ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Euroleague:MVP της αγωνιστικής ο τρομερός Ντάνστον

Euroleague:MVP της αγωνιστικής ο τρομερός Ντάνστον

Η Euroleague ανακοίνωσε πως ο Ντάνστον είναι ο MVP για την 3η αγωνιστική της Euroleague, χάρη στην τρομερή του εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν, μετρώντας 33 βαθμούς στην αξιολόγηση.

MVP της 3ης αγωνιστικής της Euroleague είναι ο Μπράιαντ Ντάνστον, όπως ανακοίνωσε η Euroleague μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, την οποία οι Πρωταθλητές Ευρώπης κέρδισαν με 88-83, με το σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης να του αριθμεί 33 βαθμούς!
Ο 27χρονος σέντερ, ο οποίος φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Euroleague, ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς, σημειώνοντας 19 πόντους, έχοντας εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (7/9δ, 5/5β), όντας "δυναμίτης" μέσα στο "ζωγραφιστό". Παράλληλα, πέρα από την επίθεση, ο Μπράιαντ Ντάνστον βοήθησε τους ερυθρόλευκους τόσο στην άμυνα (3 τάπες, 2 κλεψίματα), όσο και στα ριμπάουντ (8 σύνολο, 5 αμυντικά και 3 επιθετικά). Επίσης έδωσε μία ασίστ, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση δίχως να κάνει ούτε ένα λάθος, σε 28 λεπτά συμμετοχής. Για πρώτη φορά φέτος έδειξε σε μεγάλο βαθμό τις ικανότητες του στην επίθεση, αξιοποιώντας τις πάσες των συμπαικτών του, ενώ ήταν και μαχητικός σε κάθε φάση στο low-post.





ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου