στο 16' ο Κάλβο από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 20' ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού.
Στο 22, ο Κάντζι από διαγώνια θέση έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 32' Ντιέ ήταν άστοχος για την Skoda Ξάνθη με τον Λεβαδειακό κόντρα στην ροή του αγώνα να "χτυπά" στο 35'.
Ο Μουλόπουλος έκανε σέντρα από δεξιά και ο Μάντζιος από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Χαμένο πέναλτι και γκολ στην αντεπίθεση
Στο δεύτερο ημίχρονο η Skoda Ξάνθη μπήκε καλύτερα για να φτάσει στην ισοφάριση και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 53'.
Ο Μανόλο στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα έκανε χέρι με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Σολάρι ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Σαν να μην έφτανε αυτό για την Ακριτική ομάδα στο 58' σε μια από τις αντεπιθέσεις του ο Λεβαδειακός πέτυχε και δεύτερο γκολ.
Ο Γιάντσης μπήκε στην περιοχή της Skoda Ξάνθης έκανε το γύρισμα ο Κυριακίδης δεν απομάκρυνε καλά την μπάλα και ο Μάρτινς την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 2-0 για την ομάδα της Βοιωτίας.
Στο 72' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, με τον Ράνο να κάνει την κεφαλιά από την σέντρα του Παϊτο και η μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Λεβαδειακού.
Δώδεκα λεπτά αργότερα (83') η Skoda Ξάνθη είχε νέα μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει ένα γκολ, αλλά από το σουτ του Σολτάνι η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι των Βοιωτών.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας, αλλά τον Λεβαδειακό να παίρνει τη νίκη.

MVP

Ο Βαγγέλης Μάντζιος πέτυχε το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα, ανοίγοντας τον δρόμο στον Λεβαδειακό για τη νίκη επί της Skoda Ξάνθης.

Απογοήτευση

Ο Εστέμπαν Σολάρι είναι ο άτυχος από τους φιλοξενούμενους, καθώς με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου αστόχησε σε πέναλτι σε ένα σημείο που η ομάδα του θα μπορούσε να ισοφαρίσει.

Στατιστικά

2Γκολ 0
1Ασίστ 0
5Τελικές Προσπάθειες 8
3Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
1Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
1Κεφαλιές 1
3Αποκρούσεις 0
22Επεμβάσεις 11
17Κλεψίματα 10
20Φάουλ 8
1Οφσάιντ 6
3Κόρνερ 7
40Λάθη 36
1/11   Γεμίσματα 9/34


 Τα highlights της αναμετρησης 

Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1

Πανθρακικός και Αστέρας μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, από μια αποβολή, από ένα γκολ και φυσικά από ένα βαθμό. 1-1 στην Κομοτηνή με γκολ του Τζάνη στο 5' και γκολάρα του Ουσέρο στο 60'. Αποβλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, Σαρακατσάνος και Γκοϊάν.
Την τέταρτη ισοπαλία στα πέντε μεταξύ τους ματς στην Κομοτηνή πήραν Πανθρακικός και Αστέρας Τρίπολης. Οι δύο ομάδες έχουν παράδοση να μοιράζονται βαθμούς και δεν την "έσπασαν" ούτε φέτος...
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και πήραν προβάδισμα μόλις από το 5ο λεπτό με τον Τζάνη, όμως οι Αρκάδες απάντησαν στο 60' με σουτ-κεραυνό του Ουσέρο.
Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφού οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, ενώ οι δύο αποβολές σημάδεψαν το ματς. Αρχικά ο Σαρακατσάνος σε διάστημα 4 λεπτών πήρε δύο κίτρινες κάρτες και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, ενώ ο Γκοϊάν τον μιμήθηκε και στο 78' έφερε την αριθμητική ισορροπία.
Μ' αυτό το αποτέλεσμα, ο Πανθρακικός προσπέρασε στην 7η θέση την Ξάνθη με 14 βαθμούς και τον ακολουθεί ο Αστέρας με τους ίδιους βαθμούς. Η Ακριτική ομάδα παίζει την επόμενη αγωνιστική με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, ενώ οι Αρκάδες υποδέχονται την Skoda Ξάνθη.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Κομοτηνής
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Χαρίσης (Γρεβενών), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μαξίμ, Σαρακατσάνος, Τζάνης (90+2' Τζάνης), Εμπό, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Κάσες (75' Ζεκίνια), Ιγκόρ (67' Ντιόγκο).
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες, Πιπίνης (57' Πολ), Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κοντοές, Εντό (65' Μπακασέτας), Μουνάφο (85' Κουρμπέλης), Ουσέρο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες.
Γκολ: 5' Τζάνης / 60' Ουσέρο
Κίτρινες: 59' Σαρακατσάνος, 67' Τζάνης / 17' Εντό, 63' Ουσέρο, 70' Μουνάφο, 74' Μπαράλες, 75' Γκοϊάν
Κόκκινες: 63' Σαρακατσάνος, 78' Γκοϊάν

Ο αγώνας

Αφεντικό με το καλημέρα ο Πανθρακικός (1-0)
Ιδανικότερο ξεκίνημα στο ματς, δεν θα φανταζόταν ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του. Λίγο πριν συμπληρωθεί το 5ο λεπτό, ο Τζάνης είχε χριστεί σκόρερ και ο Πανθρακικός βρισκόταν ήδη μπροστά στο σκορ με 1-0. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος γύρισμα του Πιπίνη και ο άσος της Ακριτικής ομάδας με κοντινό σουτ, άνοιξε το σκορ από νωρίς.
 
Οι Αρκάδες ήταν με την πλάτη στον τοίχο και πλέον είχαν την δύσκολη αποστολή, να διασπάσουν την σφιχτή άμυνα των γηπεδούχων. Τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα για τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη, που κατάφεραν να απειλήσουν μονάχα δύο φορές. Η πρώτη έγινε στο 26' με άστοχη κεφαλιά του Μπαράλες και η δεύτερη στο 32' με σουτ του Ουσέρο, που μπλόκαρε ο Σέρεμετ.
Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου, έμοιαζαν πιο συγκεντρωμένοι και εκτός από το γκολ, δημιούργησαν άλλες δύο ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 26' ο Ερνάντες έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τζάνη, ενώ στο 42' η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάσες, εξουδετέρωσε και πάλι ο πορτιέρο του Αστέρα. Νωρίτερα, στο 40' ο Μπαϊκαρά προσπάθησε να διώξει, ο Ντε Μπλάσις πήρε την κόντρα και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0.
Όταν "ξύπνησε" ο Αστέρας (1-1)
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε άρδην, με τους παίκτες του Αστέρα να μπαίνουν αποφασισμένοι για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Οι ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σέρεμετ αυξήθηκαν και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 48' ο Μπαράλες σημάδεψε άουτ με το κεφάλι, στο 52' ο Ντε Μπλάσις ήταν άστοχος, όμως στο 60', ο Ουσέρο με τρομερό σουτ μετά από πάσα σε εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" της εστίας του Πανθρακικού.
Σαν να μην έφτανε το γκολ για τους γηπεδούχους, ήρθε και η αποβολή του Σαρακατσάνου. Ο Έλληνας άσος, πήρε δύο κίτρινες κάρτες σε τέσσερα λεπτά και στο 63' άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Στο 74', οι Αρκάδες "φώναξαν" δικαίως, όταν ο Μπαράλες έβγαινε μόνος του στην αντεπίθεση και ο επόπτης λανθασμένα σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ.
Όλα πλέον έμοιαζαν πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους, όμως δεν ήταν... Ο Γκοϊάν μιμήθηκε τον Σαρακατσάνο και παίρνοντας δύο κίτρινες σε τρία λεπτά (75'-78'), αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να παίζουν με δέκα παίκτες.
Δευτερόλεπτα μετά την αποβολή του Γκοϊάν, ο Ρομέου ανάγκασε τον Ερνάντες να κάνει σπουδαία επέμβαση.  Ο άσος του Πανθρακικού έκανε εξ επαφής το σουτ, όμως ο πορτιέρο των Αρκάδων έδιωξε εντυπωσιακά και έσωσε την εστία του. Στο ξεκίνημα της φάσης, ο Ντιόγκο έκανε σέντρα που χτύπησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Από 'κει και πέρα, οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο συντηρητικά, βολεύτηκαν με την ισοπαλία και έτσι το 1- έμεινε μέχρι το τέλος.

O MVP

Ο Ουσέρο με το πανέμορφο γκολ που πέτυχε, θέτει υποψηφιότητα για το ομορφότερο τέρμα της αγωνιστικής και ταυτόχρονα χάρισε έστω κι έναν βαθμό στην ομάδα του. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον πορτιέρο των Αρκάδων, Ερνάντες, που πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις και κράτησε ζωντανή την ομάδα του.

Η απογοήτευση

Σαρακατσάνος και Γκοϊάν κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να πάρουν δύο κίτρινες και να αποβληθούν. Δεν ξέρουμε ποιος είναι χειρότερος. Ο Σαρακατσάνος που άφησε την ομάδα του με 10; Ή μήπως ο Γκοϊάν που δεν επέτρεψε στην ομάδα του να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα;

Στατιστικά αγώνα

1Γκολ1
0Ασίστ1
12Τελικές Προσπάθειες11
3Σουτ εντός μεγάλης περιοχής           3
3Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής5
6Κεφαλιές3
3Αποκρούσεις9
18Επεμβάσεις14
35Κλεψίματα35
12Φάουλ22
1Οφσάιντ7
3Κόρνερ3
43Λάθη44
5/23Γεμίσματα9/30

Τα highlights της αναμετρησης 

Απόλλων Σμύρνης - Βέροια 0-0

Το ντέρμπι στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα δεν έβγαλε νικητή, με Απόλλωνα και Βέροια να "κολλούν" στο μηδέν. Χαμένο πέναλτι για την ομάδα της Ημαθίας, σούπερ ντεμπούτο κάτω από την εστία για τον Γκόμες
Απόλλων Σμύρνης και Βέροια "καίγονταν" για τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής μιας που αμφότεροι βρίσκονται εγκλωβιασμένοι στα (πολύ) χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, όμως η μάχη τους δεν έφερε χαμόγελα σε κανέναν καθώς έμειναν στο 0-0.
Η "ελαφρά ταξιαρχία" δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την έδρα της όπου μόνο εκεί μαζεύει βαθμούς φέτος (5 ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς) ενώ στον αντίποδα η Βέροια συμπλήρωσε οκτώ σερί αγώνες χωρίς το "τρίποντο" και μετράει μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα από τις 24 Αυγούστου.

Εάν πάντως υπάρχει μία ομάδα που να αισθάνεται αδικημένη από την ισοπαλία τότε αυτή είναι σίγουρα η "βασίλισσα του βορρά". Είχε την κλασική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με το χαμένο πέναλτι του Καλτσά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία, με δράστη τον Μπεν.
Ο Απόλλων από την πλευρά του παρουσιάστηκε πολύ ακίνδυνος επιθετικά και με σοβαρά προβλήματα ανάπτυξης, με τον μοναδικό μεγάλο κέρδος για την αθηναϊκή ομάδα να είναι ουσιαστικά ο Φελίπε Γκόμες.
Ο Βραζιλιάνος πήρε το "βάπτισμα του πυρός" στο πρωτάθλημα (έκανε ντεμπούτο πριν λίγες ημέρες στο Κύπελλο) λόγω του τραυματισμού της τελευταίας στιγμής του Τζόρβα και ήταν κάτι παραπάνω από θετικός, αποκρούοντας πέναλτι και έχοντας γενικότερα πολύ καλή παρουσία.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη φορά στη φετινή Super League που ο Απόλλων κράτησε απαραβίαστη την εστία του, ενώ η Βέροια το πέτυχε μόλις για δεύτερη φορά...

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καμάρας" (Ριζούπολη)
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητής: Ιωάννης Κάμπαξης (Ευβοίας)
Βοηθοί: Σπυρίδων Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Βασίλειος Καμπούρης (Ευβοίας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Φελίπε Γκόμες, Αργυρόπουλος (74' Βέρτζος), Παπαζαχαρίας (58' Έγκον), Άλβαρες, Διαμάντης, Κόρμπος, Καμαρά, Γκουέλα, Τσιλιγκίρης (46' Δεληζήσης), Μίνγκας, Φαρινόλα
Βέροια (Γαϊτάνος): Λόπεζ, Μπεν (89' Παυλίδης), Γεωργιάδης, Σιόντης (87' Αποστολόπουλος), Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Σισοκό, Καλτσάς (70' Μρντάκοβιτς), Ορέστες, Μπαργκάν, Όστοιτς
Κίτρινες: Μίνγκας (13'), Δεληζήσης (48'), Κόρμπος (53'), Φαρινόλα (83') / Σισοκό (48'), Αμαραντίδης (61'), Όστοιτς (69'), Λόπεζ (90+3')

Ο αγώνας

Το ματς στη Ριζούπολη ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, με τον Απόλλων Σμύρνης να βρίσκεται στη 16η θέση (7β) και τη Βέροια στην προτελευταία (6β), και το γεγονός αυτό φαίνεται πως έβαλε... βαρίδια στα πόδια των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι πενιχρό.
Εξαιρετικά αργός ρυθμός, αρκετά αβίαστα λάθη και πολλές καθυστερήσεις ήταν το βασικό μενού στο πρώτο 45λεπτο, στο οποίο οι φάσεις άξιας αναφοράς μπροστά στις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Οι γηπεδούχοι είχαν λίγο παραπάνω τη μπάλα στα πόδια τους, με ανούσια όμως κατοχή (56%-44%) ενώ η Βέροια από την πλευρά της να είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον... Φελίπε Γκόμες.
 Ο πανύψηλος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα ως βασικός, παίρνοντας τη θέση του Τζόρβα που τραυματίστηκε το Σάββατο, και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά καθώς έπιασε πέναλτι των φιλοξενουμένων.
Η φάση του ημιχρόνου λοιπόν έλαβε χώρα στο 23': ο Μπεν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από τον Άλβαρες, ο Καλτσάς εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και ο Γκόμες απέκρουσε πέφτοντας σωστά στη δεξιά του γωνία.
Αυτή ήταν και η μία από τις δύο φορές που χρειάστηκε να επέμβει στο πρώτο μέρος ο γκολκίπερ του Απόλλωνα, με την πρώτη να είναι στο 9' όταν μπλόκαρε σουτ του Μπεν μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Από την πλευρά του ο Απόλλωνας είχε τις καλύτερες στιγμές του μέσα από στημένες φάσεις. Ο Φαρινόλα στο 21' έπιασε κεφαλιά άουτ από πλεονεκτική θέση (εκτέλεση φάουλ από Γκουέλα), στο 42' ο Μίνγκας εκτέλεσε απευθείας φάουλ και υποχρέωσε τον Λόπες να διώξει σε κόρνερ ενώ είχε μεσολαβήσει στο 42' και ένα σουτ εκτός περιοχής του Τσιλιγκίρη που έφυγε λίγο άουτ.
 Τα πράγματα δεν άλλαξαν δραματικά στο δεύτερο ημίχρονο, με το τέμπο να παραμένει χαμηλό, τη μπάλα να μεταφέρεται χωρίς... βιασύνη από τη μία περιοχή στην άλλη και τους δύο γκολκίπερ να παρουσιάζονται θετικοί στις επεμβάσεις όταν χρειάστηκε να επέμβουν.
Μέχρι το 65' ο Απόλλων κατάφερε να απειλήσει δύο φορές με τα σουτ των Άλβαρες και Γκουέλα, τα οποία όμως σταμάτησαν πάνω στον Λόπες (μπλόκαρε και τις δύο φορές) ενώ η Βέροια είχε να επιδείξει μόνο το σουτ του Γεωργιάδη που βρήκε σε ετοιμότητα τον Γκόμες.
Για να φτάσουμε στο 68' και την ομάδα του (υπηρεσιακού για τρίτη φορά φέτος) Στέφανου Γαϊτάνου να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν ο Μπεν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με εξουδετερωμένο τον Γκόμες και τον Δεληζήση να διώχνει σωτήρια πάνω στη γραμμή.
Η φάση αυτή "ζέστανε" τους φιλοξενούμενους που ένα λεπτό αργότερα είχαν νέα καλή στιγμή για να ανοίξουν το σκορ. Αυτή τη φορά δόθηκε στον Μπαργκάν η ευκαιρία να ντυθεί ήρωας για τους φιλοξενούμενους, με τον Γκόμες να αποδεικνύεται όμως και πάλι φύλακας-άγγελος της εστίας του.
 Έτσι όπως κυλούσε το ματς, γινόταν ξεκάθαρο σε όλους πως η ομάδα που θα σκόραρε πρώτη θα έβαζε αυτόματα και τους τρεις πόντους στο τσεπάκι της, με τις δύο ομάδες να στερούνται πάντως φαντασίας και ιδεών όσον αφορά στην επιθετική τους ανάπτυξη.
Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο τερματοφύλακες να παραμείνουν... θεατές μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κάμπαξη, που βρήκε τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Βέροια να μένουν στο στείρο 0-0.

MVP της αναμέτρησης

Πριν την έναρξη του αγώνα στη Ριζούπολη τον γνώριζαν ελάχιστοι, όμως μετά το τέλος του (για να μην αναφέρουμε από το ημίχρονο) θα τον έμαθαν αρκετοί... Ο Φελίπε Γκόμες φόρεσε τα γάντια του βασικού ελέω του τραυματισμού του βασικού Αλέξανδρου Τζόρβα και την άρπαξε από τα μαλλιά. Έπιασε πέναλτι του Καλτσά στο πρώτο μέρος, είχε 1-2 άκρως θετικές επεμβάσεις ενώ η γενικότερη παρουσία του ήταν αρκετά καλή, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η απογοήτευση

Ο Πετρόπουλος έχει τεθεί νοκ-άουτ (τραυματίας) και ο Φαρινόλα δεν κατάφερε να φανεί πολή στη θέση του σέντερ φορ, ωστόσο αυτό που απογοήτευσε περισσότερο στο ματς  από πλευράς γηπεδούχων ήταν η αδυναμία τους να παράγουν παιχνίδι (Γκουέλα και Μίνγκας δεν τα πήγαν καλά) αλλά και οι αρκετές στιγμές σύγχυσης στην άμυνα. Προβληματική η εικόνα των περισσοτέρων παικτών που δεν έβγαλαν ενέργεια, με τον Μπάμπη Τεννέ να καλείται να βρει τρόπο για να "αφυπνίσει" την ομάδα του και να αποδράσει από τις τελευταίες θέσεις.

Στατιστικά αγώνα

0Γκολ0
0Ασίστ0
10Τελικές Προσπάθειες7
1Σουτ εντός μεγάλης περιοχής5
7Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής2
2Κεφαλιές0
5Αποκρούσεις3
8Επεμβάσεις17
14Κλεψίματα20
19Φάουλ20
6Οφσάιντ4
2Κόρνερ4
49Λάθη45
8/26Γεμίσματα3/16
Τα highlights της αναμετρησης 
 

Δευτέρα 04/11/2013

 Ατρόμητος-Παναιτωλικός

Έτοιμος για ένα από τα πιο δύσκολα που έχει δώσει φέτος είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος την Δευτέρα υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι.

«Κεντρίζουμε το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας»
Με… φόρα από το 7-0 επί του Φωστήρα, ο Ατρόμητος υποδέχεται την Δευτέρα τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι, σε ένα από τα πιο δύσκολα φετινά του παιχνίδια.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μίλησε για την αναμέτρηση: «Παίζουμε με ένα δύσκολο αντίπαλο που έχει να χάσει έξι αγωνιστικές και δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια ακόμη καλή εμφάνιση και να συνεχίσουμε το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Η ομάδα μας κεντρίζει το ενδιαφέρον όχι μόνο των φιλάθλων του Περιστερίου αλλά και όλης της Ελλάδας και θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια εικόνα και στην συνέχεια».

Οι 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή είναι οι εξής: Σηφάκης, Τσενάμο, Μπάλλας, Καραμάνος, Φάμπιο, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραγκούνης, Ούμπιντες, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος. 
 
 Η επομενη αγωνιστικη

11η Αγωνιστική
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ο.Φ.Η.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου