ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

«Νίκη με ΠΑΟΚ»!

«Νίκη με ΠΑΟΚ»!

09/11/2013 
Την τρίτη τους νίκη σε διάστημα μίας εβδομάδας θέλουν να πετύχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού αύριο κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφήνοντας στην άκρη την κούραση από Παναθηναϊκό και Μπενφίκα. Τα πλάνα του Μίτσελ.

«Ποια κούραση; Νίκη με ΠΑΟΚ»!
Δεδομένη είναι η κούραση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από τα δύο συνεχόμενα – δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Μπενφίκα εν όψει και της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη».

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκέφτονται κανένα άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και αυτό είναι κάτι που τονίζουν στις μεταξύ τους συζητήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Παραδέχονται πως είναι κουρασμένοι, αλλά γνωρίζουν πως δεν έχουν καμία δικαιολογία και χρειάζεται να παλέψουν για να πάρουν μία σημαντική νίκη με την οποία θα φτάσουν στο +6 τη διαφορά από τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

Επίσης, υπογραμμίζουν πως πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ακόμη και να χρειαστεί να κερδίσουν με… μισό μηδέν τους Θεσσαλονικείς!

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ δεν έχει μιλήσει στους παίκτες του μετά το παιχνίδι της Τρίτης με την Μπενφίκα. Χθες, όμως, ανέβασε τον ρυθμό της προπόνησης, η οποία είχε αρκετή ένταση και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις αντεπιθέσεις και τις στημένες φάσεις.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός αναγνωρίζει ότι κάποιοι παίκτες του είναι κουρασμένοι, όμως δεν έχει τα περιθώρια να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

Ο 50χρονος προπονητής είναι πιθανό να ξεκινήσει με τον Κάμπελ, αντί του Γιαταμπαρέ, και αυτή πιθανότατα θα είναι η μοναδική αλλαγή σε σχέση με την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους.

Δηλαδή, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης με τον Σάμαρη.

Στα πλάγια θα είναι ο Φουστέρ και ο Κάμπελ, με τον Σαβιόλα να είναι πίσω από τον Μήτρογλου. Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον Εντινγκά, ο οποίος τραυματίστηκε χθες, όπως και τους Ιμπαγάσα, Ολαϊτάν

Γεμιστε το Ναο...6.500 μαγικα χαρτακια εμειναν.

Έχει ακόμα λίγα, αλλά και φθηνά!
Με μόλις 6.500 εισιτήρια να έχουν μείνει για το ματς με τον ΠΑΟΚ, και τα περισσότερα από αυτά να είναι τα φθηνά, προλαβαίνει όποιος Γαύρος θέλει και μπορεί να προμηθευτεί το δικό του.
Δύο μέρες από το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, έχουν απομείνει στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού 6.500 μαγικά χαρτάκια, σε ένα ματς που με νίκη του Θρύλου θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία η τριπλέτα των αγώνων με τη μεγαλύτερη κρισιμότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδας λοιπόν που δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα το εισιτήριό τους για το ματς της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, Ολυμπιακός-Μπάοκ, μπορούν να το κάνουν για δύο ακόμα ημέρες, επιλέγοντας απ' τα πιο φθηνά μέχρι τα πιο ακριβά!

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια τιμώνται προς 18, 20, 25, 30, 35, 40, 45 & 150€ (VIP). 
Τα εκδοτήρια ανοίγουν σημερα το πρωί στις 10:00, έξω από τη Θύρα 25 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα είναι ανοικτά έως και τις 15:00. Επιπλέον θα ανοίξουν και την Κυριακή στις 10:00 και θα μείνουν ανοικτά έως και τη σέντρα του ματς, εάν δεν εξαντληθούν.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου